Ja som kupoval 5/2018 s 78t km v sume 31K bez dph, hento je 230t km za 23k bez dph... tie km si uz kazdy musi sam vyhodnotit. Faktom je ze stale su to "celkom" drahe auta, co sa necudujem ked nove v usa stoja 70-90k. za mna to auto za to stoji.1adad1 napísal: ↑St 21. Jún, 2023, 08:38 Minule som si pozeral Pacificy len tak z dlhej chvile a zistil som, ze jeden chlapik z nasej ulice jeden kus predava:
https://auto.bazos.sk/inzerat/151933682 ... imited.php
Ta cena mi vsak pride pomerne dost mimo, vy si co o tom myslite?
pre mna je najvacsi prinos, enormny priestor v kabine, doslova som celu paletu v kufri niesol a este na dalsiu pol paletu tam priestoru bolo, neuveritelne, aj s 3mi radmi sedadiel do kufra nalozis 4-5ks VELKYCH cestovnych kufrov, co je bomba + mas integrovane stresne nosice, ja mam aj gulu, proste topka priestorovo, das tam cele bicykle, mozes nafukat postel a kempovat, proste paradicka.
ako family auto je to skvele, deti sa stale mega tesia, velmi pohodlne su el. otvaratelne dvere pri detoch a pod.
najlepsie auto na svete to asi neni (LEXUS LM !!!) ale rozhodne v takejto cenovke ako jazdenka za mna super, uplne s kludom si ho viem predstavit na dalsie 2-3roky v rodine, co bude mat pri predaji tak 120-130t km MAX