Asi 5rokov dozadu som si spravil A2, a vyhodnotil si to tak ze motorka nie je zlucitelna s mojou vtedajsou povahou a od skusky v autoskole na moto nesedel.
Autoskolu som robil s random prilbou, botaskach, rifliach a teplakovej bunde. Teraz sa mi vyskytla moznost jazdit na cbf 250 a uvidim ci ma to chyti alebo nie. Co je taky rozumny zaklad co sa tyka vybavenia ked si este nie som isty ci ma to bude bavit?
Motorkári na fóre....
- Jednoduska
- Sponzor fóra silver
- Dátum registrácie: Po 19. Nov, 2012, 15:45
Re: Motorkári na fóre....
poradia ti v obchode, aj tak to musis skusat. normalne im bez hanby daj tvoj budget na vyberu ti, objednaju na predajnu co nemaju a pod. pripadne myslava.
v KTM hore na pri SNP ti typek aj zrobi cenu, vseobecne moto obchody robia ceny na zivo, online su drahsie. su to predsa len komunitni ludia.
v KTM hore na pri SNP ti typek aj zrobi cenu, vseobecne moto obchody robia ceny na zivo, online su drahsie. su to predsa len komunitni ludia.
-
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Št 12. Máj, 2005, 20:00
Re: Motorkári na fóre....
kludne veci od W-TEC, cenovo dostupne, osobne by som investoval hladne do dobrej helmy + bundy (chrbtica a pod). ale na to aby si zistil ci ta motorka chyti mozes parkrat vybehnut aj v obyc obleceni, resp z bazaru stiahnut nieco za par eur.