Elektromobilita a vsetko okolo nej
Re: Elektromobilita a vsetko okolo nej
Presne. Jeden ide 120 druhy 125 treti za nim ide na narazniku lebo chce ist 130. Potom sa ten prvý zobudi a chce ist 130. Vkuse svietia nejake brzdove svetla, odstupy tak pol sekundy... A ty davas pozor ci sa ten z prava nechce preradit, ci pred tebou nebrzdia a si nervozny z auta vo spataku...
Tak ich trhnes vsetkych naraz a zase mas prazdnu cestu a volant pridrziavas dvoma prstami.
Tak ich trhnes vsetkych naraz a zase mas prazdnu cestu a volant pridrziavas dvoma prstami.
Občas mám pri vašich rečiach pocit že jazdím v úplne inej krajine. A myslím že toto skôr patrí do všeobecnej tak pokračujte tam
Spoiler: ukázať
No to som si hovoril viac krát už, ale nakoniec kúpi, lebo moc nie je čo iné... Všetky nemecké prémiové vzducholode sú proste náročné na spolahlivosť, jedno či je to 7er S alebo A8. Možno Lexus by bol ešte stále spoľahlivý, neviem.
A po-opravím ťa, nie len tá značka ale celý svet
Ani nie, videl som to, sedel som tom a to je tak všetko. Poslednú 7er som mal tak pred 12-13 rokmi a ani k tejto novej ma to vôbec neťahá.
Aby si chápal vôbec ma to neťahá ani k BMW, mám rád MB, ale tak v podstate v tejto kategórií vozidiel, sú určite obidve alternatívy porovnateľné, a pri tej obstarávacej cene je to len o osobnej preferencií. Posledný Bayer čo ma ako tak zaujal bola M3 Touring, ale tam už tá cena tiež išla v tejto generácií úplne inde ako je zdravé pýtať za 3ku...
Za mňa G70 vyzerá proste zle z vonka, a tým nemyslím len to, že je to "kontroverzný dizajn" alebo ako by niekto povedal rovno hnusné.
Je to dosť neprehliadnuteľné, "in your face" auto, a to za mňa nie je vždy úplne výhoda, keď niekam prídeš, aspoň teda pre mňa, niekomu to možno vyhovuje.
Keby bola debata i7 vs EQS tak tam je tá i7 určite lepšia, lebo EQS je úplná tragédia.
Ale pokiaľ sa bavíme o spaľovacích motoroch / mild-hybride, tak je na tom S v každej kategórií lepšie ako nová 7, od ekonomického dieselu, až po high-performance / "hyper ultra uber" luxusné verzie.
G70 má asi za mňa len dve výhody, a to je že je v prvom rade o dosť lacnejšia, nevraviac o tom, že v BMW sa stále dá dostať dosť tučná zľava oproti MB. Za druhé tam ešte vieš kúpiť relatívne normálnu záruku predĺženú, nakoľko MB a 6 ročné záruky sa rušia a poskytovať sa bude len 6/160k servis so štandardnou zárukou.
Workstation: HP Z230- i7 4770, 16gb DDR3, GTX 960, SSD RAID 2x256GB, 3x HP 24" LCD
No okej, ale potom sa sťažovať, že v Sku nejdu po mesiaci 4 veci...
Proti gustu žiaden disputat
Proti gustu žiaden disputat
Lebo v novej 7micke to bude lepsie.
Videli sme ako ani geo nevedeli na novej x7 a volant krivo.
Videli sme ako ani geo nevedeli na novej x7 a volant krivo.
.
čo si to len dovoľuje ten Brusel
https://vtm.zive.cz/clanky/cinska-norma ... 0-a-223261
https://vtm.zive.cz/clanky/cinska-norma ... 0-a-223261
-
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: St 27. Apr, 2011, 11:16
Som matematik... Vzrusuju ma cisla, napriklad 8300 na otackomeri alebo 2,15 baru z kompresora a este aj 1-12-5-8-3-10-6-7-2-11-4-9.
aj k tomu budes mat nejaky inteligentny komentar?
keby som chcel odber linkov, tak si zapnem RSS citacku
keby som chcel odber linkov, tak si zapnem RSS citacku
-
- Používateľ
- Dátum registrácie: So 31. Jan, 2009, 00:41
Aky je s tym problem? Proste definujeme standard (ktory v at v podstate uz teraz je)
FVE 12.45 kWp V/Z
-
- Pokročilý používateľ
nie je s tym ziadny problem. Ano jasne uz teraz je standard ze mame 2800 kW nabijacky pre autobusy nakladiaky kazdych 60km. Prosim podte ma povozit od Salzburgu do Warsavy a ukazte mi dve take, dobre ?
>> aj k tomu budes mat nejaky inteligentny komentar?
davam to len do pozornosti nestastnikom, ktori nie su zdaleka taki dokonali (mnozne cislo, makke i) ako je Vase Velicenstvo.
Co si na mna vybehol, mas nejaky psychicky problem ? Uz som to pisal - postnem pozitivnu spravu, je zle ; napisem nieco negativne, je zle. No strč si.
Cele toto forum mozeme zavret, lebo si na vsetko nahodis RSS citacky a odvsade budes mat vsetky informacie.
Preco si nereagoval rovnako na Tronovu linku zo Zive, co si dovoluje Brusel ? Preco na mna vybehnes a na neho nevybehnes s RSS citackami alebo inak ?
Mas psychicky problem ?
>> aj k tomu budes mat nejaky inteligentny komentar?
davam to len do pozornosti nestastnikom, ktori nie su zdaleka taki dokonali (mnozne cislo, makke i) ako je Vase Velicenstvo.
Co si na mna vybehol, mas nejaky psychicky problem ? Uz som to pisal - postnem pozitivnu spravu, je zle ; napisem nieco negativne, je zle. No strč si.
Cele toto forum mozeme zavret, lebo si na vsetko nahodis RSS citacky a odvsade budes mat vsetky informacie.
Preco si nereagoval rovnako na Tronovu linku zo Zive, co si dovoluje Brusel ? Preco na mna vybehnes a na neho nevybehnes s RSS citackami alebo inak ?
Mas psychicky problem ?
Som matematik... Vzrusuju ma cisla, napriklad 8300 na otackomeri alebo 2,15 baru z kompresora a este aj 1-12-5-8-3-10-6-7-2-11-4-9.
Vsetko sa da ked su peniaze.
-
- Používateľ
- Dátum registrácie: So 31. Jan, 2009, 00:41
Pre lkw nemáme, pre pkw je základná siet už celkom schopná. Lkw ma aktuálne mizerne rozšírenie. Ale v princípe je toto správne, definuje to štandard, ktory chceme dosiahnuť. Firmam to vraví, ze takto to v budúcnosti chceme mať, dáju sa lepšie plánovať investície
FVE 12.45 kWp V/Z
Lkw nemá vybudovanu siet ani pre spalovaky Spytaj sa kamionistu kolko krat sa mu podari mat prestavku aspon na odpocivadle a nie len niekde na krajnici/odstavnom pruhu.
sice satiricky, ale okomentoval
ty si sa nezmohol ani len na to
vtipne, ze prave toto napise clovek, ktoreho asi znasilnoval diler Tesly, kedze pri kazdej zmienke o EV pise blaboly ako zmyslov zbavenyMas psychicky problem ?
-
- Pokročilý používateľ
vidis, svet je srandovne miesto. Nejaky inteligentny komentar mas k tomu, preco si na moju linku vyletel a na absolutne rovnaky system od Trona nie ?
Kludne napis ze na mna reagujes prchko ako ja na Tesla dílerov, a ze si si neuvedomil ze takto polahky ta nachytam na hruskach - to je v poriadku.
Ozaj, ked sme uz pri tejto znacke : uz volakto videl tie Tesla kamiony co tak mohutne seriovo vyrabaju od decembra ? Lebo sa mi zda ze okolo toho zostalo prilis velke ticho. By som ocakaval daleko vacsie pocty na cestach, nejake seriozne recenzie, ale absolutne ticho. NDA ako vysite ?
Kludne napis ze na mna reagujes prchko ako ja na Tesla dílerov, a ze si si neuvedomil ze takto polahky ta nachytam na hruskach - to je v poriadku.
Ozaj, ked sme uz pri tejto znacke : uz volakto videl tie Tesla kamiony co tak mohutne seriovo vyrabaju od decembra ? Lebo sa mi zda ze okolo toho zostalo prilis velke ticho. By som ocakaval daleko vacsie pocty na cestach, nejake seriozne recenzie, ale absolutne ticho. NDA ako vysite ?