Pneumatiky :)
Re: Pneumatiky :)
Ak som ho spravne pochopil, neplanuje prehodit zadne za predne ale cele 3-4r nechat pneu tam kde su...
rotacia im predlzi zivotnost...
rotacia im predlzi zivotnost...
Spoiler: ukázať
- Jednoduska
- Sponzor fóra silver
- Dátum registrácie: Po 19. Nov, 2012, 15:45
Vidis to som aj zabudol, prehodim tie celorocky niekedu buduci rok ked ich dam priebezne vyvazit, good point.
Mne nahadzovali vo february, tak asi na rocnom cyklem ich dam prehodit
Ja by som to asi kludne nechal aj na 2 roky.
- Jednoduska
- Sponzor fóra silver
Tak ja uvidím podľa pocitu, ak budem cítiť hádzavosť pôjdem dať prevážiť a prehodiť, ak nie počká to aj o rok viac určite, veď o tom sú celoročky, že nemusím behať 2x ročne.
Vacsie sklamanie je z X5 na R22 a ecocontactoch. A pritom tie pneumatiky stoja zvacsa viac ako nie-eko.
Uz bude standard ze k novemu autu pripocitas prihlasenie, dialnicnu, prvy olej po 2000 km a letne aj zimne pneu.
.
-
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: St 27. Apr, 2011, 11:16
ten olej je nejako dlho
Som matematik... Vzrusuju ma cisla, napriklad 8300 na otackomeri alebo 2,15 baru z kompresora a este aj 1-12-5-8-3-10-6-7-2-11-4-9.
jak dlho, ved este minimalne 28k km by tam mal byt.
K pneumatikam a ze kto na com jazdi...
v garazi u nasich som nasiel origo disky na oktavku I s pneu co mali cca 13r - dezen bol nejaky...tak reku sak predam aj s pneu (nechcelo sa mi do servisu ich davat dole a platit za to)
dosiel si po ne typek a ze aha jake dobre gumy. Hovorim na tom nejazdite...maju nabehanych 60-70k, maju 13r a bocnice pukaju...
Aaaale ja jazdim malo, dobre budu
fakt nechcem vedieť kde sa typek na tom vykoti
v garazi u nasich som nasiel origo disky na oktavku I s pneu co mali cca 13r - dezen bol nejaky...tak reku sak predam aj s pneu (nechcelo sa mi do servisu ich davat dole a platit za to)
dosiel si po ne typek a ze aha jake dobre gumy. Hovorim na tom nejazdite...maju nabehanych 60-70k, maju 13r a bocnice pukaju...
Aaaale ja jazdim malo, dobre budu
fakt nechcem vedieť kde sa typek na tom vykoti
-
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: St 27. Apr, 2011, 11:16
rovno pred nim nozom prerezat aspon na desiatich miestach aby ich pouzit nemohol
hlavne ze kazdy z nas ma obutych vitazov testu a potom do teba nezabrzdi takyto pripad...
hlavne ze kazdy z nas ma obutych vitazov testu a potom do teba nezabrzdi takyto pripad...
Som matematik... Vzrusuju ma cisla, napriklad 8300 na otackomeri alebo 2,15 baru z kompresora a este aj 1-12-5-8-3-10-6-7-2-11-4-9.
- michalesku
- Používateľ
- Dátum registrácie: So 02. Jún, 2012, 11:56
Tak uz mam celorocku aj ja.. Jednu..
https://www.oponeo.sk/pneumatika/tomket ... #433053167
Na rezervu bude hadam OK..
https://www.oponeo.sk/pneumatika/tomket ... #433053167
Na rezervu bude hadam OK..
- Jednoduska
- Sponzor fóra silver
No za tu cenu to bude ozaj iba na rezervu ale lepsie ako nic alebo nieco 10 rocne, good buy.
- michalesku
- Používateľ
- Dátum registrácie: So 02. Jún, 2012, 11:56
Dalsia vo vybere bola Dunlop Sport, to uz je celkom dost na odlozenie a nepouzitie..
Tie som kupil dcere na Fabku..
Tie som kupil dcere na Fabku..
Nahodou obcas soferujem michelin energy saver dot 2012 a som dost spokojny. Na suchu drzia statocne a na vode je to uz take meh ale furt lepsie ako trojrocne premium contact 5. A hlavne su pekne predvidatelne. Ziadne ze nic nic a odrazu davas kontru o 180°.
Nejake tip na celorocky s nizkym valivym odporom? (Pojdu na EV) Alebo sa to vylucuje?
Na hory to auto nepojde a 90% jazdi po BA a mimo BA len dialnica.
Na druhom aute mam michelin CC2 a to mi pridu skor jak zimáky
Na hory to auto nepojde a 90% jazdi po BA a mimo BA len dialnica.
Na druhom aute mam michelin CC2 a to mi pridu skor jak zimáky