Aj veľmi schopný moderátor vo včerajšej relácii Experiment ( o vytamíne D3 kde povedali že pre jeho tvorbu nemá význam viac ako 8 min na slnku - v jednom dni od 11 do 15h bez akejkoľvek ochrany kože - lebo prekurzor D3 pre jeden deň sa za 8min vyčerpá ) sa zabudol opýtať že či nie je potrebné viac minút ak máme odhalené napr. len ruky a hlavu.
Umelá inteligencia a Z-IT by mala nie len zjednotiť a vzájomne informovať Internistu a kožiara ale aj nezabudnúť na daný detail.
Snívanie o pomoci IT v zdravotníctve
Re: Snívanie o pomoci IT v zdravotníctve
Naposledy upravil/-a opto v St 02. Aug, 2023, 10:02, upravené celkom 1 krát.
preco prave umela inteligencia? tie prepojenia je mozne spravit aj bez nej
okolo AI je velky hype, ale treba chapat, kde je jej vyuzitie
okolo AI je velky hype, ale treba chapat, kde je jej vyuzitie
-
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: St 27. Apr, 2011, 11:16
co dnes nie je "ejaj" to akokeby ani nebolo. Uz sa tesim na ejáj hajzlovu dosku... vlastne uz desat rokov mam ! Namiesto toho aby padla dole jak zemáky a tresla o porcelanovu misu, tak sa pekne pomalicky zosúva... lebo ma ejaj pánty.
aha !
aha !
Som matematik... Vzrusuju ma cisla, napriklad 8300 na otackomeri alebo 2,15 baru z kompresora a este aj 1-12-5-8-3-10-6-7-2-11-4-9.
Dúfam že máš na mysli len celebrity ktoré by bez "ejaj" pántov nie len že neexistovali ale neboli ani dostatočne dokonalé pri veľmi dôležitom "vzdelávaní " národa.
Ospravedlňujem sa za moje fantazmagórie.
Ospravedlňujem sa za moje fantazmagórie.
Nápad s tele medicínou sa mi pozdáva . 65E za rok sa mi nezdá veľa a asi to bude trochu lepšie ako Dr. Google.
Má s tou apk niekto skúsenosti hlavne pre deti v BA ?
Má s tou apk niekto skúsenosti hlavne pre deti v BA ?
-
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: St 27. Apr, 2011, 11:16
nemam ale urcite vitam ze nemusis s dietatom 39 stupnami behat autobusom horedole. Existuje kvantum pripadov kde si viem "na dialku" tieto veci predstavit.
telemedicina : uz to daaaaavno bezi. V 2001 sme organizovali cez SANET siet online operaciu [!] pacienta kde mančaft dochtorov z USA sledoval zabery z kamier a priamo diskutoval s nasimi chlapcami a dievcatami. Neviem ako sme na tom teraz, ale 4K kamery sa pouzivaju bezne. V nasom zdravotnictve.
Ked je na to dovod, opodstatnenie - netvrdim ze vzdy vsade, ale pouzivaju sa. Ono sa to nemusi zdat ale my tu tiez nie sme na stromoch a ciernobielym televizorom.
telemedicina : uz to daaaaavno bezi. V 2001 sme organizovali cez SANET siet online operaciu [!] pacienta kde mančaft dochtorov z USA sledoval zabery z kamier a priamo diskutoval s nasimi chlapcami a dievcatami. Neviem ako sme na tom teraz, ale 4K kamery sa pouzivaju bezne. V nasom zdravotnictve.
Ked je na to dovod, opodstatnenie - netvrdim ze vzdy vsade, ale pouzivaju sa. Ono sa to nemusi zdat ale my tu tiez nie sme na stromoch a ciernobielym televizorom.
Som matematik... Vzrusuju ma cisla, napriklad 8300 na otackomeri alebo 2,15 baru z kompresora a este aj 1-12-5-8-3-10-6-7-2-11-4-9.
- scream
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Ut 04. Okt, 2005, 20:00
My sme tu sice pod stromami ale s dlatom v ruke.... Najdu sa pracoviska, kde je nove vybavenie ale zvysok improvizuje aj na zkladnom nacini. Lekari sa najdu aj sikovni, bohuzial maju castokrat zviazane ruky skrz rozpocet ( ktory je nedostacujuci napriek covid pumpe).
AI rozhodne do zdravotnictva patri ale do ruk lekarov nie pacientov. Skvely priklad je diagnostika ochorenia a nasadenie modernej mediciny. Po zadani vstupnych premennych ti na supu vypluje najpravdepodobnejsie diagnozy, sama upozorni na deviacie pripadne korelacie medzi jednotlivymi hodnotami.
Elektronicka zdravotna karta a podobne calamady su len nice to have ale realne to az taky prinos nema. Mozno v nejakej krizovej situacii.
Dnes sa ale vsetko robi pre zisk a nie pre ludi, cize najskor sa tak skoro nedockame.
AI rozhodne do zdravotnictva patri ale do ruk lekarov nie pacientov. Skvely priklad je diagnostika ochorenia a nasadenie modernej mediciny. Po zadani vstupnych premennych ti na supu vypluje najpravdepodobnejsie diagnozy, sama upozorni na deviacie pripadne korelacie medzi jednotlivymi hodnotami.
Elektronicka zdravotna karta a podobne calamady su len nice to have ale realne to az taky prinos nema. Mozno v nejakej krizovej situacii.
Dnes sa ale vsetko robi pre zisk a nie pre ludi, cize najskor sa tak skoro nedockame.
Ryzen5 7600, 32GB DDR5 6000 Corsair, MSI PRO B650-P WIFI, Fortis 5, XFX RX 6700 10g, 2x2TB samsung 980 pro, 2TB SATA, EVGA SuperNOVA 550 GT @ 31,5" iiyama G-Master GB3271QSU-B1
XBOX series X
XBOX series X