Vreckovy jednorucny nozik.
Re: Vreckovy jednorucny nozik.
Myslim ze kvalitny slzak a obusok/polmetrovy kus trubky je o dost lepsia volba ako lovecky noz
-
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Po 27. Jan, 2014, 21:38
Bejzbalku môžem mať v aute?
Samozrejme
- molnart
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Ut 19. Jún, 2012, 23:03
no keby som mal dorazit zrazenu srnu tak asi by som to radsej robil nozom ako obuskom a slzakom
Spoiler: ukázať
-
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Št 21. Aug, 2008, 17:34
Jasne, ze eska pasky su pritomne deku uz ani nepocitam, potom este ochrana palubnej dosky pred slnkom, zapalovac... to je bez debaty, potom este pero, centrofixa, cierna izolacka(ano okrem ducktape aj ta), balena voda(3x0,7 cisty rajec so sosacikom), 2x caprisun v zadnych dverach a v opierke, raybany v palubovke a este aj tie B&W PX z podpisu po novom nosim v pristrojovke aby toho nebolo malo aj 2x stamperlik a maly uni dalekohlad a selfipicku tot cela vybava auta...
TUF B650+ Wifi, 9800X3D @ Kraken 360, TridentZ 32GB 6000 CL30 Expo, 7900XTX Nitro+, 980PRO 2TB, 990PRO 4TB, Strix Aura 850W, H6i Flow + 7x A12X25 + 2x NF-A14, LG OLED42C44, Mission M32 @ SB Z @ Marantz NR1710, LGTCH G15, KoneAir @ HyperX Fury Ultra. Note24 Ultra & Watch6 Classic 47mm LTE Stolicka Antares Syn Omnia 1850
-
- Pokročilý používateľ
BTW Esee Avispa mi dosiel a... je o dost vacsi ako som pocital. Popravde som cakal nieco mensie a mozno aj rat dvojka by mi staci nad moje ocakavania kazdopadne nozik je to paradny. Dalsi si urcite kupim mensieho potkana
TUF B650+ Wifi, 9800X3D @ Kraken 360, TridentZ 32GB 6000 CL30 Expo, 7900XTX Nitro+, 980PRO 2TB, 990PRO 4TB, Strix Aura 850W, H6i Flow + 7x A12X25 + 2x NF-A14, LG OLED42C44, Mission M32 @ SB Z @ Marantz NR1710, LGTCH G15, KoneAir @ HyperX Fury Ultra. Note24 Ultra & Watch6 Classic 47mm LTE Stolicka Antares Syn Omnia 1850
Aha, ako to funguje?
1. Do nej naburas
2. neutecie po tom do lesa ani nebude v stave ze creva 3m od nej len si tak chrci a hadze sa pred autom
3. Dojdes s nozom a 5minut ju pizlas, litre krvy striekaju prudom, uz to tam vyzera ako pri natacani hororu a ta svina furt dycha cez prerezany krk a snazi sa postavit na nohy
4. ?? profit?? aj tak musis zavolat policiu a polovnikov
- scream
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Ut 04. Okt, 2005, 20:00
No kudla v aute je viacucelovy predmet. Taky slzak s ktorym si mozes sam nepekne ublizit alebo obusok uz nie. Akurat dnes som fukol bezpecne cez odbocovak ciernu audi, lebo take auta z laveho neuhybaju a typek to celkom nepobral. Hodi sa mat nieco vo dverach, co takych ludi schladi ak vyskocia z auta.
Ryzen5 7600, 32GB DDR5 6000 Corsair, MSI PRO B650-P WIFI, Fortis 5, XFX RX 6700 10g, 2x2TB samsung 980 pro, 2TB SATA, EVGA SuperNOVA 550 GT @ 31,5" iiyama G-Master GB3271QSU-B1
XBOX series X
XBOX series X
- michalesku
- Používateľ
- Dátum registrácie: So 02. Jún, 2012, 11:56
A ked to nepoberie zas, neschladi ho to?
Tebe zostane v ruke noz a som si isty, ze na obranu slzakom/obuskom bude prihliadane diametralne odlisne ako na obranu nozom..
Nehovorim, ze noz sa v aute nezide, tiez mam vo dverach zalamovaci na otvaranie balikov.. Ale byt v mentalnom nastaveni, ze ho pouzijem v pripade konfliktu.. Nie, radsej drogy..
Tebe zostane v ruke noz a som si isty, ze na obranu slzakom/obuskom bude prihliadane diametralne odlisne ako na obranu nozom..
Nehovorim, ze noz sa v aute nezide, tiez mam vo dverach zalamovaci na otvaranie balikov.. Ale byt v mentalnom nastaveni, ze ho pouzijem v pripade konfliktu.. Nie, radsej drogy..
Spoiler: ukázať
-
- Pokročilý používateľ
Na obranu mam kratky teleskop. Tiez by som nesiel do suboja s nozom v ruke...
- Jednoduska
- Sponzor fóra silver
- Dátum registrácie: Po 19. Nov, 2012, 15:45
Idete na to zle, treba cloveka vyviest z miery. Uz par rokov nosim velke ruzove dildo pod sedadlom, ak niekto bude nervozny ponuknem mu s tym po pysku. Zatial som nemusel pouzit...
- scream
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Ut 04. Okt, 2005, 20:00
Presne tak. Ked niekto vystupi z auta, ze sa potrebuje vyrozpravat, kopnut si do druheho auta, nebodaj zacat potycku a zbada, ze ty sa rozpravat nechces, tak si to zvacsa rozmysli.
V horsom pripade, ked sa ti bude dobijat do auta sa uz mozes citi velmi ohrozeny na zivote, tam mu stale mozes nozicek ukazat cez okienko a dufat.
V najhorsom bude mat nejaku vybavicku v ruke aj on... blbe ak ides s nozickom a on by mal Ackovy zbrojak
Ludia su dnes dost precitlively a zbytocne agresivny. Okrem ineho nozicek sa mi zisiel uz velakrat, napriklad vyskocis len tak na huby na 20 minut.
Ryzen5 7600, 32GB DDR5 6000 Corsair, MSI PRO B650-P WIFI, Fortis 5, XFX RX 6700 10g, 2x2TB samsung 980 pro, 2TB SATA, EVGA SuperNOVA 550 GT @ 31,5" iiyama G-Master GB3271QSU-B1
XBOX series X
XBOX series X
-
- Pokročilý používateľ
True story bro... pred dvoma tyzdnami som zberal repik s mojim waltherom... manzelka mala kuchynsky nozik a vobec jej to neslo, ja som mal zubkaty walther a parada... keby som mal avispu predtym, jej by som dal walther a mali by sme nazbierane 2x viac
a tiez sme si len vyskocili na luke z auta.
Akoze uz sme celkom daleko od temy, ale pri akcnejsich povahach ktore radi obehuju cez odbocovak a tak... Dost odporucam precitat strelecku revue, special s nazvom "brante se". Su tam zhromazdene skutocne pripady vratane rozsudkov, znalecky posudkov, zdovodneni... vsetko jednoducho a zrozumitelne vysvetlene...
Kto si to precita, zisti aka hviezdometna kokocina je vytiahnut noz a dufat.
1. Noz priamo v momente utoku skoro nic nerobi. Ta typek domlati a chcipne za polhodinu. Dovtedy ani nevie ze si ho bodol.
2. S nozom vzdy tahas za kratsi koniec a vzdy prehras: On ma ruky a ty noz? Pichnes ho a ides sediet, prehral si. Od ma tiez noz? Dopichate sa obaja, prehral si. On ma teleskop? Super, ma minimalne o pol metra vacsi dosah, prehral si. Ma zbran? Prehral si.
Myslim ze ked niekoho naseres tak je stale najrozumnejsie zamknut a udrziavat priestor na unik. Vtedy nemas ako prehrat. Prekopne ti dvere? Good, to pekne uhras na podmienku + nahradu skody + budes mat jeho adresu . A to je tak max co moze dokazat. Jedno auto ta nema ako naraz aj zablokovat aj rozbit okno aj sa dostat k tebe. To by museli byt aspon 2-3 skuseni povolanim policajti o 30-40kg silnejsi ako ty.
+ aj keby doslo k nejakemu zraneniu na druhej osobe, o dost lahsie sa nutna obrana dokazuje ked sa on "dobije k tebe" zatial co ty sa mu snazis ujst, ako ked obaja naraz vystupite
Aspon ja som teda este nezazil situaciu ze by som sa ja v takom pripade nedostal pred to druhe auto, a nedrzal si ho za mnou az kym nevychladol.
Kto si to precita, zisti aka hviezdometna kokocina je vytiahnut noz a dufat.
1. Noz priamo v momente utoku skoro nic nerobi. Ta typek domlati a chcipne za polhodinu. Dovtedy ani nevie ze si ho bodol.
2. S nozom vzdy tahas za kratsi koniec a vzdy prehras: On ma ruky a ty noz? Pichnes ho a ides sediet, prehral si. Od ma tiez noz? Dopichate sa obaja, prehral si. On ma teleskop? Super, ma minimalne o pol metra vacsi dosah, prehral si. Ma zbran? Prehral si.
Myslim ze ked niekoho naseres tak je stale najrozumnejsie zamknut a udrziavat priestor na unik. Vtedy nemas ako prehrat. Prekopne ti dvere? Good, to pekne uhras na podmienku + nahradu skody + budes mat jeho adresu . A to je tak max co moze dokazat. Jedno auto ta nema ako naraz aj zablokovat aj rozbit okno aj sa dostat k tebe. To by museli byt aspon 2-3 skuseni povolanim policajti o 30-40kg silnejsi ako ty.
+ aj keby doslo k nejakemu zraneniu na druhej osobe, o dost lahsie sa nutna obrana dokazuje ked sa on "dobije k tebe" zatial co ty sa mu snazis ujst, ako ked obaja naraz vystupite
Aspon ja som teda este nezazil situaciu ze by som sa ja v takom pripade nedostal pred to druhe auto, a nedrzal si ho za mnou az kym nevychladol.