Priority. ak si mám vybrať medzi dvoma autami a jedno je 90% driver safety a 30% pedestrian, druhé naopak, tak beriem prvé.
Ak mám na auto čo má oboje na 100, samozrejme, ale máme na to všetci? ...
Priority. ak si mám vybrať medzi dvoma autami a jedno je 90% driver safety a 30% pedestrian, druhé naopak, tak beriem prvé.
vidim dobre, ze nevidim ziadnu hviezdu ? vojadžeerrr ideeššSKiLEX napísal: ↑Št 10. Aug, 2023, 09:33 Je normálne ze sa mp3 turbo pohorsuje nad bezpecnostou novej C3 zatial co vacsina jeho vozoveho parku je podla vsetkeho starsia ako ja a su to vpodstate pojazdne rakvy s jazdnymi vlastnostami skrine?
Schvalne som si teraz na euroncap nasiel svaty gral vsetkych automobilov... Chrysler Grand Voyager
Celny naraz v 50kmh... Strecha skrcena zlomena az po B stlpik. Volant v hrudniku. Plynovy pedal posunuty o 29cm smerom do vodicovej nohy. Kabina poskladana ako harmonika...
Kto sa chce pobavit tak tu je link.chest compression measured by the dummy indicated an unacceptably high risk of serious or fatal injury.
https://www.euroncap.com/en/results/chr ... ager/15715
5 stars safety: Overall good performance in crash protection. Well-equipped with robust crash avoidance technology
4 stars safety: Overall good performance in crash protection; additional crash avoidance technology may be present
3 stars safety: Average to good occupant protection but lacking crash avoidance technology
2 stars safety: Nominal crash protection but lacking crash avoidance technology
1-star safety: Marginal crash protection