Všeobecná diskusia II
Re: Všeobecná diskusia II
Čo iné čakať od koncernu, len simply oyeb
To je jak keď malí chlapci chodia kukať koľko Max rýchlosť je napísané na tachu, a jake koncofky vzadu má...
To je jak keď malí chlapci chodia kukať koľko Max rýchlosť je napísané na tachu, a jake koncofky vzadu má...
Spoiler: ukázať
Fejkove zvuky su vsade. Neviem odkial ste padli. Aj vw, aj audi, aj merc, aj skoda, aj bmw.....
Mozno v nejakych americkych a japonskych autach nie su, ale to nikoho nezaujima.
Mozno v nejakych americkych a japonskych autach nie su, ale to nikoho nezaujima.
.
https://www.mbeqclub.com/threads/merced ... ence.2007/
Len ludia zaseknuti v 2007 este nemaju. Alebo veria ze nemaju.
Len ludia zaseknuti v 2007 este nemaju. Alebo veria ze nemaju.
.
-
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Št 19. Okt, 2006, 02:00
všetko je to trapošina zato že ma auto 6 abo 8 valec nemusi vrešťať na celu dedinu
Neviete o niekom schopnom na doplnanie a opravy klimy? Ten moj sa nejak stratil(telefon off, garaz v ktorej existoval uz nie je...)
- zoom
- Používateľ
- Dátum registrácie: Št 16. Jún, 2005, 20:00
Co sa tyka fejkovych zvukov, tak by som to tak nejak rozdelil. Fejkovy uz moze byt aj pridavanie (aktivnych) klapiek, rezonatora, a podobne. Ale stale je to nieco uplne ine ako prehravanie WAV. Ked si kupujem AMG, tak ocakavam aj fajn zvuk - ale taky, co vyprodukuje motor a vyfukove potrubie nie reproduktor. To uz mozu rovno urobit nejaky progresivny tachometer, co pri 50 GPS bude ukazovat 50, pri 120 uz 160 a pri 200 zrazu 280. Rovnaka blbost pre dobry pocit, co nema nic spolocne s realitou.
A to ze to teraz uz montuje vela znaciek, z toho nerobi dobru vec, toboz do auta ktore sa kupuje vyslovene kvoli pohonnemu ustrojenstvu.
Na e-kolobezky sa take neplanuje? Ze by niekto siel a okolo neho zvuk Kawa ZZR alebo take nieco.
A to ze to teraz uz montuje vela znaciek, z toho nerobi dobru vec, toboz do auta ktore sa kupuje vyslovene kvoli pohonnemu ustrojenstvu.
Na e-kolobezky sa take neplanuje? Ze by niekto siel a okolo neho zvuk Kawa ZZR alebo take nieco.
-
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: St 27. Apr, 2011, 11:16
prave si odhalil dieru na trhu, na ktorej som chcel zarobit desiatky milionov
strasne mi lezu krkom tie novodobe hovadiny, zvuk z reproduktorov a taketo je hnusny odpad.
strasne mi lezu krkom tie novodobe hovadiny, zvuk z reproduktorov a taketo je hnusny odpad.
Som matematik... Vzrusuju ma cisla, napriklad 8300 na otackomeri alebo 2,15 baru z kompresora a este aj 1-12-5-8-3-10-6-7-2-11-4-9.
- scream
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Ut 04. Okt, 2005, 20:00
Na swifte zas bolo take udelatko, ze namiesto realnej spotreby 9, pisalo 7 pre potesenie majitela vozidla a vsetkych recenzentov.
Ryzen5 7600, 32GB DDR5 6000 Corsair, MSI PRO B650-P WIFI, Fortis 5, XFX RX 6700 10g, 2x2TB samsung 980 pro, 2TB SATA, EVGA SuperNOVA 550 GT @ 31,5" iiyama G-Master GB3271QSU-B1
XBOX series X
XBOX series X
Mne lezie na nervy aj napr. email alias
Dneska som skoro nenastartoval t6, baterka tesne pred skapatim. Rok a pol stara exide ek700... Nic moc.
- scream
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Ut 04. Okt, 2005, 20:00
Omg nestras, novu EXIDE som bral v zime.
Ryzen5 7600, 32GB DDR5 6000 Corsair, MSI PRO B650-P WIFI, Fortis 5, XFX RX 6700 10g, 2x2TB samsung 980 pro, 2TB SATA, EVGA SuperNOVA 550 GT @ 31,5" iiyama G-Master GB3271QSU-B1
XBOX series X
XBOX series X
Neviem kde, či som to čítal alebo to bolo v nejakom random videu... pointa bola, že presne v takomto časovom horizonte zvykne odísť aj nová baterka, ak sa pri tých nových autách so start-stop nenahodí jej výmena do riadiacej.
here: https://www.auto.cz/vymena-autobaterie- ... ted-142317
here: https://www.auto.cz/vymena-autobaterie- ... ted-142317
Vtip spociva v tom ze aby prdenie a strielanie do vyfuku pri roznych rezimov jazdy mohlo existovat, vyzaduje do plytvanie paliva. Co pri novych autach s prisnymi euro normami je nemozne. Cize reprak vo vyfuku to poriesi. Niekedy rozum stoji ake zvuky lezu z novych aut. To veru nebolo pred 10 rokmi... Gotta keep the speakers busy and greta happy!
Spoiler: ukázať