Jazdenka 8000€
-
- Sponzor fóra silver
- Dátum registrácie: Pi 09. Jún, 2006, 02:00
Re: Jazdenka 8000€
Ako som hned pisal ze hento je uplna malina taket9 veci sa riesia vymenou dielou .....inu a co je s tou corollou? Predsa len automat je + aj ked dizajn mazdy je krajší
Dalsi bod v prospech Toyota su LEDkove svetla oproti halogenom v mazde
Dalsi bod v prospech Toyota su LEDkove svetla oproti halogenom v mazde
- kllr007
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: So 21. Aug, 2010, 18:52
Je to jednoduché - Mazda je sedcovka, Toyota nie
Keď mám tie dve auta v rovnakej alebo veľmi podobnej cene tak som toyotu ani neuvažujem.
Naviac na Toyota bol menený predný aj zadný blatník a lakované ľavé aj prave dvere, ta automatická prevodovka je fajn keď je o ňu starane ináč môže byt problém. Takže tiež to nebola zas až taká výhra.
Keď mám tie dve auta v rovnakej alebo veľmi podobnej cene tak som toyotu ani neuvažujem.
Naviac na Toyota bol menený predný aj zadný blatník a lakované ľavé aj prave dvere, ta automatická prevodovka je fajn keď je o ňu starane ináč môže byt problém. Takže tiež to nebola zas až taká výhra.
MB: ASUS TUF B550M-PLUS; CPU: AMD Ryzen 5800X3D; RAM: 32GB DDR4 3200Mhz; GPU: Nvidia RTX 3080Ti 12GB; SSD: WD SN750 1TB + SN570 1TB; PSU: Corsair RM650x; CASE: LianLi Lancool 2 Mesh; LCD: LG OLED 42C2; MOUSE: Logitech G305; KEYBOARD: Logitech MX Keys; Repro: Panasonic PMX-90; OS: Windows 10
-
- Sponzor fóra silver
Tak potom utekaj pre tu mazdu
Noa, ved take oderky sa menia za den jak na pase. A ze to bolo menene je +, lepsi novy blatnik jak vyklepavany.
Hlavne nech to nerobi jozko v garazi.
Hlavne nech to nerobi jozko v garazi.
.
-
- Používateľ
- Dátum registrácie: Pi 18. Sep, 2015, 00:29
A ked to dá Jožkovi do garáže tak k tomu nie je ani žiaden záznam v servisnej historii...
Hlavne že má kupec dobrý pocit.
Hlavne že má kupec dobrý pocit.
-
- Sponzor fóra silver
Chlapci klud vsak pisal vyssie ze opravene bolo ale v autorizovanom servise Citroen a to kvoli tomu ze Allianz nemal zmluvu s mazda servisom v tomto by som problem vobec nevidel ta mazda nebola burana bola tuknuta pozriet si ako dopasovali blatnik ci su pekne spary ako trafili odtien cervenej kedze to je ta ich specialna cervena thats it
-
- Používateľ
- Dátum registrácie: Pi 18. Sep, 2015, 00:29
Ja sa nevyjadrujem k oprave v inom autorizovanom servise, ja sa vyjadrujem k príspevku od "stiv-a"
Ked nemáš havarijnú a nechceš aby záznam o nehode svietil v serviske tak to dáš opraviť "jožkovi" a potom vieš auto predávať ako nebúrané za lepšiu cenu...
Máš v ponuke auto "A", voláš na inzerát, pýtaš sa či bolo havarované a on povie že áno a vieš si to overiť aj cez servisku....
Predáva sa auto "B", voláš na inzerát, pýtaš sa či bolo auto havarované a on ti povie že nikdy a potvrdí to aj autorizák, že nemajú žiaden záznam...
Otázka je, ktoré auto sa lahšie predá? Obe majú pritom servisnú historiu...
Takže tak - každý chce aby sa jeho auto tvárilo ako NEHAVAROVANÉ aj ked bolo niekedy HAVAROVANÉ aj ked to bol len blatník, či prevalené dvere...
A presne preto aj existujú kšeftári a podvodníci...
To len hlúpy slovák si myslí že zrovna na neho sa usmialo šťastie, že kúpil "ne-búrané" auto za výhodnú cenu a potom po roku vyplakáva na internete že bol podvedený
Ked nemáš havarijnú a nechceš aby záznam o nehode svietil v serviske tak to dáš opraviť "jožkovi" a potom vieš auto predávať ako nebúrané za lepšiu cenu...
Máš v ponuke auto "A", voláš na inzerát, pýtaš sa či bolo havarované a on povie že áno a vieš si to overiť aj cez servisku....
Predáva sa auto "B", voláš na inzerát, pýtaš sa či bolo auto havarované a on ti povie že nikdy a potvrdí to aj autorizák, že nemajú žiaden záznam...
Otázka je, ktoré auto sa lahšie predá? Obe majú pritom servisnú historiu...
Takže tak - každý chce aby sa jeho auto tvárilo ako NEHAVAROVANÉ aj ked bolo niekedy HAVAROVANÉ aj ked to bol len blatník, či prevalené dvere...
A presne preto aj existujú kšeftári a podvodníci...
To len hlúpy slovák si myslí že zrovna na neho sa usmialo šťastie, že kúpil "ne-búrané" auto za výhodnú cenu a potom po roku vyplakáva na internete že bol podvedený
jozko to tak dobre nalakuje, ze oklame aj merac hrubky laku. alebo aj nie
ITX >>> ATX
- michalesku
- Používateľ
- Dátum registrácie: So 02. Jún, 2012, 11:56
Ked to zrovna nie je Jozko, ktoremu posielaju autorizaky spravene buracky na lakovanie.. Niekedy aj na klampiarinu..
Kamarat mal takto dost zakaziek.. Najlepsie bolo, ked mu znamy povedal, ze nove auto si k nemu neda, ze to da radsej do autorizaku.. O dva dni svoje auto videl u neho v lakovni..
Kamarat mal takto dost zakaziek.. Najlepsie bolo, ked mu znamy povedal, ze nove auto si k nemu neda, ze to da radsej do autorizaku.. O dva dni svoje auto videl u neho v lakovni..
Spoiler: ukázať
-
- Sponzor fóra silver
Smutne ale je to tak znamy tiez takto vozil auta z autorizaku fau ve grup
-
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: St 27. Apr, 2011, 11:16
ja zas poznam pripady kedy autoterorizovane servisy nosili opravovat automaticke prevodovky lebo to sami nevedeli.
Velmi velmi zvucne znacky, prevodovky ZF a Aisin. Bratislava.
Velmi velmi zvucne znacky, prevodovky ZF a Aisin. Bratislava.
Som matematik... Vzrusuju ma cisla, napriklad 8300 na otackomeri alebo 2,15 baru z kompresora a este aj 1-12-5-8-3-10-6-7-2-11-4-9.
- michalesku
- Používateľ
Ved to nie je ziadny problem, pokial je ten subdodavatel spicka vo svojej oblasti.. Ani autorizak sa nemoze venovat vsetkemu na 100%, hlavne ked zakaznik nechce vymenit celu prevodovku za 5-cifernu sumu..
Rovnako aj kamarat mal lepsiu lakovnu a hlavne lakyrnikov ako vacsina autorizakov na Orave..
Rovnako aj kamarat mal lepsiu lakovnu a hlavne lakyrnikov ako vacsina autorizakov na Orave..
- d3Xter
- Používateľ
- Dátum registrácie: Po 07. Apr, 2008, 14:00
autorizaky nosia garazistom monovat origo vybavu, kamery spolu s kodovanim a online zapisom na skladove vozidla lebo nevedia alebo nemaju diel
tiez volaju garazistom ked si nevedia rady s updatom radia, diag a podobne a to dennodenne
fuj fuj garazisti, nicite spolocnost
tiez volaju garazistom ked si nevedia rady s updatom radia, diag a podobne a to dennodenne
fuj fuj garazisti, nicite spolocnost
- kllr007
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: So 21. Aug, 2010, 18:52
No tak poslal podrobnejšie fotky a stav nieje až taký cukríkový
Na prezeranie priložených súborov nemáte dostatočné oprávnenia.
MB: ASUS TUF B550M-PLUS; CPU: AMD Ryzen 5800X3D; RAM: 32GB DDR4 3200Mhz; GPU: Nvidia RTX 3080Ti 12GB; SSD: WD SN750 1TB + SN570 1TB; PSU: Corsair RM650x; CASE: LianLi Lancool 2 Mesh; LCD: LG OLED 42C2; MOUSE: Logitech G305; KEYBOARD: Logitech MX Keys; Repro: Panasonic PMX-90; OS: Windows 10
- michalesku
- Používateľ
"Juan, nenavidim ta!"
"Juan, milujem ta!"
"Juan, som tvoja sestra.."
Keby mal autokozmetiku WS Platinum, nestalo by sa to! Kazdopadne len ta prasklina vzadu je trochu "vaznejsia", pri poistnych udalostiach sa plastove diely menia kompletne, akonahle je prasknuty alebo je odlomene co len jedno usko.. A k takym skrabancom vpredu prides casto ani nevies ako, teraz Ta cokolvek podobne aspon nebude mrziet tak velmi, ako na uplnom cukriku.. O obiti dverami na parkoviskach ani nehovorim..
Mimochodom, davam do pozornosti druhy a treti prispevok tejto temy..
"Juan, milujem ta!"
"Juan, som tvoja sestra.."
Keby mal autokozmetiku WS Platinum, nestalo by sa to! Kazdopadne len ta prasklina vzadu je trochu "vaznejsia", pri poistnych udalostiach sa plastove diely menia kompletne, akonahle je prasknuty alebo je odlomene co len jedno usko.. A k takym skrabancom vpredu prides casto ani nevies ako, teraz Ta cokolvek podobne aspon nebude mrziet tak velmi, ako na uplnom cukriku.. O obiti dverami na parkoviskach ani nehovorim..
Mimochodom, davam do pozornosti druhy a treti prispevok tejto temy..