Jazdenka 8000€
Re: Jazdenka 8000€
lenze je bezne ze faktury nemas, hlavne ked mrte ludi servisuje auta po znamosti. urcite je plus to mat /aj ked to odfejkovat tiez nie je problem/, ale budes sa s tym dost stretavat
akoze ked mi robi veci znamy v garazi tiez ten material musi kupit nie? co ho ukradne?
ja ked som predaval mazdu tak som mal vsetko na papieroch(fa) + som mal servisku kde sa vsetko zapisovalo co sa na nej robilo a bolo spätne dohladatelne v q-service alebo bosch car service, ano olej som menil tiez u znameho v garazi ale vzdy bola fa s dielmi (olej, filtre atd...) a to uz bolo 17-rocne auto...
ja ked som predaval mazdu tak som mal vsetko na papieroch(fa) + som mal servisku kde sa vsetko zapisovalo co sa na nej robilo a bolo spätne dohladatelne v q-service alebo bosch car service, ano olej som menil tiez u znameho v garazi ale vzdy bola fa s dielmi (olej, filtre atd...) a to uz bolo 17-rocne auto...
Spoiler: ukázať
-
- Sponzor fóra gold
- Dátum registrácie: Po 28. Feb, 2011, 11:49
niekto si jednoducho neuklada faktury
ja som posledne menil tlmice a brzdy a faktury som uz davno zahodil, naco mi su?
ja som posledne menil tlmice a brzdy a faktury som uz davno zahodil, naco mi su?
Naposledy upravil/-a LordKJ v So 02. Sep, 2023, 12:46, upravené celkom 1 krát.
main: 9950X + Noctua NH-D15 G2, ASUS STRIX B650E-F, Kingston 64gb DDR5 6000 CL30, 7900 GRE Nitro+, 990 Pro 4TB, ASUS STRIX Aura RGB 1000W, Fractal North XL + 4x Noctua A14x25 G2
Ja ich tiez zhrnem do papiera. Bud to je v elektronickej serviske alebo fak off. Aj tak som vsetky auta predal bez faktur a bez vytvorenia inzeratu.
Taki spekulanti co budu vymyslat lebo nenasli papier z preventivky kde si technik da kolecko okolo arealu, pozrie pneumatiky a strierace za 120 eur/rocne.. taki nech nevolaju.
Ale som zvedavy ci to bude vsetko kllr platit ked kupi auto.
Taki spekulanti co budu vymyslat lebo nenasli papier z preventivky kde si technik da kolecko okolo arealu, pozrie pneumatiky a strierace za 120 eur/rocne.. taki nech nevolaju.
Ale som zvedavy ci to bude vsetko kllr platit ked kupi auto.
.
- michalesku
- Používateľ
- Dátum registrácie: So 02. Jún, 2012, 11:56
Ved o tom som pisal.. Necha si fakturu do nakladov a kamaratovi doklad nespravi..
A ak ma na tej fakture veci na dalsie auta a da kopiu tomu kamaratovi, co to bude hovorit pri kupe nejakemu random kllrovi v buducnosti?
Nakoniec kupi (ak vobec) za 11k nejaku nakupnu tasku holobyt, len aby boli papiere v poriadku..
- kllr007
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: So 21. Aug, 2010, 18:52
No ako to tu tak citam tak po nu aj tak zajtra pojdem, hodim to cez tyzden ked bude prepisana na mna do serivsu nech oleje a pod vymenia a neriesim.
MB: ASUS TUF B550M-PLUS; CPU: AMD Ryzen 5800X3D; RAM: 32GB DDR4 3200Mhz; GPU: Nvidia RTX 3080Ti 12GB; SSD: WD SN750 1TB + SN570 1TB; PSU: Corsair RM650x; CASE: LianLi Lancool 2 Mesh; LCD: LG OLED 42C2; MOUSE: Logitech G305; KEYBOARD: Logitech MX Keys; Repro: Panasonic PMX-90; OS: Windows 10
-
- Sponzor fóra silver
- Dátum registrácie: Pi 09. Jún, 2006, 02:00
Sprav to inak bud zober niekoho kto sa v mazdach vyzna alebo si dohodni cez tyzden obhliadku v dakom blizkom autorizaku a hlavne si kukni recky na ten autorizak
- kllr007
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: So 21. Aug, 2010, 18:52
No to nemám ako z manažovať, aby mal on voľno, ja voľno, môj spolujazdec a autorizak. Keby bol tu že poobede po práci stíhame ale takto neni šance.
MB: ASUS TUF B550M-PLUS; CPU: AMD Ryzen 5800X3D; RAM: 32GB DDR4 3200Mhz; GPU: Nvidia RTX 3080Ti 12GB; SSD: WD SN750 1TB + SN570 1TB; PSU: Corsair RM650x; CASE: LianLi Lancool 2 Mesh; LCD: LG OLED 42C2; MOUSE: Logitech G305; KEYBOARD: Logitech MX Keys; Repro: Panasonic PMX-90; OS: Windows 10
Ach. Cize ho kupis bez poriadnej obhliadky. Rozumiem.
Mal si radsej takto kupovat tu oktaviu, na ne je dielov plny bazos
Mal si radsej takto kupovat tu oktaviu, na ne je dielov plny bazos
Naposledy upravil/-a werwest v So 02. Sep, 2023, 16:52, upravené celkom 1 krát.
- michalesku
- Používateľ
- Dátum registrácie: So 02. Jún, 2012, 11:56
Preto mas ist s niekym, kto bude vidiet aj bez dokladov, ci o to auto bolo starane..
Lebo na druhej strane, papiere sa daju nakreslit aj na to, co sa s tym autom nikdy nerobilo..
Lebo na druhej strane, papiere sa daju nakreslit aj na to, co sa s tym autom nikdy nerobilo..
na druhu stranu, nemas rentgenove oci.. ani typek kupoval stary koncern, aj boli chalani s diagnostikou s nim.
dosli domov, a po tyzdni rozvody bum.. cize riesit-zhanat druhy motor do auta za 5 korun. sa to predrazilo..
dosli domov, a po tyzdni rozvody bum.. cize riesit-zhanat druhy motor do auta za 5 korun. sa to predrazilo..
to neznamena ze nema zmysel poriadne auto prezret odbornym okom
Sak si zaplat nejakeho typka co skontroluje cele auto na mieste, ponapaja sa do RJ, posle reporty, poradi co a ako.
Ved to stoji mozno 150-200€. Prd oproti tomu co ides dat za auto.
Ved to stoji mozno 150-200€. Prd oproti tomu co ides dat za auto.
To netreba, dakto mu tu pisal ze ked to bude spravne auto bude to citit v lavom vajci. A to staci