Elektromobilita a vsetko okolo nej
Re: Elektromobilita a vsetko okolo nej
To je dost smutne
-
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: St 27. Apr, 2011, 11:16
preco ? nesmies vidiet elektropokrok ako negativny - co takto silne pozitivna stranka veci ?
Mlady nevyhonenec sa vyzuri od baraku dvakrat a pokial dojde medzi ludi kde moze sposobit fatalne udalosti, uz pojde ako polotrabant. Win win !
Verejna bezpecnost a ochrana zdravia je dolezita.
Mlady nevyhonenec sa vyzuri od baraku dvakrat a pokial dojde medzi ludi kde moze sposobit fatalne udalosti, uz pojde ako polotrabant. Win win !
Verejna bezpecnost a ochrana zdravia je dolezita.
Som matematik... Vzrusuju ma cisla, napriklad 8300 na otackomeri alebo 2,15 baru z kompresora a este aj 1-12-5-8-3-10-6-7-2-11-4-9.
-
- Používateľ
- Dátum registrácie: So 31. Jan, 2009, 00:41
Ale akoze splietate riadne sprostosti s tym vykonom. Aj pri 20% baterii mozem uplne v pohode akcelerovat so vsetkymi 300 ci kolko kW. To vykonove obmedzenie je tak po 10% baterky realne.
FVE 12.45 kWp V/Z
Hovorím o jednom konkrétnom aute, kde je to presne tak ako bolo napísané
ITX >>> ATX
-
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: St 27. Apr, 2011, 11:16
>> Ale akoze splietate riadne sprostosti s tym vykonom.
jaaaaaj takze tento problem na Tesle neexistuje ? https://www.youtube.com/watch?v=C-2r4Y_lUsk
jaaaaaj takze tento problem na Tesle neexistuje ? https://www.youtube.com/watch?v=C-2r4Y_lUsk
Som matematik... Vzrusuju ma cisla, napriklad 8300 na otackomeri alebo 2,15 baru z kompresora a este aj 1-12-5-8-3-10-6-7-2-11-4-9.
Slo, ale bez dvojiteho vysliapavania spojky len velmi pomaly. Tak 2-3 sekundy na zaradenie z neutralu do rychlosti... Imho uz tak riadky olej(kvoli emisiam) teplom este viac zriedol a tym padom ho uz synchron z pod seba nedokazal vytlacat sposobom akym zamyslal vyrobca
lol tych 120kw nemá 90% aut na cestach ale určite je objektívne to prirovnavat k trabantu zas si sa zameral na peknú somarinump3turbo napísal: ↑So 02. Sep, 2023, 22:27 >> Ale akoze splietate riadne sprostosti s tym vykonom.
Uz si zarobil na teslu?
Predsa stačí predať akcie, obličku, rodičovský dom, prvorodeného syna a môže kúpiť.
ITX >>> ATX
Misko bez si racej oservisovat svoju kvitnúcu fabiu miesto vypisovania off topicov len pre tvoju info ak by to bola moja priorita tak ju mam zajtra, neviem aký má súvis moja mobilita s mojou argumentaciou. Ak nevies reagovat k veci tak sa račej zdrž detinských pripomienok.
To nie je offtopic. Suvis to ma taky ze potom by tvoje prispevky mali nejaku doveryhodnost. Mal som par otazok, ale o com sa budeme rozpravat ked 90% tvojich znalosti pochaza z twitteru a zbytok si domyslis.
Tak ci tak, pri elektromobiloch je ten vykon asi aj celkom dost irelevantny. Aj tak vsetky idu tempom 50kw felicie.
Tak ci tak, pri elektromobiloch je ten vykon asi aj celkom dost irelevantny. Aj tak vsetky idu tempom 50kw felicie.
Obcas ti ukaze ze ma 200kw, potom ho zase dobehnes jak ide 90 za kamionom lebo mu ukrojilo bohvie kolko z dojazdu
a tvoja doveryhodnosti bude aká ked s tym tiež nemáš vôbec žiadnu skúsenosť a navyše ani o tom nič nevieš
V tejto teme som sa vyjadril len par krat. Vacsinou to bolo k baterkam, nabijaniu, elektrike, poziarom, burackam... Myslim ze k tejto teme mam co povedat.