Do Chorvátska mimo Slovinskej diaľnice M70 !!!
Do Chorvátska mimo Slovinskej diaľnice M70 !!!
Ak je ten úsek z Lendavy do Letenye spoplatnený poraďte prosím rýchlo ako ho vylúčim
v Google Map navigácii
alebo vo Waze ?
v Google Map navigácii
alebo vo Waze ?
Re: Do Chorvátska mimo Slovinskej diaľnice M70 !!!
Vo Waze som si pridal cez + len HU a SK. takže SL môžem len pridať nie odobrať
V Google map sa známky nedajú pridávať odoberať.
Tuším ž emi niekto hovoril že sa v oboch dá vylúčiť konkrétny štát ale neviem to nájsť.
V Google map sa známky nedajú pridávať odoberať.
Tuším ž emi niekto hovoril že sa v oboch dá vylúčiť konkrétny štát ale neviem to nájsť.
-
- Sponzor fóra gold
- Dátum registrácie: Po 28. Feb, 2011, 11:49
tak si pridaj nejaku falosnu medzizastavku v madarsku aby si obisiel slovinsko
main: 9950X + Noctua NH-D15 G2, ASUS STRIX B650E-F, Kingston 64gb DDR5 6000 CL30, 7900 GRE Nitro+, 990 Pro 4TB, ASUS STRIX Aura RGB 1000W, Fractal North XL + 4x Noctua A14x25 G2
-
- Sponzor fóra silver
- Dátum registrácie: Pi 09. Jún, 2006, 02:00
Ja som isiel podla wazeu prave tou trasu mal som len SK a H dialnicne a waze ma pekne naviedol mimo Slovinsko inao vcelku prijemna cesta ale v noci by som ju nechcel ist tam musi byt vysokej zvery
-
- Používateľ
- Dátum registrácie: So 25. Mar, 2023, 19:17
Ja som to šiel v noci tam aj späť pohodová cesta inak waze má hneď naviedlo mimo Slovinsko ono ak tam nedáš že máš diaľničnú vždy vedie mimo aspoň tak som to pochopil.
CPU: AMD 7800X3D GPU: Asus TUF Gaming RTX4080 MB: Asus TUF Gaming B650m-PLUS RAM: 2x16GB Kingston 6000 PSU: Asus Strix Aura 850w Gold SSD: Kingston Fury Renegade 1TB CASE: GameMax Spark Monitor: Alienware AW3432DWF
- molnart
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Ut 19. Jún, 2012, 23:03
daj tam napr. medzizastavku v zahrebe
Spoiler: ukázať
Už som 4 deň na Pagu a chcem sa podeliť zo "zážitkom" v Maďarku.
Len kvôli vylúčeniu Slovinskej dialnice som do si google maps zadal Nagykanizsa s tým že za Zalaegerczekom som zadal Zágreb. Všetko bolo OK až na to že vstup na diaľnicu opravovali a boli tam zátarasy. Obchádzka na Letenye nebola samozrejme vôbec označená takže som sa motal skoro hodinu po Nagykanizse a totálne nasr... som doslova skočil do cesty policajtom a ponúkol im 20E aby ma naviedli na Chorvátsku dialnicu.
Chvalabohu neviem nadávať po Maďarsky tak som vyviazol bez pokuty a dokonca ani tých 20E si nezobrali.
Len kvôli vylúčeniu Slovinskej dialnice som do si google maps zadal Nagykanizsa s tým že za Zalaegerczekom som zadal Zágreb. Všetko bolo OK až na to že vstup na diaľnicu opravovali a boli tam zátarasy. Obchádzka na Letenye nebola samozrejme vôbec označená takže som sa motal skoro hodinu po Nagykanizse a totálne nasr... som doslova skočil do cesty policajtom a ponúkol im 20E aby ma naviedli na Chorvátsku dialnicu.
Chvalabohu neviem nadávať po Maďarsky tak som vyviazol bez pokuty a dokonca ani tých 20E si nezobrali.
-
- Sponzor fóra silver
Preto je dobre pouzivat navigaciu waze taleto uzavery a navadzanie na alternativy maju zvladnute velmi dobre
No ja používam v mobile dve veeeeľmi drahé karty od Orange.
-Sim1 hovory .............................1E
-Sim2 GSM mobilne dáta 128kbps .....1E
Waze vie navigovať aj cez 128kbps ale len vtedy keď si trasu načítam vopred cez WiFi a neviem prečo len na Slovensku
-Sim1 hovory .............................1E
-Sim2 GSM mobilne dáta 128kbps .....1E
Waze vie navigovať aj cez 128kbps ale len vtedy keď si trasu načítam vopred cez WiFi a neviem prečo len na Slovensku
Takže si ušetril za slovinsku znamku, ale zato si prejazdil x km navyše a zabil minimálne hodinu času, reálne aj 2, keďže cesta po diaľnici je vždy rýchlejšia ako cez prdele
- michalesku
- Používateľ
- Dátum registrácie: So 02. Jún, 2012, 11:56
Treba setrit, nech to stoji, co to stoji!
Spoiler: ukázať
-
- Sponzor fóra silver
alebo kazda skratka trva o hodinu dlšie opto v dnesnej dobe sa divim ze vyuzivas take drahe sluzby uprimne uz si neviem predstavit fungovat na telefone bez dat tiez mam pomaranč ale za 10€ mam neobmedzene volania a dostatok dat na to aby som normalne fungoval
No takúto 2h stratu som zažil prvý krát po piatich rokoch takže
5*12*(10-2)=480 a táto 10 dňová dovolenka v apartmáne pre jednu osobu a plážou vzdialenou len 10m ma bude stáť do cca 300 euro aj s cestou.
Ale na druhej strane máte pravdu lebo mám slušný dôchodok takže vôôôbec nepotrebujem žgrlošiť ale mne ide o princíp a vymýšľanie je pre mňa vlastne aj zamestnanie ktoré mi zaháňa nudu.
5*12*(10-2)=480 a táto 10 dňová dovolenka v apartmáne pre jednu osobu a plážou vzdialenou len 10m ma bude stáť do cca 300 euro aj s cestou.
Ale na druhej strane máte pravdu lebo mám slušný dôchodok takže vôôôbec nepotrebujem žgrlošiť ale mne ide o princíp a vymýšľanie je pre mňa vlastne aj zamestnanie ktoré mi zaháňa nudu.