Aku mate spotrebu?
Re: Aku mate spotrebu?
Dobre, najskor sme sa bavili o stivovom 2.0tdi a teraz sa bavime o tvojom. Rozdielne auta, rozdielne spotreby.
Este mozme vytiahnut T6 2.0tdi so 4motionom a buchat sa do hrude ze sak 2.0tdi jazdi nonstop za 10.
Este mozme vytiahnut T6 2.0tdi so 4motionom a buchat sa do hrude ze sak 2.0tdi jazdi nonstop za 10.
-
- Používateľ
- Dátum registrácie: Po 27. Sep, 2010, 19:31
Firemný Superb II FL 2015 2.0TDi 125kW 4×4 DSG 6 na 98% používame tak, že štart, 30km mimo okres nad limit, 200km diaľnica ≥160, záverečných 40km mimo okres zasa nad limit.
Priemerný spotrebu máme skrátka 10. 10l/100km. Plus mínus drobné, nikdy som neriešil drobné, skrátka 10.
Priemerný spotrebu máme skrátka 10. 10l/100km. Plus mínus drobné, nikdy som neriešil drobné, skrátka 10.
- michalesku
- Používateľ
- Dátum registrácie: So 02. Jún, 2012, 11:56
Mas prehodeny Temesvar a Sibiu, ale inac uplne presne sme sli aj my (aj ta cesta nazad).. Akurat ja som to dal na 26-rocnom Volve V70 2.5TDI 103kW.. Ked sme prisli tam, na palubaku svietilo 6,4l/100km, domov sme sa vratili so 6,3.. Z domu sme sli na noc, takze aj cez Madarsko sa dalo v pohode 130.. A neviem, ako je to na inych autach, ale mne stupa priemerna spotreba, ked vrcim na mieste, HU-RO aj RO-BG hranice sme cestou tam stali cca 40 a 60 minut, nazad podstatne menej..lepermessiah napísal: ↑Po 04. Sep, 2023, 08:53 ...Zvolen > Sahy > Budapest > Segedin > Nadlak > Sibiu > Temesvar > Vanatori Mici > Ruse > Varna > Byala, nazad rovnako len obchvatom Bukuresti namiesto Vanatori Mici...
inak offtopic, ale ti turci ci arabi ci co, co sa presuvalo nazad do D a UK je jeden nechutny narod. siel som na WC po nejakom navonanom hilfiger typeckovi, ktory si normalne dal na lyziara v normalnom WC a osral dosku, nadrz, splachovacie tlacidla .. a ked som nanho nakrical ze ci je ***bnuty, tak ze si mam najst inu kabinku.. fkmylife
A hej, ja som mal vyhodu, ze som piesok vysypal vedla stromu, manzelka aj dcera sa na WC skoro zgrcali, smrad bol este 20 metrov od zachodov (mimo cerpacky).. O nejakych 250km dalej si na zachodoch na benzinke mohol jest..
Spoiler: ukázať
- lepermessiah
- Sponzor fóra gold
- Dátum registrácie: Št 30. Dec, 2010, 02:41
@michalesku jop to som sa jemne sekol, ale teda tak
Cestou tam som vyrazal o 23:30, cize celu noc som mal HU a RO relativne prazdne, tam sme cakali Nadlak 5 minut, Ruse 15 minut. Nazad 30 minut Ruse, 20 minut Nadlak (lebo nejaky UK majster svetla sa nam pichol do EU pruhu a kontrolovali ho nakompletku). Nazad som ale vyrazal 17:30 takze HU som mal nadranom a to sa nedalo velmi tlacit na pilku.
Co sa WC tyka, ja som si uz vopred planoval cestu s 2 zastavkami na cerpanie smerom tam (aj ked by som to v podstate zvladol s 1 cerpanim) a s 3 zastavkami nazad, lebo sa ukazalo, ze to proste nonstop neodsoferujem (ake prekvapenie ). Vsetky pumpy som riesil len s hodnotenim 4.3 a viac s recenziami o cistych WC . Cestou tam sme vlastne prvy krat stali az v RO a vsetko OK, nazad mi to vyslo tak, ze som siel cerpat za Segedinom a boli take rady, ze som skipol 3 benzinky kym som zastal na MOL a tam proste stale tma vsade naokolo a verim, ze ak by tam ta tma nebola, bolo by aj cisto...
Cestou tam som vyrazal o 23:30, cize celu noc som mal HU a RO relativne prazdne, tam sme cakali Nadlak 5 minut, Ruse 15 minut. Nazad 30 minut Ruse, 20 minut Nadlak (lebo nejaky UK majster svetla sa nam pichol do EU pruhu a kontrolovali ho nakompletku). Nazad som ale vyrazal 17:30 takze HU som mal nadranom a to sa nedalo velmi tlacit na pilku.
Co sa WC tyka, ja som si uz vopred planoval cestu s 2 zastavkami na cerpanie smerom tam (aj ked by som to v podstate zvladol s 1 cerpanim) a s 3 zastavkami nazad, lebo sa ukazalo, ze to proste nonstop neodsoferujem (ake prekvapenie ). Vsetky pumpy som riesil len s hodnotenim 4.3 a viac s recenziami o cistych WC . Cestou tam sme vlastne prvy krat stali az v RO a vsetko OK, nazad mi to vyslo tak, ze som siel cerpat za Segedinom a boli take rady, ze som skipol 3 benzinky kym som zastal na MOL a tam proste stale tma vsade naokolo a verim, ze ak by tam ta tma nebola, bolo by aj cisto...
- michalesku
- Používateľ
- Dátum registrácie: So 02. Jún, 2012, 11:56
My sme vyrazali okolo pol osmej vecer zo Zvolena, okrem samotnej cesty som nemal naplanovane vobec nic..
Akurat zatko spominal, ze majitel apartmanov ho varoval pred cerpackami Rompetrol, Petrom a podobnymi v RO, takze som kvoli nemu zastal na MOL-ke (prva hned za Pitesti).. Mne to bolo jedno, ja som potom doplna tankoval pri Varne na Gazprome v prepocte za 1,29 €/l, ved ten motor by zozral aj prepaleny hranolkovy olej..
A inac cca 19 hodin uplne bez problemov, mal som v aute aj druheho sofera, ale nebolo treba, po prichode sme sa sli najest a vecer este na plaz do baru.. Pro tip proti unave:
Na cestu nazad som uz ani neuvazoval o striedani, vyrazili sme po 13:00 a o osmej rano sme boli vo Zvolene, trochu sme sa tocili po Pitesti kvoli jedlu, nakoniec sme vecerali tu:
https://www.google.sk/maps/@45.0150405, ... ?entry=ttu
Pred polnocou pootvarane vsetko, komunikacia v anglictine a platba kartou.. Skoro ako u nas.. Alebo aj nie..
Akurat zatko spominal, ze majitel apartmanov ho varoval pred cerpackami Rompetrol, Petrom a podobnymi v RO, takze som kvoli nemu zastal na MOL-ke (prva hned za Pitesti).. Mne to bolo jedno, ja som potom doplna tankoval pri Varne na Gazprome v prepocte za 1,29 €/l, ved ten motor by zozral aj prepaleny hranolkovy olej..
A inac cca 19 hodin uplne bez problemov, mal som v aute aj druheho sofera, ale nebolo treba, po prichode sme sa sli najest a vecer este na plaz do baru.. Pro tip proti unave:
Na cestu nazad som uz ani neuvazoval o striedani, vyrazili sme po 13:00 a o osmej rano sme boli vo Zvolene, trochu sme sa tocili po Pitesti kvoli jedlu, nakoniec sme vecerali tu:
https://www.google.sk/maps/@45.0150405, ... ?entry=ttu
Pred polnocou pootvarane vsetko, komunikacia v anglictine a platba kartou.. Skoro ako u nas.. Alebo aj nie..
- zodiaq
- Používateľ
- Dátum registrácie: Po 17. Aug, 2009, 09:14
Co za hnoj je ten Orlen? Siel som na rezerve uz cca 70 km tak, že sa zastavím na najbližšej benzinke a vyslo to na Orlen (Orlen Šurany). Po Shellku by som este sice dosiel ale nemal som to cestou . Sak vyskusam, nee?
Auto citelne zlenivelo, minimalne 3x mi to zdocho pri rozbiehani, trhalo aj pri 3500RPM. Pol nadrze som vydrzal potom som dotankoval Shell fuel save + VIF a trhanie zmizlo, auto zas ozilo. Minimalne tejto pumpe sa budem oblukom vyhybat.
Auto citelne zlenivelo, minimalne 3x mi to zdocho pri rozbiehani, trhalo aj pri 3500RPM. Pol nadrze som vydrzal potom som dotankoval Shell fuel save + VIF a trhanie zmizlo, auto zas ozilo. Minimalne tejto pumpe sa budem oblukom vyhybat.
AsRock DeskMini H470 - Pentium G6400 4Ghz, Noctua NH-l9i, Ballistix 2x8GB 2666Mhz, WD Blue SN520 256GB, 2xToshiba L200 2TB, Intel AX200
Sony PS5 Slim/ 2TB Samsung 990 Pro , Samsung QE55QN90B, Redmi 10C
Sony PS5 Slim/ 2TB Samsung 990 Pro , Samsung QE55QN90B, Redmi 10C
Benzinol
-
- Sponzor fóra gold
- Dátum registrácie: Po 28. Feb, 2011, 11:49
benzinol nie je orlen
orlen su poliaci co kupili cechov (unipetrol) - benzina a momentalne vsetko branduju na orlen (+orlen express co boli byvale olivy)
orlen su poliaci co kupili cechov (unipetrol) - benzina a momentalne vsetko branduju na orlen (+orlen express co boli byvale olivy)
main: 9950X + Noctua NH-D15 G2, ASUS STRIX B650E-F, Kingston 64gb DDR5 6000 CL30, 7900 GRE Nitro+, 990 Pro 4TB, ASUS STRIX Aura RGB 1000W, Fractal North XL + 4x Noctua A14x25 G2
-
- Sponzor fóra gold
main: 9950X + Noctua NH-D15 G2, ASUS STRIX B650E-F, Kingston 64gb DDR5 6000 CL30, 7900 GRE Nitro+, 990 Pro 4TB, ASUS STRIX Aura RGB 1000W, Fractal North XL + 4x Noctua A14x25 G2
-
- Sponzor fóra gold
jj, ale koncia s Benzina uz aj v cesku
https://auto.pravda.sk/doprava/clanok/6 ... ju-zaujem/
no ale k teme Orlen by mal mat uplne normalne legitimne palivo uz maju okolo 90 benziniek len teda palivo vozia z CZ
https://www.orlen.sk/paliva
https://auto.pravda.sk/doprava/clanok/6 ... ju-zaujem/
no ale k teme Orlen by mal mat uplne normalne legitimne palivo uz maju okolo 90 benziniek len teda palivo vozia z CZ
https://www.orlen.sk/paliva
-
- Sponzor fóra gold
ano maju dve rafinerky v CZ
-
- Používateľ
- Dátum registrácie: Št 30. Okt, 2008, 18:12
Tankovali som viac krát na Orlen a žiadny problém .