Nie, po pôsobení vo vývoji a neskôr v nasadení v súkromnej firme v oblasti ICT.
Do Chorvátska mimo Slovinskej diaľnice M70 !!!
Re: Do Chorvátska mimo Slovinskej diaľnice M70 !!!
Naposledy upravil/-a opto v Ne 10. Sep, 2023, 08:59, upravené celkom 1 krát.
Nepísal si, že máš niečo cez 50?
-
- Sponzor fóra silver
- Dátum registrácie: Pi 09. Jún, 2006, 02:00
A mas v telef9ne povoleny roaming?
-
- Sponzor fóra silver
- Dátum registrácie: Pi 09. Jún, 2006, 02:00
Zaujimave mne pomaranc slapal bez problemov ale zena mala problem a aby jej data nabehli musela restartovat telefon (Samsung)
Po reštartovaní sa
SIM1 pripojila a dáta chvíľu aj išli ale sa minuli a tá nepodporuje 128kbps
SIM2 "Data 1 €" zostala stále nepripojená.
Asi preto že 100 MBps balík rýchlich dát mám na nej už minutý a nekonečné ale pomalé dáta pri rýchlosti len 128kbps "A1 HR" asi nepodporuje
Preco ma v dnesnej dobe niekto 123kbps, ved to je tragedia aj ked to nepouzivas.
.
128kbps stači na nekonečné telefonovanie cez Whatsapp zadarmo na e-mail a na Waze na Slovensku.
Ale teší ma a ĎAKUJEM Ti že Ty platíš viac lebo keď by nie tak ja nebudem mať všetko čo potrebujem za 2E.
Ale teší ma a ĎAKUJEM Ti že Ty platíš viac lebo keď by nie tak ja nebudem mať všetko čo potrebujem za 2E.
Re: Do Chorvátska mimo Slovinskej diaľnice M70 - Offline
Ofline mapy v Google mapy fungovali OK ale:
1. okrem upozornenia na opravu nájazdu na Chorvátsku diaľnicu pred Nagykanízov keď som išiel na Pag. ( Waze zase často navedie na obchádku ale často to už nie je potrebné)
2. pri návrate ma to posielalo mimo diaľnice cez Záhreb. Ja som to neposlúchol tak mi to ukazovalo len polohu kde som a po napojení späť na trasu navigácia do Goričanu pokračovala OK. Tým že som nešiel po tom obchvate som ušetril 30 minút.
3. doporučujem aktualizovať OFline mapy cez WiFi tesne pred štartom na cestu.
4. Keďže jediný problém je medzi diaľnicou končiacou pred Szombately/HU a diaľnicou HR pri Goričane doporučujem si pre istotu vytlačiť aj podrobnú mapu tejto časti.
5. Pokiaľ si chceme vybrať konkrétnu trasu ručne tak je treba zadávať ciele postupne tj. bližšie ciele/mestá/dediny ale cca 10km pred daným cieľom zadať nový cieľ aby sme využili obchvaty.
1. okrem upozornenia na opravu nájazdu na Chorvátsku diaľnicu pred Nagykanízov keď som išiel na Pag. ( Waze zase často navedie na obchádku ale často to už nie je potrebné)
2. pri návrate ma to posielalo mimo diaľnice cez Záhreb. Ja som to neposlúchol tak mi to ukazovalo len polohu kde som a po napojení späť na trasu navigácia do Goričanu pokračovala OK. Tým že som nešiel po tom obchvate som ušetril 30 minút.
3. doporučujem aktualizovať OFline mapy cez WiFi tesne pred štartom na cestu.
4. Keďže jediný problém je medzi diaľnicou končiacou pred Szombately/HU a diaľnicou HR pri Goričane doporučujem si pre istotu vytlačiť aj podrobnú mapu tejto časti.
5. Pokiaľ si chceme vybrať konkrétnu trasu ručne tak je treba zadávať ciele postupne tj. bližšie ciele/mestá/dediny ale cca 10km pred daným cieľom zadať nový cieľ aby sme využili obchvaty.
Ja som doma zadal adresu v chorvatsku a dosiel rovno k ubytovaniu. V Chorvatsku zadal adresu domov a dosiel domov.
Cestou ma to upozornilo na 3 radary ked policajt stal s laserom na krajnici a asi 10 stacionarnych.
Cestou ma to upozornilo na 3 radary ked policajt stal s laserom na krajnici a asi 10 stacionarnych.
Ale za dáta minas viac ako euro!