GBIT by to nezobralo, autorizácia musí byť tokenizovanou kartou VÚB. Sprav jeden nákup v obchode.JacobSteven napísal: ↑Št 08. Jún, 2023, 19:38 Škoda, že už mám účet lepšia ponuka ako keď som ja si zakladal kvôli kupónom na Alze, vtedy to bolo dokopy 60€.
Aj VUB teraz dáva 60€. https://www.vub.sk/ludia/ucty/vub-ucet.html
Prvých 30€ - za otvorenie účtu ONLINE a nasporenie min. 50 € na Sporiacom účte - ak tam zostanú až do ďalšieho mesiaca.
Druhých 30€ - za platby Visa kartou cez Apple Pay/Google Pay v sume min. 50 EUR
Rozmýšľam, či do toho ešte ísť, keďže aj vedenie účtu za založenie online je zdarma na 1 rok. Podmienky tiež nie sú zložité aj keď možno keby niekto vedel mám pár otázok:
- pri vklade na sporiaci účet ak tam nechám tie peniaze ten mesiac viem ich potom vybrať späť?
- je platobná karta dostupná virtuálna hneď po registrácii alebo musím čakať dokým príde fyzická aby som ju vedel pridať do ApplePay?
- či by zobralo aj tých 50€ aj napríklad cez GBIT Curve, keďže je otázne či by som stihol minúť do konca júna toľko
Je to, ale otázne či keby do toho teraz idem či stihnem do toho konca júna splniť tie podmienky, keďže ak by napríklad so musel čakať na kartu dokým príde poštou o to budem mať menej času.
VÚB virtuálne karty nemá a karty ani nie sú vydávané instantne. Po založení účtu kartu uvidíš o 2-3 dni v IB a môžeš ju pridať do Apple/Google Pay. Fyzická karta príde tak o týždeň.
60€ rozdáva už aj SLSP. Tatra banka dáva 100€