Bzdrôtova klavesnica s dlhším dosahom
-
- Sponzor fóra silver
- Dátum registrácie: Pi 09. Jún, 2006, 02:00
Bzdrôtova klavesnica s dlhším dosahom
Pozdravujem potrebujem odporúčanie na kompaktnú bezdrôtovú klávesnicu (US lokalizácia) ktorú bude možné prepínať medzi dvoma PC. Problém vidím vo fyzickej vzdialenosti PC a miestom používania klávesnice a to cca 4 -5m pričom sa tam nachádzajú prekážky ako plechová stena a sedadlá (obe PC je umiestnené na korbe PickUpu a operátor sedí na prednom sedadle.
Potrebujem aby spojenie bolo stabilné a nevypadávalo.
Ak by mala klávesnica aj nejaký malý touchpad bol by to príjemný bonus aj keď monitory sú dotykové. (Niečo ako Logitech Wireless Touch Keyboard K400 Plus) len tam viem ze vacsia vzdialenosť už robí problém a taktiez ju neviem prepínať medzi dvoma zariadeniami
Potrebujem aby spojenie bolo stabilné a nevypadávalo.
Ak by mala klávesnica aj nejaký malý touchpad bol by to príjemný bonus aj keď monitory sú dotykové. (Niečo ako Logitech Wireless Touch Keyboard K400 Plus) len tam viem ze vacsia vzdialenosť už robí problém a taktiez ju neviem prepínať medzi dvoma zariadeniami
- Odar
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: St 13. Okt, 2010, 17:10
Re: Bzdrôtova klavesnica s dlhším dosahom
To by som skor vyriesil pomocou software www.sharemouse.com
-
- Sponzor fóra silver
Len ak spravme chapem tie PC musi byt prepojene cez LAN co zas nepôjde
- HellAngel
- Sponzor fóra gold
- Dátum registrácie: Po 29. Dec, 2008, 00:15
Skus logitech MX keys US. Maju ju na alze
Mozes prepinat medzi troma PC. Dosah pri 5m by nemal byt problem. Hlavne to prepinanie medzi PC funguje na logi bezproblemovo. Ja mam na myske tak naprogramovane 2 notebooky
Mozes prepinat medzi troma PC. Dosah pri 5m by nemal byt problem. Hlavne to prepinanie medzi PC funguje na logi bezproblemovo. Ja mam na myske tak naprogramovane 2 notebooky
NB: Asus ROG Zephyrus G14 (2022)
- michalesku
- Používateľ
- Dátum registrácie: So 02. Jún, 2012, 11:56
Ziadne kable od tych PC nejdu do kabiny? Ze by sa potiahli aj USB predlzovacky a tym padom by prijimace boli v kabine tiez..
Spoiler: ukázať
-
- Sponzor fóra silver
Idu ale tie budu vyuzivane na prenos dát teraz ich vyuzivam na klavecnicu ktoru mam na kabli lebo bluetooth akosi hapruje ono 5m nie je problem ak nie su prekazky ale prave dve plechove steny plus sedadla robia celkom utlm este co sa mi paci by bolo vyuzivanie dvoch technologii na sluchatkach od logi si clovek moze vybrat ci pouzije blietooth alebo ten ich lightspeed keby taketo nieco mala aj klavecnica bolo byt so uplne super. Len zas vzdialenosť a prechod cez clsteny
Skus tu logi, minule som sa hral s g305 a fungovala aj o 2 izby dalej...
- HellAngel
- Sponzor fóra gold
- Dátum registrácie: Po 29. Dec, 2008, 00:15
Skus logi a uvidis. Inac ta predlzovacka USB nie ne zly napad
NB: Asus ROG Zephyrus G14 (2022)
-
- Sponzor fóra silver
Predlzovacka by nebol zly napad keby zas nebolo treba rozobrat pol auta a robit nove diery
Skusim ten logi MX keys ale vo verzi mini
https://alza.sk/logitech-mx-keys-mini-m ... 5795379051
Skusim ten logi MX keys ale vo verzi mini
https://alza.sk/logitech-mx-keys-mini-m ... 5795379051
- Heatman
- Používateľ
- Dátum registrácie: Št 23. Nov, 2006, 02:00
A USB Hub na tej predlzovacke by bol problem?
-
- Sponzor fóra silver
HUBu by som sa chcel vyhnut uz teraz je problem skladovat v aute vsetky kable pri vodicovi ale ak to nebude fungovať ina cesta asi nebude
Inu a nebije sa to potom nejak ked bude cez jeden kabel stahovat data a zaroven obladat pc s klavesnicou?
Inu a nebije sa to potom nejak ked bude cez jeden kabel stahovat data a zaroven obladat pc s klavesnicou?
- michalesku
- Používateľ
- Dátum registrácie: So 02. Jún, 2012, 11:56
Vezmes nieco na tento styl a zaberies minimum priestoru oproti klasickemu kablu:
https://www.alza.sk/vention-supermini-u ... 596413.htm
V ucebni mam na hube zavesenu webkameru, mys, tlaciaren, komunikator a dotykovy monitor.. Niekedy je zase mys priamo v notebooku, do hubu pripajam aj USB kluc a nikdy sa nic nebilo ani nelagoval obraz/zvuk cez Teams.. Toho by som sa fakt nebal, ak datovy tok z tych senzorov neatakuje priepustnost USB..
https://www.alza.sk/vention-supermini-u ... 596413.htm
V ucebni mam na hube zavesenu webkameru, mys, tlaciaren, komunikator a dotykovy monitor.. Niekedy je zase mys priamo v notebooku, do hubu pripajam aj USB kluc a nikdy sa nic nebilo ani nelagoval obraz/zvuk cez Teams.. Toho by som sa fakt nebal, ak datovy tok z tych senzorov neatakuje priepustnost USB..
-
- Sponzor fóra silver
OK ak sa to nebude byt bude to v pohode lenže je rozdiel mat zavesený HUB v triede mať napchaté 2 HUBy v priehradke pred riadiacou pákou spolu s aktívnym napájaním USB kábla (dĺžka 10m)
Ale ako píšem toto asi bude posledná možnosť.
Čakám na klávesnicu tak potom sa podelím o skúsenosti Pomaly ale isto sa blížime k finále
Ale ako píšem toto asi bude posledná možnosť.
Čakám na klávesnicu tak potom sa podelím o skúsenosti Pomaly ale isto sa blížime k finále