Káva a všetko s ňou spojené
-
- Sponzor fóra silver
- Dátum registrácie: Pi 09. Jún, 2006, 02:00
Re: Káva a všetko s ňou spojené
Odar akým spôsobom cistit mlyncek mam autoat SAECO kde sa k nemu neviem dostat viem vycistit tu vnutornu jednotku kde sa pripravuje kava ale samotný mlyncek je inde
tak akoze henten vyluhovac sa cisti, aj zasobnik .. ale nerozoberal som masinu nakomplet. Aj ked je pravda ze by sa patrilo
CPU: i7 10700KF @stock Cooler: Arctic Freezer 34 Esports Duo MOBO: MSi MEG Z490i Unify RAM: 2x32GB HyperX Fury @ 3200 CL16 GPU: GAINWARD RTX 4070Ti Phoenix, SSD: 2x Samsung 970 Evo 1TB nvme HDD: 3TB WD Blue PSU: Corsair SF750 CASE: CoolerMaster NR200P MONITOR: AOC 34" CU34G2/BK, PERIF: Corsair K65 LUX RGB, Logi MX Master 3S AUDIO: Beyerdynamics DT990
Tak a je to tu, po dlhorocnom priateľstve s klasickym pakovym kavovarom DéLonghi za par šušňov sme sa dnes defitivne rozlúčili proste sa nezapne
Potrebujem niečo nové, na doma, max 15 kav týždenne, chcem automat s nadrzkou na mlieko ktoru viem odlozit do chladnicky. Piť sa bude klasika + nejake late a pod. Cenová predstava povedzme do tych 700€.
Teraz maju akcie v NAY na delonghi , mam tam aj cez 200 bodov takže by som bral od nich. Niečo som uz pozeral ale hľadám nejaky novší typ a v tom sa neorientujem
Co navrhujete?
Edit : tak som nakoniec vzal Dinamica Plus ECAM 370.95, myslim ze som to vychytal s tou cenou
Potrebujem niečo nové, na doma, max 15 kav týždenne, chcem automat s nadrzkou na mlieko ktoru viem odlozit do chladnicky. Piť sa bude klasika + nejake late a pod. Cenová predstava povedzme do tych 700€.
Teraz maju akcie v NAY na delonghi , mam tam aj cez 200 bodov takže by som bral od nich. Niečo som uz pozeral ale hľadám nejaky novší typ a v tom sa neorientujem
Co navrhujete?
Edit : tak som nakoniec vzal Dinamica Plus ECAM 370.95, myslim ze som to vychytal s tou cenou
Na prezeranie priložených súborov nemáte dostatočné oprávnenia.
Asus ROG STRIX X670E-A , AMD Ryzen 7 7800X3D + ROG STRIX RYUJIN II 360 argb , Gainward RTX 4090 Phantom, 32GB DDR5 6000MHz CL36 , Super Flower 1KW , Fractal R6 , LG OLED42C2 ,
Ti co ste z Trnavy a okolia. Coffee Veronia ma do konca tyzdna v podnikovej predajni 50% zlavu na vsetky kavy. Ale plati to len v podnikovej predajni v Trnave na Bulharskej. Tu je ich ponuka kav https://www.coffeeveronia.sk/ .... ja som tam v Pondelok paradne nakupil
myPC CPU:i5 3350P, MB:Gigabyte B75M D3H, RAM:8GB Kingston 1600MHz cl9, VGA:MSI R9 270 Gaming DVD-RW:LG H12NR, HDD:Toshiba 1TB, SSD:Toshiba HG2 256GB, LCD:LG W2220P-BF, Case: SilentiumPC Gladius M35,PSU:Seasonic M12II 520W, Router: Mikrotik hAP ac2 myPhone: Google Pixel 4a myStation: Playstation 3 myHeadphones: Sennheiser HD 438
-
- Nový používateľ
- Dátum registrácie: Ut 09. Jún, 2015, 13:44
kupil som lacny napenovac stym ze by som rad robil chai latte v domacich podmienkach, mate dakto skusenosti so sirupmi/praskami alebo to varite podla nejakeho simple receptu?
Audio: Fiio E10K/ HiFiman HE 400 SE/ Microlab B77
- Pepeb007xx
- Sponzor fóra silver
- Dátum registrácie: St 16. Mar, 2011, 18:22
masaker cena, akoze kupil som ale pol roka dozadu este za lepsiu cenu tento ale v ciernom, no strieborny by som za tu cenu bral hned, taku cenovku uz asi nezazijemeMr.Devil napísal: ↑So 23. Sep, 2023, 12:06 Tak a je to tu, po dlhorocnom priateľstve s klasickym pakovym kavovarom DéLonghi za par šušňov sme sa dnes defitivne rozlúčili proste sa nezapne
Co navrhujete?
MB Asus B550-F CPU AMD Ryzen 7 5800X3D @4,4GHz CPU AIO Fracal Desing Lumen S36 GPU Sapphire NITRO+ AMD Radeon RX 7900 XTX Vapor-X 24G RAM Patriot 64GB DDR4 SSD Samsung 990 PRO 2 TB PSU Corsair RM850x Case Fractal Design North Chalk White TG Clear Monitor Samsung 32''U32H850 OS Win 11PRO64SK Repro Edifier S880DB
NAS Synology DS218play Noctua 20TB WD Red Surveillance Reolink RLN16-410 8TB UPS EATON Ellipse ECO800
Router Mikrotik hAP ac³ MESH 2×Asus RT-AX55 TV Philips 65OLED806 SoundBar Samsung HW-Q950A 11.1.4
Retro handheld Anbernic RG556 + Samsung PRO Ultimate 512GB GamePad Xbox wireless controller
#grammarnazi #parfumslover Steam Pepeb007xx #DotA2 pretaktovanie klan: PC.SK Battle.net pepeb007xx#2925 #diablo4
NAS Synology DS218play Noctua 20TB WD Red Surveillance Reolink RLN16-410 8TB UPS EATON Ellipse ECO800
Router Mikrotik hAP ac³ MESH 2×Asus RT-AX55 TV Philips 65OLED806 SoundBar Samsung HW-Q950A 11.1.4
Retro handheld Anbernic RG556 + Samsung PRO Ultimate 512GB GamePad Xbox wireless controller
#grammarnazi #parfumslover Steam Pepeb007xx #DotA2 pretaktovanie klan: PC.SK Battle.net pepeb007xx#2925 #diablo4
1Zpresso JX-Pro niekto skusenost ??
@Anubis mam ho uz skoro 2 roky, jeden z naj mlyncekov v kategorii. Meliem nim na filter, na to je brutalne rychly a presny. Obcas aj na mokka, jemne mletie a tiez krasa. Dobre sa drzi, aj mlyncek aj rukovat, lahko sa rozobera pri cisteni a umoznuje velmi presne nastavenie mletia.
Viem ho porovnast s Timemore C2 a Commandante a je lepsi ako oba menovane. Commandante je pomalsi a velke hoviadko, horsie sa nim manipuluje. Presnost mletia maju podobnu aj ked o Commandante sa vravi, ze je presnejsi. To ale neviem posudit.
Timemore C2 je fajn, kupil som ho rodicom. Oproti lacnym Hario hkralkam je neporovnatelne lepsi, oproti 1Z a Commandante ma ale horsie vyhotovenie. Nemelie zle, ale viac skripe, zasekava sa pri mleti a rozoberani, niekde setrit museli.
Vsimol som si tvoju otazku, akurat ked som isiel robit French, tak rovno z akcie foto:
Viem ho porovnast s Timemore C2 a Commandante a je lepsi ako oba menovane. Commandante je pomalsi a velke hoviadko, horsie sa nim manipuluje. Presnost mletia maju podobnu aj ked o Commandante sa vravi, ze je presnejsi. To ale neviem posudit.
Timemore C2 je fajn, kupil som ho rodicom. Oproti lacnym Hario hkralkam je neporovnatelne lepsi, oproti 1Z a Commandante ma ale horsie vyhotovenie. Nemelie zle, ale viac skripe, zasekava sa pri mleti a rozoberani, niekde setrit museli.
Vsimol som si tvoju otazku, akurat ked som isiel robit French, tak rovno z akcie foto:
Na prezeranie priložených súborov nemáte dostatočné oprávnenia.
PC -> Topping DX7 Pro+ -> Meze 109 PRO / Microlab B77
dakujem za recenziu,tiez mam Chestnut C2 a chcem nieco co ma viac krokov a kde nemusim pocitat kolko klikov mam. Tvoj vypada super.
-
- Nový používateľ
- Dátum registrácie: Ne 03. Jún, 2018, 16:43
Zdravím Vás,
oplatí sa zakúpiť k delonghi 685 tento mlynček ?
https://www.alza.sk/sage-bcg820btr-blac ... 532909.htm
alebo za tie peniaze radšej ručný mlynček ?
Prípadne iný elektrický napr. fellow opus alebo eureka crono?
oplatí sa zakúpiť k delonghi 685 tento mlynček ?
https://www.alza.sk/sage-bcg820btr-blac ... 532909.htm
alebo za tie peniaze radšej ručný mlynček ?
Prípadne iný elektrický napr. fellow opus alebo eureka crono?
Zalezi co od toho ocakavas, SAGE na Espresso nie je dobry, tiez som ho davnejsie zvazoval. Ja som mal Eureka Crono este prvu reviziu ktora mala espresso burrs s nim mam velmi kladne skusenosti, odporucam.
-
- Používateľ
- Dátum registrácie: Št 21. Jan, 2010, 16:25
realne prestali byt akcie v slovenskych praziarnach co som si vsimol. teraz su uz iba take ze nakup za tolko dostanes nieco zdarma alebo 5 eurovy kupon akutlane coffein alebo 10 eurovy gorifee
CPU: Intel Core i9-14900K COOLER: ARCTIC Liquid Freezer II 420 A-RGB MB: ASUS ROG STRIX Z790-E GAMING WIFI RAM: G.SKILL 64GB KIT DDR5 6800MHz CL34 Trident Z5 RGB Black VGA: MSI GeForce RTX 4090 GAMING X TRIO 24G SSD SYSTEM: WD BLACK SN850X NVMe 1 TB SSD GAMES: WD BLACK SN850X NVMe 2 TB + Samsung 980 PRO 2TB PSU: ASUS ROG Thor 1200W KEYBOARD: Corsair K95 MOUSE: Razer Deathadder V2 X HyperSpeed SCREEN 1: LG OLED42C21 SCREEN 2: 27" MSI Optix MAG274QRF-QD CASE: PHANTEKS Enthoo Evolv X Matt White + 6x ARCTIC P14 PWM PST A-RGB OS: Windows 11 SPEAKERS: Mackie MR624 + Topping E50 HEADPHONES: Bezdrôtové slúchadlá Philips Fidelio L3
NAS: Synology DS920+
NAS: Synology DS920+
- mArtinko5MB
- Používateľ
- Dátum registrácie: St 04. Jan, 2012, 23:32
Mne prestali chodit emaily o akciach z coffeart, netusim preco.
It might make sense just to get some in case it catches on. If enough people think the same way, that becomes a self fulfilling prophecy.
- Satoshi Nakamoto
- Satoshi Nakamoto