Xiaomi 13T - info
-
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Po 27. Jan, 2014, 21:38
Xiaomi 13T - info
ahojte,
aktuálne mám Samsung A52s 5G a končí mu o mesiac záruka, premýšľam nad kúpou niečoho lepšieho skrz fotoaparátu a zaujala ma najviac aktuálna novinka Xiaomi 13T (nie PRO), kde je pri kúpe ešte ku mobilu Xiaomi tablet (asi využijem) a hodinky (predám/darujem do rodiny). Bez DPH som na nejakých cca 490 € za Xiaomi 13T, má niekto už tento telefón a prípadne prvé dojmy?
aktuálne mám Samsung A52s 5G a končí mu o mesiac záruka, premýšľam nad kúpou niečoho lepšieho skrz fotoaparátu a zaujala ma najviac aktuálna novinka Xiaomi 13T (nie PRO), kde je pri kúpe ešte ku mobilu Xiaomi tablet (asi využijem) a hodinky (predám/darujem do rodiny). Bez DPH som na nejakých cca 490 € za Xiaomi 13T, má niekto už tento telefón a prípadne prvé dojmy?
- scream
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Ut 04. Okt, 2005, 20:00
Re: Xiaomi 13T - info
Snapdragon 8 Gen 2 je tak uzasny zaklad, ze nic ine by som dnes nekupil v cene nad 500e
Ryzen5 7600, 32GB DDR5 6000 Corsair, MSI PRO B650-P WIFI, Fortis 5, XFX RX 6700 10g, 2x2TB samsung 980 pro, 2TB SATA, EVGA SuperNOVA 550 GT @ 31,5" iiyama G-Master GB3271QSU-B1
XBOX series X
XBOX series X
Tiez mi v tejto cene pride mediatek ako no go
-
- Pokročilý používateľ
Mediatek ma na tom celom najviac odrádzal od začiatku, to je pravda, nechám to asi teda tak, telefón pritom vyzerá byť podľa recenzií v pohode.
tak zase mediatek neni az take zlo, urcite je to lepsie ako starsie snapdragony a exynosy.
ale ked je moznost nekupit ho.. v podobnej cene by uz dneska mohol byt 13 bez t
ale ked je moznost nekupit ho.. v podobnej cene by uz dneska mohol byt 13 bez t
- HellAngel
- Sponzor fóra gold
- Dátum registrácie: Po 29. Dec, 2008, 00:15
radsej by som volil starsi model 13 ako Tcko. Ale len kvoli procesoru. Za mna aktualnu T radu zabili procesorom
NB: Asus ROG Zephyrus G14 (2022)
- MaxPayne
- Používateľ
- Dátum registrácie: Št 09. Júl, 2009, 23:14
Toto su len predsudky ako niekedy amd a intel, mediatek uz davno niesu tak zly ako niekedy.
Spoiler: ukázať
To nikto netvrdi. Ale 500€ je 500€ a Snapdragon 8 Gen 2 je Snapdragon 8 Gen 2.
-
- Používateľ
- Dátum registrácie: Št 30. Okt, 2008, 18:12
Najlacnejšie fony so Snapdragon 8 Gen 2 sú Oneplus 11 alebo Asus Zenfone 10 cena od 730€ cca.
Naposledy upravil/-a HerdaPeter v St 04. Okt, 2023, 21:46, upravené celkom 1 krát.
V ziadnom pripade. Ten je tragicky.
Ked tak gen1+. Ten je na tsmc node a vyrazne efektivnejsi
Ked tak gen1+. Ten je na tsmc node a vyrazne efektivnejsi
-
- Pokročilý používateľ
Úprimne u mňa ostala dávna pachuť na Mediateky a súhlasím s názorom, že so Snapom by boli tieto telefóny trhák.
Išlo mi hlavne o dlhšiu podporu zariadenia a teda kúpiť nejaký novší model aj skrz záruky. Navyše Xiaomi rozdáva tablet a hodinky pri splnení podmienok.
Prvý krát som reálne skúsil googlecam apku upravenú pre Samsungy a musím uznať, že tie fotky sú lepšie, ako originál.
Nič to ale nemení na tom, že skrz záruky a podpory telefónu by som zvážil alternatívne niečo nové, ale ideálne so Snapom.
Išlo mi hlavne o dlhšiu podporu zariadenia a teda kúpiť nejaký novší model aj skrz záruky. Navyše Xiaomi rozdáva tablet a hodinky pri splnení podmienok.
Prvý krát som reálne skúsil googlecam apku upravenú pre Samsungy a musím uznať, že tie fotky sú lepšie, ako originál.
Nič to ale nemení na tom, že skrz záruky a podpory telefónu by som zvážil alternatívne niečo nové, ale ideálne so Snapom.
- HellAngel
- Sponzor fóra gold
- Dátum registrácie: Po 29. Dec, 2008, 00:15
pokial mam volbu MediaTek a SD, tak SD. Nieze by bol dnes MediaTek vyslovene zly CPU, aj vykonu ma dost, len ta podpora v minulosti dost haprovala a toto sa u istej skupiny ludi len tak nezabuda. Tiez napriklad MIUICZ nevyvija ROM pre Xiaomi s mediatek CPU. Co je ale super su tie darceky
NB: Asus ROG Zephyrus G14 (2022)