Pneumatiky :)
Re: Pneumatiky :)
Pri takomto teste nemas ako docielit objektivne vysledky.
Najblizsie k tomu je TUV test letnych pneu, ktore maju strojom zjazdenu hlbku dezenu: https://dgaddcosprod.blob.core.windows. ... -02-en.pdf
Najblizsie k tomu je TUV test letnych pneu, ktore maju strojom zjazdenu hlbku dezenu: https://dgaddcosprod.blob.core.windows. ... -02-en.pdf
ITX >>> ATX
mozem k tomu povedat len tolko ze letne S1 evo2 jazdim tretiu sezonu, a pride mi ze cim su viac zjazdene, tym lepsie sa na suchu spravaju. Na vode som si tiez nevsimol nejaky citelny upadok ak neratam nachylnost na aquaplaning. Uz sa s nimi neda v lejaku ist hlava nehlava...
na i30cw su tusim obute icept rs2 a tiez su okej aj zjazdene. Povedal by som ze hankook takto nepodvadza.
Blbe je ze na to testy neexistuju, a musis si to odskusat sam. Pripadne dat na ludi co jazdia vela, dobre a rychlo.
na i30cw su tusim obute icept rs2 a tiez su okej aj zjazdene. Povedal by som ze hankook takto nepodvadza.
Blbe je ze na to testy neexistuju, a musis si to odskusat sam. Pripadne dat na ludi co jazdia vela, dobre a rychlo.
Pán je fajnšmeker....
Ja cross climate+ zahodil, cross climate 2 nahodil
Pozerám že či som nastúpil do správneho auta, dosť zmena po 4r
Spoiler: ukázať
-
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Po 01. Sep, 2008, 18:59
hej no, ale by som povedal ze mi pridu tie zimne ze lepsie brzdia za sucha ako letne
hry- ps5
doma-HP probook
doma-HP probook
Má niekto skúsenosti s Hankook Kinergy 4S2 H750 - prípadne nejaké celoročné gumy?
Rozhodol som sa už nekupovať sady, keďže sneh nevidím v posledných rokoch na ceste a v lete sú celoročné priemerné čo mi stačí.
Rozhodol som sa už nekupovať sady, keďže sneh nevidím v posledných rokoch na ceste a v lete sú celoročné priemerné čo mi stačí.
Kľudne kupuj, za danú cenu top. GoodYear/Conti majú o kúsok lepšie vlastnosti, ale vo väčšine rozmerov sú drahšie
ITX >>> ATX
-
- Sponzor fóra silver
- Dátum registrácie: Pi 09. Jún, 2006, 02:00
No Hankooky sa umiestnili na 2hom mieste v poslednom teste https://auto.pravda.sk/poradna/clanok/6 ... 0-vyhrala/
dakujem za link, idem ich teda objednat napisem ako drzia
Ja by som dal pozor na ich vydrz. Pocul som viacero ohlasov na to ze po 20k km boli zjazdene. To by mozno stalo za to priplatit 10€ za nieco co vydrzi minimalne dvojnasobok...
Áno, uvedomujem si to že vydržia menej no ja sa v podstate na 20k dostanem za 4 roky.
20tis km a zjazdene celorocky? Sak to SA ani neoplati
CC2 po 21tis km stale velmi blizko k 8mm dezenu
CC2 po 21tis km stale velmi blizko k 8mm dezenu
Spoiler: ukázať
Chlapi otec ma poveril výberom zim. gúm na obligátnu Octaviu 2, rozmer 195/65 R15. Kamoš ma prehovára na Sava S3+, že je to overená klasika, no tu čítam o hankookoch, ktoré odporúčate. Budú hankooky i*cept RS3 lepšie ako Sava ? Dik
sava by davala zmysel ak by stala polovicu z toho co hankooky. Stoja rovnako. Urcite hankooky.
Na tej save uz podla fotky vidno ze bude dobra mozno tak v hlbokom snehu. Na mokrej ceste to musi lietat ako puk a na suchej ako maslo...
Ak bude jazdit vela mestku zimu. Cize vacsinou mazlavo a mokro tak by som dost zvazil aj vredestein wintrac.
Na tej save uz podla fotky vidno ze bude dobra mozno tak v hlbokom snehu. Na mokrej ceste to musi lietat ako puk a na suchej ako maslo...
Ak bude jazdit vela mestku zimu. Cize vacsinou mazlavo a mokro tak by som dost zvazil aj vredestein wintrac.
no práveže taký hybrid. býva v považskej bystrici, takže mestská klasika + cesty do okolitých dedín (a v okolí PB teda býva snehu), ale na druhej strane aj relatívne dosť diaľnica