Všeobecná diskusia II
- scream
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Ut 04. Okt, 2005, 20:00
Re: Všeobecná diskusia II
Moze byt ale skor mi to pride, ze kukal po policajtoch ( oblubeny usek) a preto tukol do brzdy. Aj po preradani pribrzdil.
Ryzen5 7600, 32GB DDR5 6000 Corsair, MSI PRO B650-P WIFI, Fortis 5, XFX RX 6700 10g, 2x2TB samsung 980 pro, 2TB SATA, EVGA SuperNOVA 550 GT @ 31,5" iiyama G-Master GB3271QSU-B1
XBOX series X
XBOX series X
ziarovky podla toho co vyjde lacnejsie. Bud kupujem Osram Nightbreaker alebo Philips Xtreme Vision. Podla ceny co je aktualne lacnejsie. Rozdiel medzi obycajnou ziarovkou a tymito je obrovsky, ale uz medzi nimi rozdiel nevidim, takze preto cena. Vydrz +/- podobna
To buď chápeš, ale potom sa nepýtaš, alebo nevieš a potom nemá význam odpovedať.
Spoiler: ukázať
- scream
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Ut 04. Okt, 2005, 20:00
Hlavne treba objednat z relevantneho zdrja pokial sa bavime o nejakej kvalitnejsej xenonovej vybojke... Trh je zaplaveny fejkami.
Ryzen5 7600, 32GB DDR5 6000 Corsair, MSI PRO B650-P WIFI, Fortis 5, XFX RX 6700 10g, 2x2TB samsung 980 pro, 2TB SATA, EVGA SuperNOVA 550 GT @ 31,5" iiyama G-Master GB3271QSU-B1
XBOX series X
XBOX series X
-
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: St 27. Apr, 2011, 11:16
pan sa pytal povodne na ziarovky takze asi nehladal xenonove vybojky - ale mas pravdu, fejkov fejkovych je viac nez dost. Plati aj o ziarovkach hlavne tych lepsich cize drahsich.
Som matematik... Vzrusuju ma cisla, napriklad 8300 na otackomeri alebo 2,15 baru z kompresora a este aj 1-12-5-8-3-10-6-7-2-11-4-9.
Policia tam aj tak mera az od 71+3kmh odchylka a vyssie. Asi ako vsade v KE. 50€ pokuty ich nezaujimaju...
Pekne kilo za 71 som tam nechal
Lutujem len jedno, ze som nesiel viac za tu cenu.
Ale aspon som nemusel trhat folie vpredu.
Lutujem len jedno, ze som nesiel viac za tu cenu.
Ale aspon som nemusel trhat folie vpredu.
.
To ja som v septembri nechal 124E za 67km/h v HU dedine a čudujem sa že len raz lebo to je moja obvyklá rýchlosť cez dediny a pred Nagykanozov som išiel cez niekoľko HU dedín . Na zmenu zo 60 na 50 si už asi nikdy nezvyknem.
Poslali šek v maďarčine ktorý sa nedal vyplatiť na našej pošte a zabil som dosť času na to aby som zistil ako to vyplatiť cez ebanking. Namiesto VS som tam musel opisovať text v Maďarčine. Oni si fakt myslia že sú pupok sveta.
Poslali šek v maďarčine ktorý sa nedal vyplatiť na našej pošte a zabil som dosť času na to aby som zistil ako to vyplatiť cez ebanking. Namiesto VS som tam musel opisovať text v Maďarčine. Oni si fakt myslia že sú pupok sveta.
- michalesku
- Používateľ
- Dátum registrácie: So 02. Jún, 2012, 11:56
Ta zmena prisla kedy? Niekedy 2008 alebo 2009?
Nezvyknut si na nieco za volantom pocas 14 rokov, no asi je nieco zle.. Potom mame jazdit bez brzdenia alebo za kamionmi po dialnici, ale vyhodenych 124 € za rychlost je uz OK..
Nezvyknut si na nieco za volantom pocas 14 rokov, no asi je nieco zle.. Potom mame jazdit bez brzdenia alebo za kamionmi po dialnici, ale vyhodenych 124 € za rychlost je uz OK..
- HellAngel
- Sponzor fóra gold
- Dátum registrácie: Po 29. Dec, 2008, 00:15
xenony nemam, ani nemam chut experimentovat so ziarovkami. len kupa osobitnych Osramov NB alebo Philipsov je jasna vec. mne ide o tie ostatne ziarovky hlavne. ci kupit sadu univerzalov, alebo kupovat jednotlivo podla typu. Ci stoji za voacej namahy riesit tieto mensie ziarovky
NB: Asus ROG Zephyrus G14 (2022)
Nestoji
-
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: St 27. Apr, 2011, 11:16
Som matematik... Vzrusuju ma cisla, napriklad 8300 na otackomeri alebo 2,15 baru z kompresora a este aj 1-12-5-8-3-10-6-7-2-11-4-9.
Za tých 14 rokov to bola moja prvá pokuta aj to len preto že som išiel cez neznáme dediny.michalesku napísal: ↑St 25. Okt, 2023, 14:53 Ta zmena prisla kedy? Niekedy 2008 alebo 2009?
Už som však poučený a samozrejme že je to zle a nie je to OK.
Na druhej strane ja určite neprefrčím okolo davu vychádzajúceho z kostola rýchlosťou 5Okm/h.
Ako vždy. 2 tabuľky po 165€
To buď chápeš, ale potom sa nepýtaš, alebo nevieš a potom nemá význam odpovedať.