Overenie PS5
-
- Sponzor fóra silver
- Dátum registrácie: Pi 09. Jún, 2006, 02:00
Overenie PS5
Páni kedže sa nevyznám mám otázočku je možné nejaké overenie či konzola nie je nejaká čorka?
Riešim si jeden inzerát s osobným prevzatím a vraj s dokladom ale cena mi príde podozrivo nízka na to ako pohybuju diskove verzie PS5.
Ďakujem
Riešim si jeden inzerát s osobným prevzatím a vraj s dokladom ale cena mi príde podozrivo nízka na to ako pohybuju diskove verzie PS5.
Ďakujem
- kllr007
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: So 21. Aug, 2010, 18:52
Re: Overenie PS5
Keď máš doklad aká čorka? Overiť sa ti asi neda, maximálne či sa meno na faktúre zhoduje s menom oredajcu. ale pochybujem že by kradol konzolu s krabičku a všetkým príslušenstvom, s dokladom atd.
Cena je aká? Ja som kúpil pár dni dozadu za 350 v záruke rok a pol. Niekedy sa proste dá nájsť fajn cena.
Cena je aká? Ja som kúpil pár dni dozadu za 350 v záruke rok a pol. Niekedy sa proste dá nájsť fajn cena.
MB: ASUS TUF B550M-PLUS; CPU: AMD Ryzen 5800X3D; RAM: 32GB DDR4 3200Mhz; GPU: Nvidia RTX 3080Ti 12GB; SSD: WD SN750 1TB + SN570 1TB; PSU: Corsair RM650x; CASE: LianLi Lancool 2 Mesh; LCD: LG OLED 42C2; MOUSE: Logitech G305; KEYBOARD: Logitech MX Keys; Repro: Panasonic PMX-90; OS: Windows 10
- lepermessiah
- Sponzor fóra gold
- Dátum registrácie: Št 30. Dec, 2010, 02:41
cena moze byt kludne 320eur .. ludia sa chystaju na udajnu PS5 Pro v Decembri a Slim po novom roku mozno alebo zistili ze Alan Wake 2 ide lepsie na Xboxe a ze ten Xbox menej hreje a ma tretinovu velkost, tak prechadzaju na lepsie. Konzola ako taka aj keby bola kradnuta, resetovat sa da a nie je mozne ju locknut na ucet pokial viem..
Spoiler: ukázať
-
- Sponzor fóra silver
cena je 200€ s komplet prislusenstvom + 7 hier viem ze diskove verzie sa daju kupit okolo 350€ teraz ich kopec ludi berie v telekome na akciu
- HellAngel
- Sponzor fóra gold
- Dátum registrácie: Po 29. Dec, 2008, 00:15
telekom ma na ne akciu, teraz som pocuval radio, tam hrali tiez o nejake PS5tky. Ratam ze teraz sa s nimi roztrhne u nas vrece
NB: Asus ROG Zephyrus G14 (2022)
- kllr007
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: So 21. Aug, 2010, 18:52
200 je uz ale fakt podozriva cena. Overil by som si fakturu, ci sa meno zhoduje, idealne SN, skusit ju je samozrejmost, skusit aj diskovu hru ci mechanika cita atd.
PS5 Pro tak skoro asi nepride, ludia blaznia pre tu Slim ktora je sice novsia ale inac nic moc nove neprinasa.
Kazdopadne necakal by som ze by sa s nimi "roztrhlo vrece" a ludia to predavali za cenu po com idu bazarove PS4Pro A uz vobec nie takto pred vianocami.
PS5 Pro tak skoro asi nepride, ludia blaznia pre tu Slim ktora je sice novsia ale inac nic moc nove neprinasa.
Kazdopadne necakal by som ze by sa s nimi "roztrhlo vrece" a ludia to predavali za cenu po com idu bazarove PS4Pro A uz vobec nie takto pred vianocami.
MB: ASUS TUF B550M-PLUS; CPU: AMD Ryzen 5800X3D; RAM: 32GB DDR4 3200Mhz; GPU: Nvidia RTX 3080Ti 12GB; SSD: WD SN750 1TB + SN570 1TB; PSU: Corsair RM650x; CASE: LianLi Lancool 2 Mesh; LCD: LG OLED 42C2; MOUSE: Logitech G305; KEYBOARD: Logitech MX Keys; Repro: Panasonic PMX-90; OS: Windows 10
A sak bol by problem ak by bola kradnuta? Ved sony to nijak nebanuje pokial viem.
-
- Používateľ
- Dátum registrácie: So 25. Mar, 2023, 19:17
Za 200 Euro to bude dáky skôr odrb prídeš na miesto a týpek neexistuje.
CPU: AMD 7800X3D GPU: Asus TUF Gaming RTX4080 MB: Asus TUF Gaming B650m-PLUS RAM: 2x16GB Kingston 6000 PSU: Asus Strix Aura 850w Gold SSD: Kingston Fury Renegade 1TB CASE: GameMax Spark Monitor: Alienware AW3432DWF
- dendroid
- Sponzor fóra gold
- Dátum registrácie: Pi 13. Jan, 2006, 02:00
Presne tak. Hlavne si daj pozor, ak to kupujes postou. Aby ti dosla konzola a nie nejaky odpad ... Co som pocul, tak to nasa policia uz ani neriesi poriadne, nemaju na to kapacity. Za tu cenu so 7 hrami by to uz davno malo byt prec. Niekto by po to zbehol osobne, aj keby to bolo niekde v Spisskej Starej Vsi
Kamos kupoval cez zasielkovnu objektiv za 150 eur. Niekto sa pomylil (alebo "pomylil") v zasielkovni a zamenil zasielky. Miesto objektivu mu doslo spinave detske oblecenie. Ked s tym isiel na policiu, povedali, ze kupovat na nete sa ma iba od overenych predajcov ... Ani s nim nic nespisali, ziadnu zapisnicu Pravda on sice nie je zrovna asertivny typ, ale aj tak. Nakoniec to zasielkovna vyriesila a nejako dokopali pani, co dostala miesto spinaveho oblecenia objektiv za 150 eur, aby laskavo vratila, co jej nepatri a prijala spinave oblecenie, ktore jej naopak patrilo Ale policia 0 bodov.
Kamos kupoval cez zasielkovnu objektiv za 150 eur. Niekto sa pomylil (alebo "pomylil") v zasielkovni a zamenil zasielky. Miesto objektivu mu doslo spinave detske oblecenie. Ked s tym isiel na policiu, povedali, ze kupovat na nete sa ma iba od overenych predajcov ... Ani s nim nic nespisali, ziadnu zapisnicu Pravda on sice nie je zrovna asertivny typ, ale aj tak. Nakoniec to zasielkovna vyriesila a nejako dokopali pani, co dostala miesto spinaveho oblecenia objektiv za 150 eur, aby laskavo vratila, co jej nepatri a prijala spinave oblecenie, ktore jej naopak patrilo Ale policia 0 bodov.
Naposledy upravil/-a dendroid v Št 02. Nov, 2023, 17:59, upravené celkom 2 krát.
ja som akurat dnes riesil jeden iphone
zistil som, ze fotky ukradol a ked som navrhol ze pridem pon osobne tak sa odmlcal. skus nejaky image search a dat fotky co ku psku mas ci nie su niekde na nete
zistil som, ze fotky ukradol a ked som navrhol ze pridem pon osobne tak sa odmlcal. skus nejaky image search a dat fotky co ku psku mas ci nie su niekde na nete
Ach tie slovenské mamičky
shiro napísal:blba mamicka s kocikom sa mi vdrbe do cesty a pre istotu kocikom napred, nech najprv zrazim dieta a mam o to vacsi trest....
-
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Po 01. Sep, 2008, 18:59
uz len cena hier je polovica. dojdi osobne a ked bude fungovat aspon 30min ta ber
hry- ps5
doma-HP probook
doma-HP probook
-
- Sponzor fóra silver
no vssak preto to riesim ... ale asi nic z toho lebo ked som chcel telefonne cislo nech sa dohodneme poriadne a nie cez msg tak zrazu ticho