Všeobecná diskusia II
Re: Všeobecná diskusia II
Ano. Bez bielej karty ti ho neprepisu.
-
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: St 27. Apr, 2011, 11:16
.
dvermi dopredu bolo vzdy treba priplatit.
dvermi dopredu bolo vzdy treba priplatit.
Som matematik... Vzrusuju ma cisla, napriklad 8300 na otackomeri alebo 2,15 baru z kompresora a este aj 1-12-5-8-3-10-6-7-2-11-4-9.
- d3Xter
- Používateľ
- Dátum registrácie: Po 07. Apr, 2008, 14:00
vrat na tourane xds do tovarenskych nastaveni a zajazdi si to este raz
Mam tam xds v tovarenskych nastaveniach. Uz v defaulte horia brzdy. Mozno to prehodim ked tieto skoncia a budu tam EBCka
-
- Pokročilý používateľ
keby mal niekto zaujem, za 16k bez dph je v Luhacoviciach v autobazari California chryslerovska Pacifika... taka ako ju ospieval pan dochtor práv tuto na fore. Neohreje sa dlho lebo je to jedna z najlacnejsich ponuk v celej Europe, bacha aby nebola burana - neviem o nej vobec nic.
Je to jedno z mala skutocnych rodinnych auticok ktore ma benzinovy motor. Normalny motor, nie motorcek od stieracov nadopovany turbodýchadielkom.
Da sa uplne beztrestne prerobit na elpégé a potom to jazdi lacnejsie nez rodinna fabia 1.2htp combi.
Je to jedno z mala skutocnych rodinnych auticok ktore ma benzinovy motor. Normalny motor, nie motorcek od stieracov nadopovany turbodýchadielkom.
Da sa uplne beztrestne prerobit na elpégé a potom to jazdi lacnejsie nez rodinna fabia 1.2htp combi.
Som matematik... Vzrusuju ma cisla, napriklad 8300 na otackomeri alebo 2,15 baru z kompresora a este aj 1-12-5-8-3-10-6-7-2-11-4-9.
Vie ist dverami napred?
-
- Pokročilý používateľ
.
to by podla mna trebalo poriadne odskusat - takisto ci predbehne Turana !!
to by podla mna trebalo poriadne odskusat - takisto ci predbehne Turana !!
Tam musi byt nejaky hacik, lebo ta cena je velmi nizka.
-
- Pokročilý používateľ
mozno bola burana dovlecena na kseft z Ameriky/Kanady. Cenovka je to cez 20.000 s danou (pisem ze 16k bez dane), je to 2017ka takze "stare" auto, ma "vela" najazdene (myslim ze tam bolo 155.000km co na 6valcovy 3.6i nepriamovstrekovy neturbeny motor nie je skonceny zabeh a nakruti milion bez zadychania), hlavne je to absolutne nezname auto na pokraji zaujmu u nas v Europe.
- scream
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Ut 04. Okt, 2005, 20:00
faktom je, ze dnes sa auta predavaju velmi slabo a jedine co predava je cena.
Ryzen5 7600, 32GB DDR5 6000 Corsair, MSI PRO B650-P WIFI, Fortis 5, XFX RX 6700 10g, 2x2TB samsung 980 pro, 2TB SATA, EVGA SuperNOVA 550 GT @ 31,5" iiyama G-Master GB3271QSU-B1
XBOX series X
XBOX series X
Tak som tej toyote krivdil. Vyzera ze za to mohli pneumatiky ktore tam boli z vyroby(primacy 4)
Prehodil som na celorocky. Odrazu ide auto presne tam kam chcem aby slo, ziadne plavanie, ziadne odskakovanie, ESP sa tiez poriadne ukludnilo a uz nerobi paniku brzdenim o 30kmh.
Uz je po prejazde zakrutou usmev od ucha k uchu miesto tazkeho povzdychu.
Prehodil som na celorocky. Odrazu ide auto presne tam kam chcem aby slo, ziadne plavanie, ziadne odskakovanie, ESP sa tiez poriadne ukludnilo a uz nerobi paniku brzdenim o 30kmh.
Uz je po prejazde zakrutou usmev od ucha k uchu miesto tazkeho povzdychu.
Tie sa mi nepacia a asi sa ani nevyrabaju v danom rozmere. Bud tam pojdu števo 3 alebo f1 asymmetric. Alebo tam ostanu celorocne celorocky.