caute
pre skolacku 12rocnu
je nejaka fajn klavesnica vyborna na pisanie?
wifi set najlepsie
mys ani nie
skor iba ta klavesnica
dik
key mys bezdratova
- lezgy
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Ne 20. Feb, 2005, 20:00
- Bydlisko: Trebišov... mesto kde nik nepracuje a všetci sa maju dobre
key mys bezdratova
Naposledy upravil/-a lezgy v Ut 14. Nov, 2023, 22:52, upravené celkom 1 krát.
1, Intel® NUC Kit 6i3SYH
2, HP 4330s
2, HP 4330s
-
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: St 27. Apr, 2011, 11:16
Re: key mys bezdratova
zhanam televizor, druhe auto, pisaci stol a kosacku na travu. Vlastne tu kosacku ani tak nie, sice ani televizor neni az tak moc treba a auto mam, takze skor len ten pisaci stol
ja pouzivam uz dlhu dobu Logitechy ci uz priamo alebo v OEM forme a'la Dell, HP. Velmi som si na to zvykol. Mne osobne vyhovuju nizke zdvihy, "notebookove", strasne sa mi to paci a uz by som klasicku alebo gamersku vysokozdvihovu nechcel. Trieskam vsetkymi desiatimi a aj na dlzke mojich prispevkov vidis, ze to nie je trojslovne vyjadrovanie ako cez telefon.
12rocny chlapec ma tiez Logitech po vzoru poskodenia otca a nestazuje sa, ale uprimne : 12rocakovi to asi bude jedno. Su strasne adaptabilni.
ja pouzivam uz dlhu dobu Logitechy ci uz priamo alebo v OEM forme a'la Dell, HP. Velmi som si na to zvykol. Mne osobne vyhovuju nizke zdvihy, "notebookove", strasne sa mi to paci a uz by som klasicku alebo gamersku vysokozdvihovu nechcel. Trieskam vsetkymi desiatimi a aj na dlzke mojich prispevkov vidis, ze to nie je trojslovne vyjadrovanie ako cez telefon.
12rocny chlapec ma tiez Logitech po vzoru poskodenia otca a nestazuje sa, ale uprimne : 12rocakovi to asi bude jedno. Su strasne adaptabilni.
Som matematik... Vzrusuju ma cisla, napriklad 8300 na otackomeri alebo 2,15 baru z kompresora a este aj 1-12-5-8-3-10-6-7-2-11-4-9.
s logitech mx keys este nikto nic nepokazil.
- Ghost
- Používateľ
- Dátum registrácie: Št 14. Sep, 2006, 02:00
Jasne, logitech MX je super, ak su peniaze.
Ale za takto polozenu otazku, by sa ani Danko nehabil (sry za rypnutie)
Ale za takto polozenu otazku, by sa ani Danko nehabil (sry za rypnutie)
- lezgy
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Ne 20. Feb, 2005, 20:00
- Bydlisko: Trebišov... mesto kde nik nepracuje a všetci sa maju dobre
Jo
Jak ti tu ricia dve deti, si rád že si rád...
Ale pár minút dom toho debila musel počúvať ... Výborná voličská vzorka toho štátu
Jak ti tu ricia dve deti, si rád že si rád...
Ale pár minút dom toho debila musel počúvať ... Výborná voličská vzorka toho štátu
1, Intel® NUC Kit 6i3SYH
2, HP 4330s
2, HP 4330s