pasivne chladice na ramky od grafiky
pasivne chladice na ramky od grafiky
Aka je ucinnost pasivnych chladicov na ramky na grafike?Mam doma jednu co nepouzivam kvoli artefaktom a som dnes len tak z haluze nahodil a zistil som ze sa jej strasne zahrievaju ramky a cim horucejsie ramky tim viac artefaktov sa objavuje.Model Sparkle Gforce Fx5600 128MB 128Bit.
Napriklad tieto?
http://www.karman.sk/karman/products.ns ... rhs1_s.JPG
http://www.karman.sk/karman/products.ns ... rhs1_s.JPG
- Rusty
- Používateľ
- Dátum registrácie: Ne 05. Jún, 2005, 02:00
pripadne tieto z tntrade
alebo tieto
Lebo ty tam mas asi iba DDR, preto by boli tie druhe vhodnejsie, aby zakryli celu plochu ram.
alebo tieto
Lebo ty tam mas asi iba DDR, preto by boli tie druhe vhodnejsie, aby zakryli celu plochu ram.
Ide o to.Kupil som tu grafiku za 500 s tym ze sa jej netoci chladic a objavuju sa artefakty.Nahodil som tam pasiv + prirobeny chladic s mojej starej grafiky ale artefakty tam boli stale.Tak som ju dal bokom ze mozno casom daco skusim.Dnes ju nahodim artefakty su v malom mnostve.Pustim 3d mark 2001 a s kazdy dalsim testom tych artefaktov bolo viac a viac ,chytim ramky a kukam akoze pekne vrele.tak si vravim supnut na nich pasiv.No len otazka ci to fakt pomoze
- xander3377
- Nový používateľ
- Dátum registrácie: Pi 20. Okt, 2006, 02:00
Ja by som poveal ze by stacilo aby na ne trochu fufal "vetrik" a bolo by to v pohode.
Lebo ak bol na karte predtym aktiv tak ich trochu ovieval (aj ked nie moc) a teraz z pasivom ich nic neovieva. Aj ked ty si to kupil ako kartu co mam mat artefakty ale skusil by som nanu nejak provizorne upevnit nejaky 8cm fan (ak mas a ci to nepojde bez artefaktov s lepsim chladenim). A pasivceky na na pametiach chladia dost ak je dobra cirkulacia (gramatika mozno zla ) vzduchu v bedni.
Lebo ak bol na karte predtym aktiv tak ich trochu ovieval (aj ked nie moc) a teraz z pasivom ich nic neovieva. Aj ked ty si to kupil ako kartu co mam mat artefakty ale skusil by som nanu nejak provizorne upevnit nejaky 8cm fan (ak mas a ci to nepojde bez artefaktov s lepsim chladenim). A pasivceky na na pametiach chladia dost ak je dobra cirkulacia (gramatika mozno zla ) vzduchu v bedni.