Mars Colonial Transporter : dopravny system SpaceX na kolonizaciu Marsu
Re: Mars Colonial Transporter : dopravny system SpaceX na kolonizaciu Marsu
Paráda, všetkých 33 motorov bez poruchy. Dobrá práca, parádne zabrali.
Spoiler: ukázať
-
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Št 22. Feb, 2007, 08:00
Teraz fungovali nabuduce nemusia vsetky.. je ich proste moc
Ale klobuk dole. Fantasticky start. Aj napriek nezdaru prveho stupna aj starshipu, su zas o obrovsky krok vpred, rozhodne uspech za mna
skoda ze tie starty su tak daleko od seba
Ale klobuk dole. Fantasticky start. Aj napriek nezdaru prveho stupna aj starshipu, su zas o obrovsky krok vpred, rozhodne uspech za mna

skoda ze tie starty su tak daleko od seba
Xbox Series X...
-
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: St 27. Apr, 2011, 11:16
>> Teraz fungovali nabuduce nemusia vsetky.. je ich proste moc
neviem ci nebola v konstrukcii myslienka "nevadi ze vypadne 5 motorov, ked este zostava 28 funkcnych a na 100% prevadzku nam staci 15". Nieco na ten sposob. Potom by to bolo o economies of scale, vykone, spolahlivosti atd, mozno je lahsie / spolahlivejsie / lacnejsie /atd zostrojit 33x motor s tahom vymyslim si 1Megajednotiek nez tri motory s tahom 12Megajednotiek kazdy.
neviem ci nebola v konstrukcii myslienka "nevadi ze vypadne 5 motorov, ked este zostava 28 funkcnych a na 100% prevadzku nam staci 15". Nieco na ten sposob. Potom by to bolo o economies of scale, vykone, spolahlivosti atd, mozno je lahsie / spolahlivejsie / lacnejsie /atd zostrojit 33x motor s tahom vymyslim si 1Megajednotiek nez tri motory s tahom 12Megajednotiek kazdy.
Som matematik... Vzrusuju ma cisla, napriklad 8300 na otackomeri alebo 2,15 baru z kompresora a este aj 1-12-5-8-3-10-6-7-2-11-4-9.
-
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Št 22. Feb, 2007, 08:00
Minule vypadlo 5 az 7 ci kolko a nerobilo to dobrotu. Mne sa zda ze tam je rezerva 2 alebo 3. Nechce sa mi to hladat
Ale ta logika samozrejme tam je, ze ked vypadne 1 z 3 tak to nepoleti, kdezdo 3 z 33 este hej. Plus tie jednotkove naklady za 33 motorov vs. 3 s tym istym vykonom... Sudruhovia vedia proste co robia. Ja do toho mudrovat nejdem
Ale ta logika samozrejme tam je, ze ked vypadne 1 z 3 tak to nepoleti, kdezdo 3 z 33 este hej. Plus tie jednotkove naklady za 33 motorov vs. 3 s tym istym vykonom... Sudruhovia vedia proste co robia. Ja do toho mudrovat nejdem

Xbox Series X...