Headset do 150€
Headset do 150€
Zdravím, hladám nejaké dobré slúchadla na hranie do 150€ viete poradiť ? Potrebujem aj mikrofón.
Spoiler: ukázať
Re: Headset do 150€
Audio-Technica ATH-M50xSTS, Beyerdynamic MMX100
Nazdar, podla recenzii sa zvyknu odporucat Beyerdynamic MMX 150
Vďaka, po tých MMx 150 pokukujem ale predsa sa radšej spýtam. Takže v tejto cenovej kategórii nebude nič lepšie ?
MMX100 a 150 je to iste. Len 150 ma naviac dac, takze to vies pripojit aj cez usb. Dac v zariadeni z ktoreho prehravas, ale moze hrat lepsie ako v tych sluchadlach. Cize v urcitom pripade je zbytocne priplacat za 150.
Toto sa môže kľudne locknut. Kúpil som vtedy bayerdynamici a mám ich doteraz takže veľká spokojnosť a vďaka za radu.
- dark_globe
- Používateľ
- Dátum registrácie: Št 29. Sep, 2011, 08:33
tie MMX100 nekupuj , mal som ich a vydržal som s nimi asi pol rok .
kabel je prišerny , kruti sa a vydava taky ten hnusny šušťavy zvuk ked sa ti dotyka šiat .
zvukovo to tiež nebolo nič moc , teraz mam SUPERLUX HD660 PRO a som maximalne spokojny .
ked tak možeš kupiť "original" tych superluxov čo su: https://www.alza.sk/beyerdynamic-dt-770 ... 485136.htm
viem , že pišeš že chceš headset , ale riešil by som to samostatnym majkom
hravam cs2 dosť často a mam to takto vyriešene , povedal by som , že pre mna osobne je to lepšie ako headset .
kabel je prišerny , kruti sa a vydava taky ten hnusny šušťavy zvuk ked sa ti dotyka šiat .
zvukovo to tiež nebolo nič moc , teraz mam SUPERLUX HD660 PRO a som maximalne spokojny .
ked tak možeš kupiť "original" tych superluxov čo su: https://www.alza.sk/beyerdynamic-dt-770 ... 485136.htm
viem , že pišeš že chceš headset , ale riešil by som to samostatnym majkom
hravam cs2 dosť často a mam to takto vyriešene , povedal by som , že pre mna osobne je to lepšie ako headset .
personal rig:
Kupoval som 150tky a mám ich už 2 roky a som veľmi spokojný, dokonca chalani čo somnou hrajú hneď prvý raz hovorili že či mám nové sluchátka lebo mám neskutočne dobrý hlas v mikrofóne
takže asi nie som taký náročný a u mňa veľká spokojnosť za tie peniaze