Všeobecná diskusia II
-
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: St 27. Apr, 2011, 11:16
Re: Všeobecná diskusia II
... vykukli airbagy ? podla zvuku to neviem rozlisit.
a keby to bolo elektro, skoda by bola aspon sestciferna. Tam by boli totalky minimalne dve
a keby to bolo elektro, skoda by bola aspon sestciferna. Tam by boli totalky minimalne dve
Som matematik... Vzrusuju ma cisla, napriklad 8300 na otackomeri alebo 2,15 baru z kompresora a este aj 1-12-5-8-3-10-6-7-2-11-4-9.
Brzdna draha tam nejaka bola, ale hajzlik bol schovany za A stlpom. Sa zjavil az v 11 sekunde. Pokutu nemal kto dat, policiu som sice zavolal, ale trvalo im to nejak dlho tak som volal zas, nech uz nikam nechodia. Slo okolo auto nehodovej sluzby, tak spolu vypisali.
Airbagy nebuchli. Vpodstate to v aute ani nebolo nejak citit.
Airbagy nebuchli. Vpodstate to v aute ani nebolo nejak citit.
-
- Pokročilý používateľ
tak to za dvojku fakt opravim
Som matematik... Vzrusuju ma cisla, napriklad 8300 na otackomeri alebo 2,15 baru z kompresora a este aj 1-12-5-8-3-10-6-7-2-11-4-9.
- michalesku
- Používateľ
- Dátum registrácie: So 02. Jún, 2012, 11:56
Ako si pocnes s faktom ze vlastne o tento nosnik sa cely 1700kg hjonde zachytil a skoro vyvravtil. Tym padom dost pochybujem ze bude v podobe v akej by mal byt. A ze tym padom uz na vodicovych dverach citis pnutie ked ich otvaras, pretoze hoc naraz bol meter od nich, zrejme su posunute.
Spolujazdcov blatnik sa tiez o par milimetrov posunul, tak ze ked otvaras spolujazdcove dvere, zachytavaju do blatnika...
Podla mna to znamena vyhadzat z predku skoro vsetko prec vratane motora, nechat holu karoseriu(nieco ako nafotke) osadit auto to vyrovnavacieho ramu a vyrovnavat...
Aj ked stale to mozes spravit ako nejaky lojzik, len zhodit naraznik a vystuhy, dat nove a hotovo. A ked mu ukazes ze sak dvere idu blbo tak "joooj pane, to uz nebude jak nove"
-
- Pokročilý používateľ
To bol fťip kedze to tu niekto predtym nadhodil. Taky malinky fťípek.
Ale fakt sa zda ze Hjundé nezastavi nic, okrem rany zboku. Skoda ze sa tej slecinke neusla jedna z jej strany, na prebudenie, pretoze hento vyviest - tak to uz chce inu davku kajnšmetke. Nebola na drogach ?
Ale fakt sa zda ze Hjundé nezastavi nic, okrem rany zboku. Skoda ze sa tej slecinke neusla jedna z jej strany, na prebudenie, pretoze hento vyviest - tak to uz chce inu davku kajnšmetke. Nebola na drogach ?
Neviem, tipoval by som ju na stredny managment v nejakom korporate, piatok poobede. To uz ti ludia maju rozpoznavacie schopnosti neraz pod urovnou priemernej fetky
Nejak sa nedokazem hnevat na ludi ktori to nespravili cielene, naschval. Mal by som moralne ovela mensi problem dolamat cloveku ruku ktorou ti buchol po celnom skle ako zvysovat hlas na niekoho kto do teba nabural omylom.
Nejak sa nedokazem hnevat na ludi ktori to nespravili cielene, naschval. Mal by som moralne ovela mensi problem dolamat cloveku ruku ktorou ti buchol po celnom skle ako zvysovat hlas na niekoho kto do teba nabural omylom.
Nevie niekto ci po inštalácii Cold Air intake padá záruka na motor?
Spoiler: ukázať
-
- Používateľ
- Dátum registrácie: Št 30. Okt, 2008, 18:12
Podľa mňa áno , musel by si to dať pred garanckou do pôvodného stavu. Tiež som nad tým rozmýšľal dať to do svojho proccedu .
z Kia odpoveď nedostavam, ale tiež mam pocit ze hocičo by zvalil na to.. Meniť 2-3x do roka sa mi to zase nechce
Spoiler: ukázať
Prečo by si si to dobrovoľne nainštaloval do "obyčajného" auta?
ITX >>> ATX
-
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Št 19. Okt, 2006, 02:00
lebo je to kktina za 400€ co ti znici vahu vzduchu viac bordelu pusti do motora a neprida ziaden vykon?