Sak to fotia na nejakych cheapo samsungoch, bolo by to realne aj DIY
vymena dokladov - aktualne skusenosti?
Re: vymena dokladov - aktualne skusenosti?
Keď som vybavoval ja, vždy tam mali zrkadlovku, biele pozadie a relatívne dobre poriešené osvetlenie. Žiadny mobil.
ITX >>> ATX
Tento rok som bol 2x, oba kancle mali namiesto fotaku nejaky Ackovy samsung v stative
- HellAngel
- Sponzor fóra gold
- Dátum registrácie: Po 29. Dec, 2008, 00:15
foto? teraz som tam bol nedavno a fotia samsungom. Takze ziadne zrkadlovky ako v minulosti. Na druhu stranu, ten Ackovy samsung tu fotku na doklad spravit zvladne.
Ak by bola teda fotka nutnostou, respektive podmienkov, dodas mailom, respektive by bol nejaky elektricky formular, ktory vypises, dodas vsetky podklady, odosles a pockas na doklad. Zase toto nie je objav posledneho roku. Pouziva sa to aj inde. A tiez by sa takato ficura pouzivala na aplikovatelne zalezitosti
Ak by bola teda fotka nutnostou, respektive podmienkov, dodas mailom, respektive by bol nejaky elektricky formular, ktory vypises, dodas vsetky podklady, odosles a pockas na doklad. Zase toto nie je objav posledneho roku. Pouziva sa to aj inde. A tiez by sa takato ficura pouzivala na aplikovatelne zalezitosti
NB: Asus ROG Zephyrus G14 (2022)
-
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: St 27. Apr, 2011, 11:16
ja som bol tento rok menit vodicak - ten ruzovy ktoremu nekonci platnost - a tiez mali mobil na stojane. Ziadna zrkadlovka.
Bublina, Petržalka.
Povedzme si uprimne : na tu fotku 2x2 centimetre to proste staci. Netvrdim ze som z toho vo vytrzeni ale technokraticky staci.
Bublina, Petržalka.
Povedzme si uprimne : na tu fotku 2x2 centimetre to proste staci. Netvrdim ze som z toho vo vytrzeni ale technokraticky staci.
Som matematik... Vzrusuju ma cisla, napriklad 8300 na otackomeri alebo 2,15 baru z kompresora a este aj 1-12-5-8-3-10-6-7-2-11-4-9.
Zase si povedzme na rovinu že ak pošleš fotku ty tak si ju nemajú ako overiť že na tej fotke si ozaj ty, preto ťa radšej odfotia oni osobne. Predsa len je to oficiálny štátny doklad.
Spoiler: ukázať
- HellAngel
- Sponzor fóra gold
tak to je tvoj problem ci? Riesime vymenu stareho za novy, cize uz nejaky zaznam v systeme mas. sucast prilphy moze byt aj kopia obcianky. Stale nevidim extra dovod ist niekam osobne, ak chcem poziadat o duplikat. isto by sa to dalo riesit elektronickou formou. Zas ale uradnici musia vykazovat nejaku cinnost. Takze chcapem aj to tlacenie chodit na urady osobne
1-2 ci 3 návštevy fizlarne za 10 rokov určite nie je neprekonateľný problém
Skôr je divne ze to vydávajú fizli, ked to môže byť práca obyčajného úradníka, aj prepis áut, to isté
Maju nárok na vysluhu, aj keď robia celý život za stolom?
Skôr je divne ze to vydávajú fizli, ked to môže byť práca obyčajného úradníka, aj prepis áut, to isté
Maju nárok na vysluhu, aj keď robia celý život za stolom?
- HellAngel
- Sponzor fóra gold
určite je toto len drobnost, ale cely system je skostnately a zle nastaveny. Miliardy sa pchaju do elektronizacie, tak jednoduche ukony by sa uy mohli realizovat na dialku. Vymena dokladov, vydanie dokladov atd, by sa mohlo kludne realizovat na dialku. Mame tie eobcianske, tak nech sa to vyuziva. Ale to by potom nebolo treba 100vky zbytocne zamestanych ludi na urade atd. Sorry za OT, len ma tento nas system do ktoreho natekaju celkom velke peniaze irituje
edit: aspon ten prepis auta sa naozaj pekne zjednodusil. Funguje to super. Odskusane cca pred 2 tyzdnami
edit: aspon ten prepis auta sa naozaj pekne zjednodusil. Funguje to super. Odskusane cca pred 2 tyzdnami
- molnart
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Ut 19. Jún, 2012, 23:03
ako je to s formularmi ktore treba vyplnit na nove doklady? treba si/oplati sa nieco stiahnut a predvyplnit, alebo vsetko maju tam na mieste? nedajboze uz je to zdigititalizovane a vsetky informacie maju
- HellAngel
- Sponzor fóra gold
vsetko vyplnujes na mieste, staci ti doniest povodny vodicky preukaz
- michalesku
- Používateľ
- Dátum registrácie: So 02. Jún, 2012, 11:56
Prisiel som, predlozil OP a VP, do dvoch minut ma sla fotit a siel som prec..
Manzelka OP, ja VP, aj s platenim kolku a tlacenim poradovych cisel sme o 10 minut odchadzali k autu..
Manzelka OP, ja VP, aj s platenim kolku a tlacenim poradovych cisel sme o 10 minut odchadzali k autu..
-
- Sponzor fóra gold
- Dátum registrácie: Po 28. Feb, 2011, 11:49
no ale nie v hlavnej dedine
main: 9950X + Noctua NH-D15 G2, ASUS STRIX B650E-F, Kingston 64gb DDR5 6000 CL30, 7900 GRE Nitro+, 990 Pro 4TB, ASUS STRIX Aura RGB 1000W, Fractal North XL + 4x Noctua A14x25 G2
- kovinator
- Používateľ
- Dátum registrácie: Št 20. Jún, 2013, 23:25
Tomasikova je priblizne na 3 hodiny cakania, ked tam clovek pride okolo 8:30. V priemere na jedno poradove cislo 2 minuty(nie dlzka vybavenia, ale kolko trva kym zavolaju nove cislo dnu) s tym, ze mozno par ludi to ku koncu asi vzda, lebo cisla zacnu prepinat rychlejsie.