https://www.instagram.com/p/C0eq_-fNbG0 ... BiNWFlZA==
do 5 rokov kym to vydaju a opatchuju sa este vela udalosti stane
shiro napísal:blba mamicka s kocikom sa mi vdrbe do cesty a pre istotu kocikom napred, nech najprv zrazim dieta a mam o to vacsi trest....
Sak nazor si maj jaky chces, ja mam rovnake pravo ti na ten nazor napisat, ze je blud. Tak sa tu nerozdrapuj ze si tu niekto dovoli ti oponovat ked tu uz pri prvom traileri mudrujes, ze ta hra nevyzera extra lepsie ako jej 10 rokov stary predchodca.patro16 napísal: Ut 05. Dec, 2023, 22:28 chlapce ty sa ukludni s tymi reakciami, kazdy ma pravo na nazor na to si asi zabudol
Ty si ocividne mylis pojmy, s ktorymi sermujes. Logicky, ze to je render, ked vsetky hry same o sebe su renderovane vo svojich enginoch. Mal by si si teda vybrat, co si vlastne myslel - bud je ta hra robena ako cinematic trailer s pomocou CGI, alebo je to cisto in-engine "pred renderovany" trailer, ktory realne ukazuje assety v takej kvalite, ako tomu bude blizko aj realna hra.patro16 napísal: Ut 05. Dec, 2023, 22:28 väcsina traileru vyzera ako render a to sa teda moze diametralne lisit od ingame to je cele...