Ale vykon vtedajsieho x360 bol na tak rozsiahlu hru proste uplne mimo. Ved to malo 512mb ram

Na sucasnej Xbox Series X sa vyvojari nebudu musiet obmedzovat, preto to bude vyzerat uz na tejto generacii krasne a bude to next-gen uz pri vydani. Takze si pockame rok aj cosi a ideme v plnej parade do toho.
Ziadne cakanie dalsie roky na daky graficky refresh ako to bolo pri V-ke. Take X Pro / Ps 5 Pro prinesie do hry zrejme len vyssie rozlisenie a fps.
Za mna fajn, len aby to vyslo bez odkladov do toho 04/2025 (uctovny Q4/2024 u Rockstaru tusim). Kdesi som cital, ze naklady na vyvoj su astronomickych 2mld dolarov, Vka bola tusim 250 mil, opravte ma ak sa mylim. Takze to sa musi podpisat na velkosti / kvalite / pribehu. Rockstar nie su ziadny Activision a pod.
Jedna z noviniek ma byt aj to, ze do interieru 70% budov sa vraj bude dat normalne chodit, na YT rozoberali ten trailer a z vonku bolo vidno normalne vymodelovane vnutro cez okno, takze uplna bomba. Takze ak niektori tvrdia, ze nevidia nextgen tak su asi slepi, pretoze nextgen nie je len grafika, ale celkove moznosti a rozsiahlost hry.
Toto bude uplny masterpiece tato hra, uvidite.