werwest napísal: ↑So 16. Dec, 2023, 14:50
kto by cakal ze to bude nahovno prepinat ked ma kamion svetla za barierou.
a ludia blikaju lebo niektore auta maju svetla proste nahovno. na ledky na kii blikaju furt, bez dialkovych samozrejme. bliknes im naspat a mas pokoj. ale budu proste chujovo nastavene z vyroby. na ktory asistent budeme nadavat tu?
na hociktory nastaveny z vyroby. lebo vidis aky to ma efekt. Proste ziadna automatika sa nedokaze vyrovnat s milionm roznych kombinacii co dokazu nastat. A tzv. vodic co ani nevie/nevidi kedy svieti dialkacmi, alebo ako si rucne prepnut stretavacky a dialkove, cuduje sa preco na neho blikaju, nema co mat vodicak a nema co robit na ceste.
Hmlovky detto. Za posledny tyzden som mal X zazitkov s hmlovkarmi.
Dohlad na 200m a kopa aut zhavi zadne hmlovky. Videl som zopar ludi, co im to oplacali dialkacmi zozadu, ale tym blbcom to aj tak nedoslo.
Na asistentoch zapinania stretavaciek sa castokrat smejem, ako ich dokaze rozhodit banalny most a este s oneskorenim. KKs tak tam nakodujem, ze ked mi spadne svetlo na snimaci na 5-10s, tak asi na nas nejdu lode z Dna nezavislosti, nepada na nas Mesiac, narazovo sa nezotmelo a nieje potrebne zapinat stretavacky. A este sa ta hovadina spameta 10s po tom co clovek presiel pod mostom a prepne na stretavacky. Potom vsetky tie auta zapinaju na 20s stretavacky kvoli nicomu. Gratulujem, genialne.
Ryzen 7 3700X | SilentiumPC Fera 3 | Asrock X570M Pro4 | Patriot Viper 4 Blackout 16GB DDR4-3600 CL17 | Gainward RTX4060 Ti Pegasus 8GB | Samsung 970evo Plus 250GB NVMe | Corsair MP510 1TB NVMe | Samsung 980 Pro 2TB NVMe | Corsair RM550x | 32" Samsung ViewFinity S60UA | 3x Noctua NF-S12B redux 1200 PWM
Xiaomi Mi 9 Lite 64GB