Roboticky vysavac
- scream
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Ut 04. Okt, 2005, 20:00
Re: Roboticky vysavac max 400€
Pytaj sa mam to osdkusane. Idealne odfot a povieme ti, ci to je schodne alebo budes menit koberec. BTW okolo 300e je stale top roborock s10+?
Ryzen5 7600, 32GB DDR5 6000 Corsair, MSI PRO B650-P WIFI, Fortis 5, XFX RX 6700 10g, 2x2TB samsung 980 pro, 2TB SATA, EVGA SuperNOVA 550 GT @ 31,5" iiyama G-Master GB3271QSU-B1
XBOX series X
XBOX series X
-
- Sponzor fóra silver
- Dátum registrácie: Po 05. Apr, 2004, 14:00
Hrúbka tak 1cm.
Na prezeranie priložených súborov nemáte dostatočné oprávnenia.
ASUS - Jamo - Panasonic - Technics - LG
Bez problemov.
- _Mato_
- Sponzor fóra gold
- Dátum registrácie: Ut 21. Mar, 2006, 02:00
Kde kupujete prislusenstvo ku vysavacom, klasika z Ali? Je nejaky zasadny rozdiel v kvalite, hlavne co sa tyka filtrov? Davnejsie som z Ali kupil zopar filtrov do rucneho vysavaca Philips, ale rozmerovo boli asi tak o 1 mm vacsie, takze nesedeli uplne presne v drziaku a netesnili teda tak dokladne, ako original.
When I was a young man, I had liberty, but I did not see it. I had time, but I did not know it. And I had love, but I did not feel it.
- scream
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Ut 04. Okt, 2005, 20:00
Alza ma xiaomi.
Takyto koberec je uplna pohoda. Da to aj 2cm vlas, otazne je ako dobre to povysava.
Takyto koberec je uplna pohoda. Da to aj 2cm vlas, otazne je ako dobre to povysava.
Ryzen5 7600, 32GB DDR5 6000 Corsair, MSI PRO B650-P WIFI, Fortis 5, XFX RX 6700 10g, 2x2TB samsung 980 pro, 2TB SATA, EVGA SuperNOVA 550 GT @ 31,5" iiyama G-Master GB3271QSU-B1
XBOX series X
XBOX series X
- Danix64
- Používateľ
- Dátum registrácie: Po 12. Máj, 2008, 14:00
Ja som kupil par filtrov z Ali a naposledy zo zaujimavosti som kupil v kammenej predajni Xiaomi original filter a potom som ho doma porovnal s tym z Ali a absolutne ziaden rozdiel som nevidel vizualne, iba trochu rozdielne smrdeli
Spoiler: ukázať
Malicky OT: aky cistiaci prostriedok pouzivate do robo vysavacov? Na Q revo samozrejme odporucaju len ich roborock znacku, ale ta sa u nas dost tazko zhana co pozeram
MB: ROG Strix B650E-F Gaming CPU: AMD 7950X3D RAM:Kingston FURY 32 DDR5 6 000
GPU:Asus 4090 TUF Cooler: Arctic Liquid Freezer II 360 Case: Fractal Meshify 2 RGB
GPU:Asus 4090 TUF Cooler: Arctic Liquid Freezer II 360 Case: Fractal Meshify 2 RGB
co som vytiahol zo skrinky, lebo som si povedal ze ak sa to pokazi, tak vymenim diel..
neviem ale ako je na tom dostupnost dielov na revo, nepozeral som
neviem ale ako je na tom dostupnost dielov na revo, nepozeral som
#fetacinechdrziaticho
#nafetkynereagujem
#nafetkynereagujem
- molnart
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Ut 19. Jún, 2012, 23:03
Taka rychla recenzia na Roborock S8 Plus Ultra po necelom tyzdni pouzivania:
- obchadzanie prekazok je naozaj na extremnej urovni, radost pozerat ako kluckuje medzi nohami stoliciek
- pri vysavani mi pride, ze obcas niektore miesta vynechava (ale to som sa mu snazil urobit miesto odsuvanim skrinky pod stolom a asi som ho zmiatol)
- mopovanie je trocvhu sklamanie - v kuchyni so pokvapkanym lepkavym materialom sa nepopasuje
- dock je perfektna vec a neviem si predstavit vysavac s mopom bez neho. pri mopovani kazdych 20 min (da sa nastavit) si odbehne precistit mop, po dokonceni cistenia ho 3 hodiny susi. u mna prejdenie celeho baraku (samostatne vysavanie potom samostatny cyklus mopovania) trva takmer 4 hodiny, neviem to predstavit ze by to zvladol bez doplenia vody a precistenia mopu.
- podla indikacie v appke mi deklarovana zivotnost diel (kefky, filtre) mi pride dost nizka
Celkovo ale, kebyze nepodlahnem "zlave" 500 eur na alze, tak by som bral Q8 Revo ktore ma lepsie rieseny dock (mensie rozmery, lepsia udrzba, nemusi sa otacat v docku) ma rotacny mop ktory podla videi cisti lepsie, ale mensiu nadrz (nevadi, doplni si v docku) a horsiu detekciu prekazok a navyse oproti cennikovej cene stoji polovicu.
a kebyze chcem byt cenovo uplne efektivny, tak sa vykaslem na cely mop, lebo bez docku je podla mna nepouzitelny a kupim nejaky lacny model len s vysavanim.
si spominam ako okolo roku 2010 si niektori kolegovci kupovali terajsu roombu a nadsenie rozpravali ako im to zachranilo vztah s manzelkou/priatelkou, pozrel by som si nejaky head-to-head comparison s tymito aktualnymi modelmi kde sa veci posunuli medzitym
- obchadzanie prekazok je naozaj na extremnej urovni, radost pozerat ako kluckuje medzi nohami stoliciek
- pri vysavani mi pride, ze obcas niektore miesta vynechava (ale to som sa mu snazil urobit miesto odsuvanim skrinky pod stolom a asi som ho zmiatol)
- mopovanie je trocvhu sklamanie - v kuchyni so pokvapkanym lepkavym materialom sa nepopasuje
- dock je perfektna vec a neviem si predstavit vysavac s mopom bez neho. pri mopovani kazdych 20 min (da sa nastavit) si odbehne precistit mop, po dokonceni cistenia ho 3 hodiny susi. u mna prejdenie celeho baraku (samostatne vysavanie potom samostatny cyklus mopovania) trva takmer 4 hodiny, neviem to predstavit ze by to zvladol bez doplenia vody a precistenia mopu.
- podla indikacie v appke mi deklarovana zivotnost diel (kefky, filtre) mi pride dost nizka
Celkovo ale, kebyze nepodlahnem "zlave" 500 eur na alze, tak by som bral Q8 Revo ktore ma lepsie rieseny dock (mensie rozmery, lepsia udrzba, nemusi sa otacat v docku) ma rotacny mop ktory podla videi cisti lepsie, ale mensiu nadrz (nevadi, doplni si v docku) a horsiu detekciu prekazok a navyse oproti cennikovej cene stoji polovicu.
a kebyze chcem byt cenovo uplne efektivny, tak sa vykaslem na cely mop, lebo bez docku je podla mna nepouzitelny a kupim nejaky lacny model len s vysavanim.
si spominam ako okolo roku 2010 si niektori kolegovci kupovali terajsu roombu a nadsenie rozpravali ako im to zachranilo vztah s manzelkou/priatelkou, pozrel by som si nejaky head-to-head comparison s tymito aktualnymi modelmi kde sa veci posunuli medzitym
- loleqboleq
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: So 20. Okt, 2012, 22:20
Tss, tss, tss, niekto tu nachytal takú zľavu a dám o tom nedal vedieť. Okej, okej, budeme pamätať.
Joj ale aj napriek negatívam je toto hudba pre moje uši. Určo si jeden taký kúsok v budúcnosti zaobstarám (mne sa vyvíja úchylka na tie najvyššie Dreame ale také peniažky by som za to nedal, o rok-dva to bude za menej).
Joj ale aj napriek negatívam je toto hudba pre moje uši. Určo si jeden taký kúsok v budúcnosti zaobstarám (mne sa vyvíja úchylka na tie najvyššie Dreame ale také peniažky by som za to nedal, o rok-dva to bude za menej).
CASE: Sliger Cerberus X PSU: Corsair SF750 MB: Ašuš Creator CPU: Rezeň 3900X GPU: RTX 3090 FE RAM: TridentZ 3600MHz@CL14 SSD: 970 EVO<--DEAD + Corsair MP600XT a MP600, Ťamťung 980 Pro Moňas: ♡ LG 48" C11 OLED ♡ Myš: G Pro Superlight Wire Klávka: Rôzne Audiofekália: Topping DX3 Pro, Hifiman Edition XS, Mr.Speakers Alpha Dog, JBL LSR305
- _Mato_
- Sponzor fóra gold
- Dátum registrácie: Ut 21. Mar, 2006, 02:00
Zalezi od podmienok. Ja som nedavno vyberal vysavac do garaze a hlavnou poziadavkou bol spolahlivy pohyb v slabych svetelnych podmienkach (napr. aj uplna tma) a aby sa vosiel pod pracovny stol. "Vitazom" sa stal Dreame L10 Pro, za 270 eur nebolo o com velmi rozmyslat. Okrem dvoch vyssie uvedenych podmienok ma napriklad aj nadpriemerne velku nadobu na odpad (570 ml), takze ju netreba casto vyberat a vyprazdnovat.
When I was a young man, I had liberty, but I did not see it. I had time, but I did not know it. And I had love, but I did not feel it.
- molnart
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Ut 19. Jún, 2012, 23:03
viewtopic.php?p=1607917#p1607917loleqboleq napísal: ↑Št 28. Dec, 2023, 22:38 Tss, tss, tss, niekto tu nachytal takú zľavu a dám o tom nedal vedieť. Okej, okej, budeme pamätať.
ked tak pozeram tak L20 Ultra je lacnejsi ako moj Roborock...
-
- Používateľ
- Dátum registrácie: Ut 18. Mar, 2014, 12:47
dajte dajaky dobry roboticky vysavac do 400e tak zeby vosiel pod gauc-otvor 10cm.nestiham tu toto lustrovat.koberce velmi nemam.psa a macku nemam.nech bude cierny a lahko ovladatelny cez apku.mam ios a manzelka android mobil.diik
Amd R7 5800x3d = Noctua d15 = Asus strix b550f = Kingston 64gb ram 3600mhz cl18 = Rtx 4090 Phantom = Ssd: M2 WD 850x 1tb win10 + M2 WD 850x 2tb + 850 evo 2tb = Lian Li 216 black = Fany: 2x Lian Li 160mm-in + 3x Noctua a12x25-out + 2x Noctua a12x25-bottom = Asus strix 1kw aura = LG C2 42" = Per: Log g915 tkl + Log g pro wire + g440 hard + Xbox Wire Controller = Audio: Topping dx3pro+ = Mackie mr524 = AudioTechnica-a550z