Kúpa TV Samsung

Sekcia primárne určená k radám o nákupe PC komponentov a príslušenstva...
Používateľov profilový obrázok
Ondro28
Nový používateľ
Nový používateľ
Dátum registrácie: Pi 08. Dec, 2017, 10:10

Kúpa TV Samsung

Príspevok od používateľa Ondro28 »

Ahojte zvažujem nad kúpou tejto tv :

https://www.nay.sk/samsung-ue65cu7172u? ... vkQAvD_BwE

Poprípade ak viete niečo lepšie v tej cene podobne tomuto , Ďakujem 🙂
Spoiler: ukázať
MB : ASROCK Z370 Extreme4
GPU : MSI GeForce RTX 2060 VENTUS 6G OC
Cpu : I5-8600K
Power suply : Seasonic Focus Plus 650 Gold
Ram : Crucial Ballistix Sport LT White 16GB (2x8GB) DDR4 2400
Cooler : SCYTHE SCNJ-4000 Ninja 4
HDD : Seagate Barracuda HDD 2 TB
SSD : Crucial MX500 500GB SSD
Case : Fractal Design Define C TG
Dunar
TV & Audio expert
TV & Audio expert
Dátum registrácie: Ne 06. Sep, 2015, 12:17

Re: Kúpa TV Samsung

Príspevok od používateľa Dunar »

TCL 65P638
error7
Používateľ
Používateľ
Dátum registrácie: So 28. Jan, 2012, 14:52

Príspevok od používateľa error7 »

Mám presne ten 65"CU7172, menu je celkovo nejaké zasekané, už sa mi stalo aj že bol problém s pripojením na samsung servery a nešlo mi spustiť žiadnu appku, neviem doteraz či problém bol u môjho poskytovateľa(orange) alebo u nich prípadne v mojej TV, no internet ako taký mi fungoval, stalo sa mi to už asi aj 5x, ale poslednú dobu beží bez problémov ... obraz asi fajn v tej kategórii(nemám s čím veľmi porovnať, no nie je to samozrejme OLED), za tú cenu žiadny zázrak ale dá sa pozerať, repro fajn (pri TCL som videl v recenziách niekde uvedené že majú slabšie repro, treba si keď tak pozrieť konkrétny model aj recenzie). Internetový prehliadač sa chová trochu divne a zvykne mrznúť počas prehrávania videa keď na ňom chceš pozrieť niečo online(kukaj.to a podobné srandy, na PC mi to beží normálne). Tie TCLká nemusia byť zlé, keď tak možno nech sa vyjadrí niekto kto má väčší prehľad, ja som sa chcel podeliť o skúsenosť hlavne s tým mojim samsungom(vyšiel ma na 440e po zľavách, tak som dosť spoko za tú cenu)
pepkopav
Notebook expert
Notebook expert
Dátum registrácie: Ne 19. Feb, 2012, 19:05

Príspevok od používateľa pepkopav »

ja mám TCL 65C635 to je už QLED model,obraz aj zvuk fajn ale ako sa tv upgradoval na nový android,tak riadna bieda...všetko mu dlhšie trvá a hlavne ak niečo pozerám cez KODI a to potom vypnem,tak s telkou neviem hnúť,treba tvrdý reštart...má rok a riadne mi lezie na nervy...TCL pred tým mi po roku zdochol ešteže bol v záruke...
ASUS ROG Strix G18 Intel Core i9 14900HX,RAM 32GB DDR5,NVIDIA GeForce RTX 4060,SSD 3Tb,IPS 2560X1600,Windows 11...
Ondro28
Nový používateľ
Nový používateľ
Dátum registrácie: Pi 08. Dec, 2017, 10:10

Príspevok od používateľa Ondro28 »

A ten Samsung by bol veľký krok vedľa ? Android mi ani netreba mám Nvidia Shield 2019
MB : ASROCK Z370 Extreme4
GPU : MSI GeForce RTX 2060 VENTUS 6G OC
Cpu : I5-8600K
Power suply : Seasonic Focus Plus 650 Gold
Ram : Crucial Ballistix Sport LT White 16GB (2x8GB) DDR4 2400
Cooler : SCYTHE SCNJ-4000 Ninja 4
HDD : Seagate Barracuda HDD 2 TB
SSD : Crucial MX500 500GB SSD
Case : Fractal Design Define C TG
wingo
Moderátor
Moderátor
Dátum registrácie: St 01. Sep, 2010, 20:36

Príspevok od používateľa wingo »

pepkopav napísal: Ut 09. Jan, 2024, 20:02 ja mám TCL 65C635 to je už QLED model,obraz aj zvuk fajn ale ako sa tv upgradoval na nový android,tak riadna bieda...všetko mu dlhšie trvá a hlavne ak niečo pozerám cez KODI a to potom vypnem,tak s telkou neviem hnúť,treba tvrdý reštart...má rok a riadne mi lezie na nervy...TCL pred tým mi po roku zdochol ešteže bol v záruke...
KODI na Androide nie je prototyp 100% fungujúcej appky vždy a všade, som si s ním užil na viacerých zariadeniach...
Veci ktoré mi v minulosti pomohli s KODI - skús vymazať vyrovnávaciu pamäť KODI (raz za pár mesiacov som nútený robiť na mojej SONY TV lebo KODI sa z ničoho nič odmieta spustiť, nepomôže ani reštart OS v TV), ak nepomôže vymaž dáta aplikácie/reinštaluj appku (budeš musieť všetko nastaviť odznova, párkrát pomohlo rozbehať KODI ktoré robilo problémy), tiež môžeš skúsiť komplet resetovať TV do továrenských nastavení čo by mohlo pomôcť aj s tým celkovým spomalením - Androidy, hlavne na slabšom HW, sa občas správajú ako staré Windows a pomôže im čistý reinstall, predstav si ako šlo Windows XP ak si na prvé vydanie postupne zaradom inštaloval všetky aktualizácie... čistý install z inštalačky ktorá už obsahovala všetky updaty šiel vždy lepšie.
STEAM: http://steamcommunity.com/id/X-w1n9/

PC1:
Ryzen 7 9800X3D, Noctua NH-D14+Arctic P14 PWM PST, ASRock B850M-X WiFi, 32GB DDR5 Kingston Fury Renegade RGB @ 6200, Sapphire Pulse RX 9070XT 16GB, Samsung 980 PRO 2TB, Adata XPG Core Reactor 650W, BeQuiet Pure Base 500DX + 3x Arctic P14 PWM PST, LG 42OLEDC21, Gamdias Hermes P3 Brown, Logitech G400, Hifiman HE-4XX/Edifier M60 + Topping NX4DSD

PC2:
Ryzen 7600X, Gigabyte B650M Gaming X AX, 32GB DDR5 Kingston Fury@6000, Gigabyte RTX 3070 8GB Vision, SSD Kingston Fury Renegade 1TB, Gigabyte P650SS ICE, Zalman P10 White, ASUS VG279Q, Marvo K605, Rapture ASPIS, Edifier WN820NB Plus
pepkopav
Notebook expert
Notebook expert
Dátum registrácie: Ne 19. Feb, 2012, 19:05

Príspevok od používateľa pepkopav »

kodi mi krásne fungovalo na neupgradovanom os tv,problémy začali po upgrade...appku som vymazal,nainštaloval nanovo a stále robí to isté..tv som tiež vyresetoval a nastavil nanovo...najviac ma štve,že po upgrade androidu je tv poriadne spomalený...manželka má na tv tiež kodi,tiež je to tcl 4k qled,tam som aktualizácie zakázal a ten tv ide ako má..takže podľa mňa je na vine ten upgrade...vypnutiu natvrdo aj iným problémom sa viem vyhnúť,keď kodi úplne nevypnem,vtedy je všetko v poriadku...
ASUS ROG Strix G18 Intel Core i9 14900HX,RAM 32GB DDR5,NVIDIA GeForce RTX 4060,SSD 3Tb,IPS 2560X1600,Windows 11...

Návrat na "Nákupná poradňa"