Ahojte zvažujem nad kúpou tejto tv :
https://www.nay.sk/samsung-ue65cu7172u? ... vkQAvD_BwE
Poprípade ak viete niečo lepšie v tej cene podobne tomuto , Ďakujem
Kúpa TV Samsung
Kúpa TV Samsung
Spoiler: ukázať
Re: Kúpa TV Samsung
TCL 65P638
Mám presne ten 65"CU7172, menu je celkovo nejaké zasekané, už sa mi stalo aj že bol problém s pripojením na samsung servery a nešlo mi spustiť žiadnu appku, neviem doteraz či problém bol u môjho poskytovateľa(orange) alebo u nich prípadne v mojej TV, no internet ako taký mi fungoval, stalo sa mi to už asi aj 5x, ale poslednú dobu beží bez problémov ... obraz asi fajn v tej kategórii(nemám s čím veľmi porovnať, no nie je to samozrejme OLED), za tú cenu žiadny zázrak ale dá sa pozerať, repro fajn (pri TCL som videl v recenziách niekde uvedené že majú slabšie repro, treba si keď tak pozrieť konkrétny model aj recenzie). Internetový prehliadač sa chová trochu divne a zvykne mrznúť počas prehrávania videa keď na ňom chceš pozrieť niečo online(kukaj.to a podobné srandy, na PC mi to beží normálne). Tie TCLká nemusia byť zlé, keď tak možno nech sa vyjadrí niekto kto má väčší prehľad, ja som sa chcel podeliť o skúsenosť hlavne s tým mojim samsungom(vyšiel ma na 440e po zľavách, tak som dosť spoko za tú cenu)
- pepkopav
- Notebook expert
- Dátum registrácie: Ne 19. Feb, 2012, 19:05
ja mám TCL 65C635 to je už QLED model,obraz aj zvuk fajn ale ako sa tv upgradoval na nový android,tak riadna bieda...všetko mu dlhšie trvá a hlavne ak niečo pozerám cez KODI a to potom vypnem,tak s telkou neviem hnúť,treba tvrdý reštart...má rok a riadne mi lezie na nervy...TCL pred tým mi po roku zdochol ešteže bol v záruke...
ASUS ROG Strix G18 Intel Core i9 14900HX,RAM 32GB DDR5,NVIDIA GeForce RTX 4060,SSD 2000Gb,IPS 2560X1600,Windows 11...
A ten Samsung by bol veľký krok vedľa ? Android mi ani netreba mám Nvidia Shield 2019
KODI na Androide nie je prototyp 100% fungujúcej appky vždy a všade, som si s ním užil na viacerých zariadeniach...pepkopav napísal: ↑Ut 09. Jan, 2024, 20:02 ja mám TCL 65C635 to je už QLED model,obraz aj zvuk fajn ale ako sa tv upgradoval na nový android,tak riadna bieda...všetko mu dlhšie trvá a hlavne ak niečo pozerám cez KODI a to potom vypnem,tak s telkou neviem hnúť,treba tvrdý reštart...má rok a riadne mi lezie na nervy...TCL pred tým mi po roku zdochol ešteže bol v záruke...
Veci ktoré mi v minulosti pomohli s KODI - skús vymazať vyrovnávaciu pamäť KODI (raz za pár mesiacov som nútený robiť na mojej SONY TV lebo KODI sa z ničoho nič odmieta spustiť, nepomôže ani reštart OS v TV), ak nepomôže vymaž dáta aplikácie/reinštaluj appku (budeš musieť všetko nastaviť odznova, párkrát pomohlo rozbehať KODI ktoré robilo problémy), tiež môžeš skúsiť komplet resetovať TV do továrenských nastavení čo by mohlo pomôcť aj s tým celkovým spomalením - Androidy, hlavne na slabšom HW, sa občas správajú ako staré Windows a pomôže im čistý reinstall, predstav si ako šlo Windows XP ak si na prvé vydanie postupne zaradom inštaloval všetky aktualizácie... čistý install z inštalačky ktorá už obsahovala všetky updaty šiel vždy lepšie.
- pepkopav
- Notebook expert
- Dátum registrácie: Ne 19. Feb, 2012, 19:05
kodi mi krásne fungovalo na neupgradovanom os tv,problémy začali po upgrade...appku som vymazal,nainštaloval nanovo a stále robí to isté..tv som tiež vyresetoval a nastavil nanovo...najviac ma štve,že po upgrade androidu je tv poriadne spomalený...manželka má na tv tiež kodi,tiež je to tcl 4k qled,tam som aktualizácie zakázal a ten tv ide ako má..takže podľa mňa je na vine ten upgrade...vypnutiu natvrdo aj iným problémom sa viem vyhnúť,keď kodi úplne nevypnem,vtedy je všetko v poriadku...
ASUS ROG Strix G18 Intel Core i9 14900HX,RAM 32GB DDR5,NVIDIA GeForce RTX 4060,SSD 2000Gb,IPS 2560X1600,Windows 11...