Všeobecná diskusia II
-
- Sponzor fóra silver
- Dátum registrácie: Pi 09. Jún, 2006, 02:00
Re: Všeobecná diskusia II
no keď sledujem ako funguje citanie znaciek na kii tak nevie
- HellAngel
- Sponzor fóra gold
- Dátum registrácie: Po 29. Dec, 2008, 00:15
okrem znaciek, by u nas mohli zacat aj robit nieco s jazdnymi pruhmy. Teda s ciaramy konkretne. Napriklad by som bol zvedavy ako taky asistent jazdnych pruhov jazdi momentalne popod strecno
NB: Asus ROG Zephyrus G14 (2022)
-
- Sponzor fóra silver
jazdi uplne v klidku ciaty pod strecnom su ok az na cca 300m usek kde je aktualne zosuv
Mne sa bohovo pacia tie 70ky 50 metrov pred dedinou. Akoze wtf. Bolo treba cerpat fondy na znacky?
- shiro
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Št 21. Dec, 2006, 02:00
hej riadna haluz. ako keby som nevidel dedinu a neviem ze mam brzdit.
tiez sa na mnohych miestach roztrhlo vrece s vymenou zvodidiel a to aj tych, ktorym nic nieje.
tiez sa na mnohych miestach roztrhlo vrece s vymenou zvodidiel a to aj tych, ktorym nic nieje.
Ryzen 7 3700X | SilentiumPC Fera 3 | Asrock X570M Pro4 | Patriot Viper 4 Blackout 16GB DDR4-3600 CL17 | Gainward RTX4060 Ti Pegasus 8GB | Samsung 970evo Plus 250GB NVMe | Corsair MP510 1TB NVMe | Samsung 980 Pro 2TB NVMe | Corsair RM550x | 32" Samsung ViewFinity S60UA | 3x Noctua NF-S12B redux 1200 PWM
Xiaomi Mi 9 Lite 64GB
Xiaomi Mi 9 Lite 64GB
- michalesku
- Používateľ
- Dátum registrácie: So 02. Jún, 2012, 11:56
Plan obnovy a odolnosti, jednoducho sa museli peniaze vycerpat..
Najlepsie je, ze napr. vo ZV to tu spravili tak, ze do stredu tej stvorprudovky nastavali betonove K-cka, takze predtym bol vyhlad az do nevidim, teraz len par metrov za znacku 70..
Super vec, ked potrebujes odbocit dolava..
https://www.google.sk/maps/@48.577676,1 ... ?entry=ttu
Najlepsie je, ze napr. vo ZV to tu spravili tak, ze do stredu tej stvorprudovky nastavali betonove K-cka, takze predtym bol vyhlad az do nevidim, teraz len par metrov za znacku 70..
Super vec, ked potrebujes odbocit dolava..
https://www.google.sk/maps/@48.577676,1 ... ?entry=ttu
Spoiler: ukázať
-
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Po 01. Sep, 2008, 18:59
borci..cca 100k km jazdenka tesla.za.20cinu
https://www.hertzcarsales.com/used-elec ... 02RVjjOems
auto z pozicovne je asi este horsie nez auto na sluzobky
https://www.hertzcarsales.com/used-elec ... 02RVjjOems
auto z pozicovne je asi este horsie nez auto na sluzobky
hry- ps5
doma-HP probook
doma-HP probook
-
- Sponzor fóra silver
Bacha to su mile cize nie 100k km ale 160k km
-
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: St 27. Apr, 2011, 11:16
skoda ze je tak daleko... $20k v Ameeerikeee mas polahky 33k eur pokial bude u nas v akomkolvek okrese. Nezabudni ze pri dovoze z Ameriky zaplatis clo, prihod k tomu dphcku cize to mas hned 7000 dolare. A to prosim platis nie z ceny auta, ale z celkovej ceny vratane "postovneho" povedzme dopravneho a to bude tiez par tisicov.
Potom by ma este zaujimalo ako sme na tom so svetlami a ako to prerobis. Na neparne frekvencie radia sa uplne vykasli, tie netreba. atd, atd.
Zaver : absolutne sa to neoplati.
Potom by ma este zaujimalo ako sme na tom so svetlami a ako to prerobis. Na neparne frekvencie radia sa uplne vykasli, tie netreba. atd, atd.
Zaver : absolutne sa to neoplati.
Som matematik... Vzrusuju ma cisla, napriklad 8300 na otackomeri alebo 2,15 baru z kompresora a este aj 1-12-5-8-3-10-6-7-2-11-4-9.
Jo, poznam typka co ma americke auta. Neparne frekvencie su este OK. Horsie je ze na to trebars nepasuje ziadne europske naradie
95+vif
nespochybnujem ze by bol BG alebo Metabond dobry ale maju niekde nejake relevantne testy ako si dal urobit VIF v SGS?
ja davam do mojej t-gdi 95+vif.
ja davam do mojej t-gdi 95+vif.
Spoiler: ukázať
Treba pohladat, kazdopadne vif zabija dpf cervenym praskom, takze aj na to su testy. A to metko sa da pri nafte liat aj do premie, bg ma ine zlozenie ako premia na cerpackach.
Mne sa s tym nechce casto babrat a ani to nenosim, tak tankujem iba 100 / premium ropu.
Mne sa s tym nechce casto babrat a ani to nenosim, tak tankujem iba 100 / premium ropu.
.