P14 sú lacné, ale moc lepšie nevymyslíš. Drahšie nemusí byť lepšie. Uvidíme čo prinesie Noctua a Phanteks tiež vraj chystá 140mm T30, inak zvyšok je prakticky downgrade alebo sidegrade s inou farbou zvuku ktorá môže ale nemusí viac vyhovovať
Ericc čo tak namontovať pár cm za výduch nejakú odhlučňovaciu komoru, niečo na štýl toho ako je poriešený intake v predku skrine? Aby airflow ale aj zvuk nešiel napriamo ale za ventilátorom bude kus voľného miesta a hneď na to pevná prekážka s odhlučňovacou penou kde sa stlmí aj zvuk a airflow bude nútený ísť bokmi. Len to budeš asi musieť zbastliť sám, pochybujem že dakto dačo také vyrába... a bude to vyzerať divne Leda že by si takto spravil celý zadný panel, ale to je už riadne DIY.
Teraz pozerám že stará Dark Base 900 by na to asi bola ideál, má takto poriešený nielen predok, ale aj vrch a spodok už od výroby.
krpaty teraz ujížďí na 14kach Noctuach PPC ked sa bavime ze uplne ticho, mam dojem ze sa daju zregulovat tak aby boli nepocutelne. Dostane to za ulohu poobede ked dojde zo skoly.
dofrasa tie hadice tam mas jak ropovod Druzba. To je parada. Kdyz se kluci hraji, nezlobi.
Som matematik... Vzrusuju ma cisla, napriklad 8300 na otackomeri alebo 2,15 baru z kompresora a este aj 1-12-5-8-3-10-6-7-2-11-4-9.
turbo.tote hadice tam take jak ked moja zena co robi v zdravotnictve na ARE a musi ponapajat zenu na dializu krvny obeh a tak potom take hadice z tych pacientoch idu do takeho stroja nic v zlom Erik
co sa tyka 14 noctui.do 500rpm ich nepocut ale nad ich furt dpc pocujem.hoci co skusam ta pocujem.
PC: AMD 9800x3d 5,3Ghz CO-40 = NOCTUA d15 G2 = MSI B850 Tomahawk = KINGSTON 64gb 6000mhz cl30 = MSI 5090 Vanguard = Ssd: M2 WD 850x 1tb Win11 + M2 WD 850x 4tb + 850 evo 2tb = LIAN LI 217 black = Fany: 3x NOCTUA a14x25 G2-in + 3x NOCTUA a14x25r G2-out + 3x NOCTUA a12x25 G2-bottom = FSP Hydro Ti Pro 1kw = LG C2 42" = Per: LOGI g915 tkl + LOGI g pro wire + LOGI g440 hard + XBOX Wire Controller = Audio: TOPPING dx5 II = MACKIE mr524 = MEZE 99 classic V2 PRESUVADLO: RAV 4 hybrid 2021
motto1:Mýliť sa je ľudské, ale zbabrať niečo dokonale na to treba počítač motto2: Silný zdroj a veľký chladič to istí motto3: Ten most prekročíme až k nemu prídeme, Jack O'Neill motto4:Nikdy nič nieje ľahké, Zeddicus Zu'l Zorander
nie, ja som objednal len hrebene, tieto kable su krasne, sive, leskle, takze ich staci len upratat, ale co som objednal je posledny a12x25 dozadu a 16 sivych rozkov pre tie spodne noctui(nf-a14 sice obsahuju rozne farby, ale akurat nie sive), ktore mi tam spravili velmi maly kontrast, aby to nevyzeralo tak fadne. Mozem este skusit biele, ale to by mi asi velmi bilo do oci. https://www.nay.sk/akasa-ak-mx293-sada- ... BQQAvD_BwE
okrem toho som robil trosku poriadky, ale kedze bolo v skrini vela krabiciek(9), tak som ten "bordel" zredukoval do jednej