Neviete ako postupuje mall.sk pri zarukach na ICO? V obch. podmienkach maju, ze je zaruka 12 mesiacov, na fakture nic. Pri B2B programe je vraj zaruka 2 roky, ale toto bolo kupovane pred 1,5 rokom, ked ten program neexistoval.. Na linke mi nic neprezradili, ze vraj to posudia az im to poslem.
Inak pre zaujimavost kupil som tam 75" Samsung TV, ta zacala mat flaky po obrazovke. TV je sedy dovoz a samsung to servisovat nepride . Mam tu 75" opachu vraj zbaliť do krabičky a poslat im to poštou . Chcem sa vyhnut tomu, ze to nejakym zazrakom zbalim, pride im to tam nerozbite a aby mi to neotocili naspat, ze je to vlastne kupene na ICO a poslu mi to naspat..
Mall.sk - zaruka na ičo
- Fanthomass
- Používateľ
- Dátum registrácie: Po 18. Sep, 2006, 02:00
Re: Mall.sk - zaruka na ičo
Nepoteším ťa, ale s mall.sk mám veľmi negatívnu skúsenosť s reklamáciou drahého produktu a to bolo kúpené na súkromnú osobu.
Odvtedy som tam nenakúpil nič a ani už neplánujem, je to poľská banda amatérov (allegro).
Aby som bol k veci, čo som si čítal skúsenosti na ICO, tak nečakaj ani to, že ti to do 30 dní vybavia.. jeden chlapík tam mal na firmu otvorenú reklamáciu viac ako 60 dní a opakovane mu odpisovali, že na ICO nemajú stanovené žiadne lehoty vybavenia reklamácie a nech čaká..
Skrátka, očakávaj od nich to najhoršie.
Odvtedy som tam nenakúpil nič a ani už neplánujem, je to poľská banda amatérov (allegro).
Aby som bol k veci, čo som si čítal skúsenosti na ICO, tak nečakaj ani to, že ti to do 30 dní vybavia.. jeden chlapík tam mal na firmu otvorenú reklamáciu viac ako 60 dní a opakovane mu odpisovali, že na ICO nemajú stanovené žiadne lehoty vybavenia reklamácie a nech čaká..
Skrátka, očakávaj od nich to najhoršie.
CPU: Intel i7-13900K, CPU cooler: Corsair iCUE H150i Elite Capellix White, MB: ASUS ROG STRIX Z690-A GAMING WIFI D4, RAM: G.SKILL 64 GB KIT DDR4 4000 CL18 RipjawsV, GPU: Gainward GeForce RTX 4090 Phantom 24GB, SSD: Samsung 980 PRO 1TB + Corsair MP510 960GB + Samsung EVO 960 250 GB + Apacer AS340 SSD 960 GB + HDD 2TB Seagate BarraCuda 256MB SATAIII 7200rpm, PSU: Corsair HX1200 Platinum, CASE: SilentiumPC Signum SG7V EVO TG ARGB, Klávesnica + Myš: YENKEE YKB 3400 PANZER + HyperX Pulsefire Surge RGB//// Monitor: 32" Odyssey OLED G8 (G80SD) //// NOTEBOOK: Lenovo Legion 7 (5800H + 32 GB RAM + 1TB + 2TB SSD + RTX 3070 8GB)
- Jednoduska
- Sponzor fóra silver
- Dátum registrácie: Po 19. Nov, 2012, 15:45
Imho sa skús v Mall vopred opýtať ako to je s tou zárukou. nedáva Samsung 2 roky záruku? že by si to poslal rovno im.
- molnart
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Ut 19. Jún, 2012, 23:03
cital si ten post vobec? vsak pisal ze samsung to nevyreklamuje lebo je to sedy dovoz a mall to posudi az ked k nim to pride
Spoiler: ukázať
- Jednoduska
- Sponzor fóra silver
- Dátum registrácie: Po 19. Nov, 2012, 15:45
Ani nie, sry, nejako som nepozorný...