Všeobecná diskusia II
-
- Sponzor fóra silver
- Dátum registrácie: Pi 09. Jún, 2006, 02:00
Re: Všeobecná diskusia II
No skus pohladat v okoli tie klucove sluzby krd sa najde v ZA firma co vie otvorit auto vyrobit a nakodovat kluc len podla zamku tak isto taka bude aj v BA cenov9 budes mozno niekde na polovici za otvorenie auta tusim davnejsie pytali 120e
- zoom
- Používateľ
- Dátum registrácie: Št 16. Jún, 2005, 20:00
Kluc sa nasiel. Odvolajte patracie psy, zastavte krizovy plan. Nakoniec bol v tom druhom aute, ktore bolo prehladane 4x. Auto bolo dnes v Nitre kvoli niecomu, tak ked som si tam spravil vylet, zobral som aj svetlo, ze este raz tam zasvietim ako posledna moznost. Bol pod sedadlom spolujazdca v kolajnici, tak debilne zapadnuty, ze ho nebolo vidno ani zhora, ani spredu. Normalnym pozretim nic (aj cez den). Musel som tam vysunut spod sedadla taky suflik odkladaci a zasvietit tam LED baterkou silnou.
Toto bol najviac strateny kluc ua cely moj zivot. Aj ked som niekedy nevedel najst okamzite kluc, vzdy som vedel, ze je niekde v batohu, vo vrecku alebo tak. Tu som uz naozaj siel vymienat zamky. Kazdopadne... urcite si skocim urobit kopiu kluca do Mitsubishi. To tiez bude tak 100-200,-€, ale fixne to v buducnosti takyto pripad. Idem napisat do oboch Micubishi este...
Toto bol najviac strateny kluc ua cely moj zivot. Aj ked som niekedy nevedel najst okamzite kluc, vzdy som vedel, ze je niekde v batohu, vo vrecku alebo tak. Tu som uz naozaj siel vymienat zamky. Kazdopadne... urcite si skocim urobit kopiu kluca do Mitsubishi. To tiez bude tak 100-200,-€, ale fixne to v buducnosti takyto pripad. Idem napisat do oboch Micubishi este...
-
- Sponzor fóra silver
Hej super som to vedel zapadnute veci medzi sedackou ktore skoncia na kolajnici subtie najhorsie
- hulo92
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Pi 06. Feb, 2009, 19:50
alebo za 20eur kupit tag a usetrenych x00 eur
- HellAngel
- Sponzor fóra gold
- Dátum registrácie: Po 29. Dec, 2008, 00:15
BT klucenku, ali je ich plny. lebo airtag, samsung ma tiez nejaky tag.
NB: Asus ROG Zephyrus G14 (2022)
- hulo92
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Pi 06. Feb, 2009, 19:50
smarttag/apple tag, neviem aky telefon ma.
-
- Sponzor fóra silver
Otazocka ake SUV v cenovke okolo 40tis.€ ma dnes ( horizont 4 mesiacov) zmyslel požiadavky automat, matrix svetla, ťažné
Celkom ma zaujal novy Tiguan v uvádzacia edicia sice v budgete sa vojde len 1.5 etsi ale zas v konfiguracii sa zmestia I.Q. lights, vyhrievane celne sklo vsetky sedacky aj tazne, dalsie v hladaciku je sportege vo vybave platinum tam je to uz hybrid s 1.6tgdi vyhodou je AWD nevyhodou slabsie svetla
Celkom ma zaujal novy Tiguan v uvádzacia edicia sice v budgete sa vojde len 1.5 etsi ale zas v konfiguracii sa zmestia I.Q. lights, vyhrievane celne sklo vsetky sedacky aj tazne, dalsie v hladaciku je sportege vo vybave platinum tam je to uz hybrid s 1.6tgdi vyhodou je AWD nevyhodou slabsie svetla
-
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: St 27. Apr, 2011, 11:16
... Tesla Ypsilon ?
Som matematik... Vzrusuju ma cisla, napriklad 8300 na otackomeri alebo 2,15 baru z kompresora a este aj 1-12-5-8-3-10-6-7-2-11-4-9.
-
- Používateľ
- Dátum registrácie: So 31. Jan, 2009, 00:41
Povedal by som, ze Y nema Matrixy, ale nedavno bol update schvalenia, takze zhruba v Marci by mohol prist SW update a zapli by nam tie krasne Hella Matrixy, co mame v autach. Na 3 Highland so slabsimi matrixmi to funguje zatial pomerne schopne.
FVE 12.45 kWp V/Z
-
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Po 01. Sep, 2008, 18:59
tak mozno neaky kodiaq by si nasiel za 40k. ale pri tej cene mozno len ten tiguan ti ostane. karoq gena ceske chcu len eletricke a bude sa aj inac volat.
hry- ps5
doma-HP probook
doma-HP probook
-
- Sponzor fóra silver
tiez ot tak vidím este sa uvidí aku daju flotilovu zlavu este som kukal skladove zasoby Fordu Kuga kde sa da este najst 140kW nafta ..... ale po aktualnych skusenostiach s fordom kedy som si realne za tyzden odsedel 4500km v aute nie dakujem.... inak celkom milo ma aktualne prekvapil Touran 1,5tsi mam ho na 3dni kym mam kiu v servise a normalne poviem ze je citit rozdiel medzi kiou a vw ....
-
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: St 27. Apr, 2011, 11:16
ale hadam nie je ford ako ford a hadam 4500km nesedis v aute kazdy tyzden lebo to je slabych 234.000km rocne.
To by si nepozeral ani skodofku, ze nie ? Nehovoriac o tom, ze pri takom najazde kazdy rok zaplatis pomaly celu hodnotu auta len na palive, pneumatikach a takychto tych blbostiach.
To by si nepozeral ani skodofku, ze nie ? Nehovoriac o tom, ze pri takom najazde kazdy rok zaplatis pomaly celu hodnotu auta len na palive, pneumatikach a takychto tych blbostiach.
Som matematik... Vzrusuju ma cisla, napriklad 8300 na otackomeri alebo 2,15 baru z kompresora a este aj 1-12-5-8-3-10-6-7-2-11-4-9.
-
- Sponzor fóra silver
Ano nie je ford ako ford ale veci maju rovnaké ako infotaiment, logiku klimy....rocny najazd na konkretnom aute je/bude okolo 30k rocne
A aby som len ford nehanil chcalim moznost dialkoveho startu cez appku (netuším ci toto umoznuje aj skodovka resp VW group bez nejakych dodatocnych poplatkov)
A aby som len ford nehanil chcalim moznost dialkoveho startu cez appku (netuším ci toto umoznuje aj skodovka resp VW group bez nejakych dodatocnych poplatkov)