Dnes sa už napr. výkon audio zosilňovača neuvádza v jednotkách Wattov ale v tisíckach mili Wattov
Naozaj by tržná ekonomika bez takéhoto ale aj iného zavádzacieho a osprostievacieho info smogu neprežila ?
A čo tak C5X PHEV až s 20 000 W batériou pre rok 2026 len za 35k€ ?
5000mW je viac ako 5W - a iný info smog
- shiro
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Št 21. Dec, 2006, 02:00
Re: 5000mW je viac ako 5W - a iný info smog
Lebo sak vacsie cisla marketingovo lepsie vyzeraju. Ze to pre kazdeho normalneho cloveka vyzera hlupo, uz marketerom nedochadza.
Podobne ako u liekov, napr. Lioton gel 100 000...kks miliardu tam rovno napisat nechcu?
Podobne ako u liekov, napr. Lioton gel 100 000...kks miliardu tam rovno napisat nechcu?
Ryzen 7 3700X | SilentiumPC Fera 3 | Asrock X570M Pro4 | Patriot Viper 4 Blackout 16GB DDR4-3600 CL17 | Gainward RTX4060 Ti Pegasus 8GB | Samsung 970evo Plus 250GB NVMe | Corsair MP510 1TB NVMe | Samsung 980 Pro 2TB NVMe | Corsair RM550x | 32" Samsung ViewFinity S60UA | 3x Noctua NF-S12B redux 1200 PWM
Xiaomi Mi 9 Lite 64GB
Xiaomi Mi 9 Lite 64GB
Ale to plati, len kym sa do hry nedostanu zlomky. Oblubneny pribeh o tom, ako sa Third Pound burger od A&W neujal, lebo preco by mali ludia platit rovnako za mensi burger. Porovnavali 1/3 Pound od A&W a 1/4 Pound od Mekaca a samozrejme, ze im jedna stvrtina vychadzala lepsie
Budes riskovat, ze nejaky genius kupi 5000mW vyrobok, lebo tvoj 5W ma menej stavy?
Budes riskovat, ze nejaky genius kupi 5000mW vyrobok, lebo tvoj 5W ma menej stavy?
PC -> Topping DX7 Pro+ -> Meze 109 PRO / Microlab B77
No ale zase nie všetci musíme mať vlohy na matematiku
...............................
4 ročná susedina vnučka sa mi pri plote chválila že vie počítať až do 100 a že vie aj násobilku.
A ja sa jej pýtam a vieš aj spočítavať a pdpočítavať do troch - a ona urazená - jasnačka ujo.
Tak som jej dal jeden s mojich obľúbených príkladov ktorý podľa mňa už v predškolskom veku veľa napovie :
" Ja mám o jedno jabĺčko viac ako ty a spolu máme 3 jabĺčka." - Ujo to sa nedá .
Suseda ma sprdla že čo jej to dávam za blbé príklady keď rovnice o jednej neznámej sa učia až treťom ročníku
...............................
4 ročná susedina vnučka sa mi pri plote chválila že vie počítať až do 100 a že vie aj násobilku.
A ja sa jej pýtam a vieš aj spočítavať a pdpočítavať do troch - a ona urazená - jasnačka ujo.
Tak som jej dal jeden s mojich obľúbených príkladov ktorý podľa mňa už v predškolskom veku veľa napovie :
" Ja mám o jedno jabĺčko viac ako ty a spolu máme 3 jabĺčka." - Ujo to sa nedá .
Suseda ma sprdla že čo jej to dávam za blbé príklady keď rovnice o jednej neznámej sa učia až treťom ročníku