Všeobecná diskusia II
-
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: St 27. Apr, 2011, 11:16
Re: Všeobecná diskusia II
ojha bisťu hromy blesky tam, to nie je ziadna sranda taky jeden naraznik ! To dokazu az takto rychlo vymenit ?
Som matematik... Vzrusuju ma cisla, napriklad 8300 na otackomeri alebo 2,15 baru z kompresora a este aj 1-12-5-8-3-10-6-7-2-11-4-9.
V koncerne ti dojde na dalsi den, ale maju dost vybookovane terminy, takze si pockas aj mesiac.
.
V BMW som na nárazník čakal 2.5 mesiaca. Čiže to nie je nejaká špecialita Tesly.
ITX >>> ATX
-
- Sponzor fóra silver
- Dátum registrácie: Pi 09. Jún, 2006, 02:00
V kii asi tyzden aj s lakovanim
- michalesku
- Používateľ
- Dátum registrácie: So 02. Jún, 2012, 11:56
Garaznik Lojzo by zohnal v Polsku naraznik vo farbe, do tyzdna by dal tu Teslu aj BMW..
Mimochodom, aj ostatnym pridu tie bodky na zaciatku prispevku od dospeleho cloveka take... nedospele? Ci som jediny?
Mimochodom, aj ostatnym pridu tie bodky na zaciatku prispevku od dospeleho cloveka take... nedospele? Ci som jediny?
Spoiler: ukázať
-
- Pokročilý používateľ
.
.
[podla mna] si jediny.
.
Ono sa to takto odsadi od prispevku nad nim, nie je to take nalepene a lepsie sa to číta. Ked tam bodky nedas, medzery su spapane robotom.
PS : zaujimava asociacia, nedospelost a bodky. Vsimol si si tie nedospele hranate zatvorky ?
.
[podla mna] si jediny.
.
Ono sa to takto odsadi od prispevku nad nim, nie je to take nalepene a lepsie sa to číta. Ked tam bodky nedas, medzery su spapane robotom.
PS : zaujimava asociacia, nedospelost a bodky. Vsimol si si tie nedospele hranate zatvorky ?
Som matematik... Vzrusuju ma cisla, napriklad 8300 na otackomeri alebo 2,15 baru z kompresora a este aj 1-12-5-8-3-10-6-7-2-11-4-9.
Som pohorseny ze si od mojho prispevku musis odsadnut bodkami. Troma a este aj s medzerami!
- scream
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Ut 04. Okt, 2005, 20:00
Bodky som si nevsimol ale dodatocne nechapem, preco tak musis odsadit zaciatok prispevku... nedava to zmysel.
V bmw cakat 3 mesiace na naraznik na 20 rocne auto je celkom okej, mozes byt rad, ze este bol...
Pre teslu, akoze auto tejto doby je to hanba.
Ludia pomaly zacinaju chapat, ze s autom si kupuju aj spolahlivost a servisnu siet. A ze rozdiely su priepastne....
Krupy, ked to riesil cely vychod som mal opravene do 3t. A to sa menili komplet zadne bocne skla, listy, prakticky sa tahalo von vsetko okrem dveri. Toyota.
V bmw cakat 3 mesiace na naraznik na 20 rocne auto je celkom okej, mozes byt rad, ze este bol...
Pre teslu, akoze auto tejto doby je to hanba.
Ludia pomaly zacinaju chapat, ze s autom si kupuju aj spolahlivost a servisnu siet. A ze rozdiely su priepastne....
Krupy, ked to riesil cely vychod som mal opravene do 3t. A to sa menili komplet zadne bocne skla, listy, prakticky sa tahalo von vsetko okrem dveri. Toyota.
Ryzen5 7600, 32GB DDR5 6000 Corsair, MSI PRO B650-P WIFI, Fortis 5, XFX RX 6700 10g, 2x2TB samsung 980 pro, 2TB SATA, EVGA SuperNOVA 550 GT @ 31,5" iiyama G-Master GB3271QSU-B1
XBOX series X
XBOX series X
- HellAngel
- Sponzor fóra gold
- Dátum registrácie: Po 29. Dec, 2008, 00:15
3 mesiace na 20 rocne auto je celkom mimo. Uz aj tych par mesiacov je celkom blbe. Akoze to sme sa kde dopracovali? a to je kus blbeho plastu. Tak ale ak zakaznik toleruje taketo spravanie, je to zrejme v poriadku.
NB: Asus ROG Zephyrus G14 (2022)
-
- Pokročilý používateľ
>> Bodky som si nevsimol ale dodatocne nechapem, preco tak musis odsadit zaciatok prispevku... nedava to zmysel.
vyzeralo to skaredo, neprehladne. Text nalepeny s tou fotografiou dohromady, cele natlacene na prispevok hore a tak.
Skilexu, chlape, kajám sa a tvoje pohorsenie idem zmiernit vacsou davkou Stock Citrusu nez zvycajne takto v nedelu vecer.
Mne sa zda tri mesiace na akykolvek diel na akekolvek bezne auto trosicku moc. Neriesime Shelby GT500 z roku 196x
vyzeralo to skaredo, neprehladne. Text nalepeny s tou fotografiou dohromady, cele natlacene na prispevok hore a tak.
Skilexu, chlape, kajám sa a tvoje pohorsenie idem zmiernit vacsou davkou Stock Citrusu nez zvycajne takto v nedelu vecer.
Mne sa zda tri mesiace na akykolvek diel na akekolvek bezne auto trosicku moc. Neriesime Shelby GT500 z roku 196x
To je na tom - je to kus blbeho plastu ktoreho hodnota je pomerne mala, ale extremne blbo sa skladuje. Nevojde to ani na europaletu, zabera ti to 2metre kubicke miesta, nevies to rozumne stackovat na seba.
Necudoval by som sa keby vyrobnu linku na taky 20rocny naraznik mali proste ulozenu niekde bokom a bezala by len par krat do roka tak aby sa ziadne kusy nemuseli skladovat...
Fernet nechaj stredoskolakom.
Necudoval by som sa keby vyrobnu linku na taky 20rocny naraznik mali proste ulozenu niekde bokom a bezala by len par krat do roka tak aby sa ziadne kusy nemuseli skladovat...
Fernet nechaj stredoskolakom.
- scream
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Ut 04. Okt, 2005, 20:00
Dokonca... tak mozes byt rad, ze to je BMW lebo u inej znacky by si si mohol ist tak opiect spekaciky.
3 mesiace na naraznik je sice smutok v beznom pripade ale tesla, cina, 20r auta, importy nie su bezny pripad.
Na polmotor od subaru z japanu sa cakalo uz neviem presne ale myslim, ze rok?
Ryzen5 7600, 32GB DDR5 6000 Corsair, MSI PRO B650-P WIFI, Fortis 5, XFX RX 6700 10g, 2x2TB samsung 980 pro, 2TB SATA, EVGA SuperNOVA 550 GT @ 31,5" iiyama G-Master GB3271QSU-B1
XBOX series X
XBOX series X
Nebyť motora ktorý tomu auto zázračne zdvíha cenu (3.0 195kw), tak je to u BMW a aj inej značky pri takto starom aute totalka a nejaký nárazník by ma už veľmi netrápil..
ITX >>> ATX
-
- Pokročilý používateľ
Subaru : a to preto, lebo boli prekvapeni ze sa pokazil nic take necakali.