Ako zrušiť účet v mbank.sk ?
Ako zrušiť účet v mbank.sk ?
Dá sa to cez on-line e-banking ?
- michalesku
- Používateľ
- Dátum registrácie: So 02. Jún, 2012, 11:56
Re: Ako zrušiť účet v mbank.sk ?
Toto uz absolutne nechapem..
Jedno zadanie do Googla, prvy odkaz, ale treba vytvarat temu na fore..
https://www.mbank.sk/pomoc/info/ucty/vy ... uctov.html
To je pohodlnost alebo lenivost? Na neschopnost sa to hodit neda, informacie na webe zjavne vyhladavat vies..
Jedno zadanie do Googla, prvy odkaz, ale treba vytvarat temu na fore..
https://www.mbank.sk/pomoc/info/ucty/vy ... uctov.html
To je pohodlnost alebo lenivost? Na neschopnost sa to hodit neda, informacie na webe zjavne vyhladavat vies..
Spoiler: ukázať
Na e-mail dotaz mi neodpovedali a priamo v e-bankingu som "Supermarket" -> "Služby" nenašiel tak som Googla ani neskúšal
Díky zrušené po 15 rokoch nepoužívania a samozrejme zbytočných poplatkoch
Díky zrušené po 15 rokoch nepoužívania a samozrejme zbytočných poplatkoch
ake poplatky si mal u mbank, ak si ten ich ucet nepouzival? za kartu?
Už tam nemám pristup ale zahliadol som naposledy 2017 1,3E za vedenie účtu
a možno po zrušení karty uź nič . Už nepamatám
a možno po zrušení karty uź nič . Už nepamatám
Naposledy upravil/-a opto v Št 15. Feb, 2024, 14:47, upravené celkom 3 krát.
lebo si mal kartu, ktoru si nepouzival, stacilo zrusit kartu a ucet je zdarma, ja to tak mam
Opravené
- MaxMan
- Redaktor
- Dátum registrácie: Po 18. Okt, 2004, 14:00
Ja som sa pokúšal zrušiť u nich účet asi pred 3 rokmi a neúspešne. Vraj len osobne sa dalo. Vtedy nemali možnosť online. Tak som s nimi "vybabral", zobral som prečerpanie na akciu (účet bez poplatku 1,3€/mes aj keď som neplatil kartou). 3 roky som s účtom nič nerobil (žiadny prevod) a oni mi koncom minulého roka poslali zrušenie účtu z ich strany.
Keď si dostatočne vytrvalý a vyčkáš, dožiješ sa aj zrušenia účtu
Keď si dostatočne vytrvalý a vyčkáš, dožiješ sa aj zrušenia účtu
Ani srnky netušia čo som mal/mám...
take typicke slovenske ....
- MaxMan
- Redaktor
Ako by si to riešli? Ak by si mal pobočku 90km od bydliska, šiel by si na svoje náklady sa naťahovať niekde do kiosku? Hlavne, že zriadiť účet šlo online ale zrušiť nie...
nezakladat si ucet v banke ktoru nemas po ruke, lebo zase je to take typicke slovenske, ved je to zadara a online.
- MaxMan
- Redaktor
Ak by takto rozmýšľal každý, tak nemáme nič a asi zalezieme do jaskyne. Ja to beriem tak, že využijem poskytované možnosti (zvážim pre a proti) a ak časom nie som spokojný, zruším produkt. Výčitky svedomia nemám. Banky na nás zarábajú nemalé peniaze, tak chcem aj nejaké služby. Ak mi ich nedajú, idem inde, kde ich dajú. A bohužiaľ žiadna banka nevydrží byť top do nekonečna. Takže to "typicky slovenské" si nechaj na iné príležitosti. Ja som len využil možnosť, ktorú mi banka ponúkala - teda som nerobil nič nemorálne a pod.
ak bude kazdy rozmyslat ako Ty ( je to tvoje pravo ) tak potom sme tam kde sme a aj strasne dlho zostanene.
Ja si naopak myslím že sme tam kde sme práve preto, že väčšina ľudí nerozmýšľa ako on. Väčšina ľudí na Slovensku aj keď je nespokojná tak maximálne si zanadáva v krčme, prípadne modernejší na internete (paradoxne všade inde len nie priamo tam kde sú nespokojní), ale nespravia absolútne nič pre to, aby to zmenili, len naďalej zostávajú tam kde sú nespokojní a s tým s čím sú nespokojní. Hľadať "skulinky" je skôr česká vlastnosť
Btw MaxMan, bydlisko máš Liptovský Mikuláš, paradoxne práve tam som si pred X rokmi zakladal účet keď mBank prišla na trh
Btw MaxMan, bydlisko máš Liptovský Mikuláš, paradoxne práve tam som si pred X rokmi zakladal účet keď mBank prišla na trh
Spoiler: ukázať