Ako zrušiť účet v mbank.sk ?
- michalesku
- Používateľ
- Dátum registrácie: So 02. Jún, 2012, 11:56
Re: Ako zrušiť účet v mbank.sk ?
Tak trochu si treba uvedomit rozdiel medzi zriadenim a zrusenim uctu.. Zriaduje sa "holy" ucet bez historie..
Zrusit by si takto "anonymne" po internete mohol niekoho ucet, na ktory mu chodi mzda, ma nastavene platby najmu, energii, faktur a pod., asi by pre neho nebolo prijemne, keby sa zrazu dozvedel, ze vsetko je v keli, musi vsetko vybavovat a nahlasovat nanovo a bude vsade platit s omeskanim..
Nehovoriac o tom, ze legislativa je v tomto pripade tiez dost jednoznacna..
Zrusit by si takto "anonymne" po internete mohol niekoho ucet, na ktory mu chodi mzda, ma nastavene platby najmu, energii, faktur a pod., asi by pre neho nebolo prijemne, keby sa zrazu dozvedel, ze vsetko je v keli, musi vsetko vybavovat a nahlasovat nanovo a bude vsade platit s omeskanim..
Nehovoriac o tom, ze legislativa je v tomto pripade tiez dost jednoznacna..
Spoiler: ukázať
- MaxMan
- Redaktor
- Dátum registrácie: Po 18. Okt, 2004, 14:00
Tak neviem si dosť dobre predstaviť, ako môžeš zrušiť cudzí účet. Aj pri rušení online od Teba vyžadujú "milión" potvrdení, že si to Ty.
Ani srnky netušia čo som mal/mám...
- shiro
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Št 21. Dec, 2006, 02:00
Ked ma clovek appku v mobile a tam svoje ucty, tak celkom nechapem, preco chodit do banky osobne? Nezrusim nic cudzie a vzdy pracujem len so svojimi uctami. Myslim, ze to je dostatocna autentifikacia.
Na druhej strane, ked si clovek zalozi ucet v banke, kt. ho umoznuje zrusit len osobnou navstevou a pobocka je 90km daleko, ako bolo uvedene...tak riadne "usetril". Uz len cestovne a strateny cas. O tom uz vela ludi nerozmysla.
Na druhej strane, ked si clovek zalozi ucet v banke, kt. ho umoznuje zrusit len osobnou navstevou a pobocka je 90km daleko, ako bolo uvedene...tak riadne "usetril". Uz len cestovne a strateny cas. O tom uz vela ludi nerozmysla.
Ryzen 7 3700X | SilentiumPC Fera 3 | Asrock X570M Pro4 | Patriot Viper 4 Blackout 16GB DDR4-3600 CL17 | Gainward RTX4060 Ti Pegasus 8GB | Samsung 970evo Plus 250GB NVMe | Corsair MP510 1TB NVMe | Samsung 980 Pro 2TB NVMe | Corsair RM550x | 32" Samsung ViewFinity S60UA | 3x Noctua NF-S12B redux 1200 PWM
Xiaomi Mi 9 Lite 64GB
Xiaomi Mi 9 Lite 64GB
Aj keď som pomocou presnejšieho výpisu zistil že tie mesačné poplatky naozaj skončili po skončení platnosti karty tak som cez ON-line požiadal o zrušenie účtu kde mám 34E.
Nemám však teraz cestu do BA/Pribinova10 aby som to podpísal a navyše na e-mailový dotaz či môžem bezplatne zaparkovať na mbank parkovisku pre zákazníkov mi ani neodpovedali.
V blízkosti som našiel aj bezplatné parkovisko ale nie pre LPG autá.
Nemám však teraz cestu do BA/Pribinova10 aby som to podpísal a navyše na e-mailový dotaz či môžem bezplatne zaparkovať na mbank parkovisku pre zákazníkov mi ani neodpovedali.
V blízkosti som našiel aj bezplatné parkovisko ale nie pre LPG autá.
Naposledy upravil/-a opto v Po 26. Feb, 2024, 16:48, upravené celkom 3 krát.
-
- Používateľ
- Dátum registrácie: Ut 30. Mar, 2021, 20:49
Založiť účet je snáď najjednoduchšie, ale zrušiť už ani nie Ale asi záleží aj od banky.
Ja som napríklad pred pár rokmi takto chcel zrušiť v Tatrabanke. Netuším už presne aký dôvod mi povedali, že sa to nedá, tak mi povedali, že najjednoduchšie to bude, že požiadam o presun účtu do inej banky. Čiže som išiel do svojej hlavnej banky a požiadal o presun toho účtu čo som mal v TB, podpísal papier a hotovo. Síce to trvalo aj vyše mesiaca, ale moja banka sa o všetko postarala, dokonca v rámci takéhoto presunu, presunú aj zostatok na tom starom účte či aj trvalé príkazy.
Skôr mi, ale príde ako keby nechcelo sa im riešiť zrušenie tak ma takto poslali aby som si to vyriešil takto ale moc mi to ani nevadilo keďže našťastie hneď vedľa Tatrabanky bola SLSP kde som požiadal o presun
Ja som napríklad pred pár rokmi takto chcel zrušiť v Tatrabanke. Netuším už presne aký dôvod mi povedali, že sa to nedá, tak mi povedali, že najjednoduchšie to bude, že požiadam o presun účtu do inej banky. Čiže som išiel do svojej hlavnej banky a požiadal o presun toho účtu čo som mal v TB, podpísal papier a hotovo. Síce to trvalo aj vyše mesiaca, ale moja banka sa o všetko postarala, dokonca v rámci takéhoto presunu, presunú aj zostatok na tom starom účte či aj trvalé príkazy.
Skôr mi, ale príde ako keby nechcelo sa im riešiť zrušenie tak ma takto poslali aby som si to vyriešil takto ale moc mi to ani nevadilo keďže našťastie hneď vedľa Tatrabanky bola SLSP kde som požiadal o presun
-
- Sponzor fóra silver
- Dátum registrácie: Pi 09. Jún, 2006, 02:00
Vsade je to rovnake kedysi davno som mal ucet v csob ten ucet som rusil asi na 3x a uz mam aj papier o zruseni uctu a aj tak mi kazdy rok pride od nich vypis z uctu kde je nula cela nula nic do p.ci....a furt ich to bavi
- michalesku
- Používateľ
- Dátum registrácie: So 02. Jún, 2012, 11:56
Zase to vidis len zo svojho pohladu, ktory nesiaha dalej ako na koniec nosa.. Co tak napr. rozhadani manzelia pred rozvodom, ked maju pristup (alebo jeden z nich) k udajom toho druheho? Podobnych situacii (pomsta, zly zart, ...) moze byt vela a aj na to musi (mala by) legistativa mysliet..
Preto zrusenie nie je na jednoduche kliknutie..
Pracovník Tatra banky Ti klamal v tom, že sa účet zrušiť nedá, nezrušil Ti ho z dôvodu negatívneho bodu čo sa týka odmien, plánov, preto Ti odporučil si účet presunúť, takto sa vyhnú negatívnym bodomJacobSteven napísal: ↑So 24. Feb, 2024, 00:16 Založiť účet je snáď najjednoduchšie, ale zrušiť už ani nie Ale asi záleží aj od banky.
- molnart
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Ut 19. Jún, 2012, 23:03
Teraz som rusil ucet v 365ke. Napisal som im len email ze chcem zrusit ucet, oni mi odpisali ze mam poslat este cislo uctu kam mi preposlu tych 42 centov co tam mam zostatok a nasledne len prislo potvrdenie ze do 30 dni bude ucet zruseny
- Memnon
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Po 11. Sep, 2006, 02:00
chapem ze moze byt kvoli overeniu dokladov, lebo banka je este za opicami sem tam problem zrusit online, ale ked uz si dam tu namahu prist na pobocku zrusit, tak snad sa nenecham odbit, ze neda sa xD
MB:ASUS Maximus XI Hero / CPU:i9 9900k@5.1(4.8cache)@1.234V / CPUcooler:AC Liquid Freezer II 240 + CM Maker Gel / RAM:4x8GB Patriot Viper 4133Mhz@4oooCL18 / GPU:Gigabyte RTX 4070ti Eagle@0.925V/2670/24600 / SSD:Samsung 970 Evo Plus 2TB / HeadSet:Steelseries Arctis 7 / mouse:Steelseries Rival 650 / keyboard:Fnatic Streak RGB / PSU:Seasonic Focus Plus 850 gold / case:Fractal Design Define R6 Black + Noctua NF-A14 PWM / monitor:Acer Predator XB323UGP
-
- Sponzor fóra gold
- Dátum registrácie: Po 28. Feb, 2011, 11:49
fio tiez chce rusit ucet iba osobne
- Danix64
- Používateľ
- Dátum registrácie: Po 12. Máj, 2008, 14:00
@molnart aky si mal dovod na zrusenie uctu v 365ke ak smieme vediet? Do ktorej banky prechadzas?
- molnart
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Ut 19. Jún, 2012, 23:03
dovod som mal ze za 2 roky som mal jedinu plusovu transakciu - vyhru 100 eur v matovicovej ockovacej loterii a platby za obed z nej. jediny dovod preco som si ho zalozil bolo ze som chcel kartu pre gamrin pay (kedze VUB ho dodnes nepodporuje a Revolut som nedokazal vtedy rozchodit, ale potom zacali vydavat MasterCard virtualne karty s ktorym to slo).
Treba počkať na banku budúcnosti 363 tak Ti vrátia 4,2 rúbľia
https://www.google.com/search?q=rubel+e ... e&ie=UTF-8
Ináč v tých časoch som práve tú lotériu považoval za najväčšiu chu.... od Matoviča.
Od vtedy to žiaľ niekoľko krát prekonal.
https://www.google.com/search?q=rubel+e ... e&ie=UTF-8
Ináč v tých časoch som práve tú lotériu považoval za najväčšiu chu.... od Matoviča.
Od vtedy to žiaľ niekoľko krát prekonal.