Všeobecná diskusia II
Re: Všeobecná diskusia II
Už minimálne rok a pol
Už od 12/ 2019 netreba pristaviť vozidlo ku kontrole.
- michalesku
- Používateľ
- Dátum registrácie: So 02. Jún, 2012, 11:56
Mozno na stranke ministerstva zabudli odsadit tu informaciu bodkami..
Spoiler: ukázať
-
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: St 27. Apr, 2011, 11:16
.
.
a tam sa stala chyba !
>> Žiadna kontrola auta sa pri prepise nerobí.
nepozeral som ci aj pri medzimestskom prepise. Uz sa im to nechce robit, kradeze sa zminimalizovali ?
.
a tam sa stala chyba !
>> Žiadna kontrola auta sa pri prepise nerobí.
nepozeral som ci aj pri medzimestskom prepise. Uz sa im to nechce robit, kradeze sa zminimalizovali ?
Som matematik... Vzrusuju ma cisla, napriklad 8300 na otackomeri alebo 2,15 baru z kompresora a este aj 1-12-5-8-3-10-6-7-2-11-4-9.
-
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Po 01. Sep, 2008, 18:59
o tyzden idem z hamburgu cez berlin wroclav katowice krakov presov ak dakto daco chce preniest.ale nic velke.mam plny kilufor
hry- ps5
doma-HP probook
doma-HP probook
mozem potvrdit to co pise miso a dalsi >> pridete k okienku - ukazete zmluvu, predlozite obcianske, kolok, velky a maly technicak, pzp na noveho majitela, tetula skontroluje - vytlaci novy velky technicak na noveho majitela a idete si kazdy svojou cestou.
Spoiler: ukázať
-
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Po 01. Sep, 2008, 18:59
inac ake mate skusenosti s kupou noveho vw?lizing tretinky? ci uver v banke radsej? chcel som za cash no nevydalo a vraj v marci koncii akioo na ich limited touran model
hry- ps5
doma-HP probook
doma-HP probook
Prepis ( odhlásenie) ide myslím už aj online. Treba mať "nový" OP a elektronické podpisy.
- zodiaq
- Používateľ
- Dátum registrácie: Po 17. Aug, 2009, 09:14
Ahoj, poslal som SS s prosbou ak by si mal chut mi s tym pomoct
AsRock DeskMini H470 - Pentium G6400 4Ghz, Noctua NH-l9i, Ballistix 2x8GB 2666Mhz, WD Blue SN520 256GB, 2xToshiba L200 2TB, Intel AX200
Sony PS5 Slim/ 2TB Samsung 990 Pro , Samsung QE55QN90B, Redmi 10C
Sony PS5 Slim/ 2TB Samsung 990 Pro , Samsung QE55QN90B, Redmi 10C
- zoom
- Používateľ
- Dátum registrácie: Št 16. Jún, 2005, 20:00
Skusenost: Objednaval som filtre pre A/T z Moparshop.sk/cz. Objednaval som original Mopar, nauctovali original Mopar (102,-€ za dva filtre), poslali nejaku smatlavu nahradu Wix za dvacku. Balik samozrejme putuje nazad a pisal som im mail ze WTF. Uz sa tesim na tie ceske vyjadrenia... víte pane jooo, došlo k omylu jooo, netušíme jak joo. Ako keby sa dala pomylit kartonova krabica s velkou Mopar nalepkou s nejakym filtrom zabalenym len v sacku s ich no-name nalepkou.
Co chytim ceske, to je nahovno. Nechapem, ze som sa zase nechal namotat. Nevedia ani len stierky na silikon spravit, aby sa s nimi dalo robit. Tu zase pepikovia skusaju zarobit. Ach jaj.
Co chytim ceske, to je nahovno. Nechapem, ze som sa zase nechal namotat. Nevedia ani len stierky na silikon spravit, aby sa s nimi dalo robit. Tu zase pepikovia skusaju zarobit. Ach jaj.
- zoom
- Používateľ
- Dátum registrácie: Št 16. Jún, 2005, 20:00
Uznavam, ze maju nejaky marketing a svoj kult. Skoda = cirkev. Vzdy vymyslia nejaku somarinu a ludia su najviac nadseni (ci uz skarede auto, nepohodlne sedacky, debilne vyduchy kurenia, neodladeny adaptivny tempomat, jedno mensie spatne zrkadlo, stiesnenu haraburdu, hrkotajuci motor ako pred rozpadnutim, retiazku z cinskeho bicykla v rozvodoch, sportovu verziu na ktorej je sportovy len reproduktor pri vyfuku, atd atd). Jeden by si myslel, ze ked si clovek ide kupit sportovu verziu auta a predajca mu namiesto motora da reproduktor, tak ich vsetci vysmeju. Mylil som sa, Skoda fora plne prispevkov aky je ten reproduktor fajn a autu to doda skoro az zvuk V8... ahem a ze ako by sa to dalo namontovat na moje auto, ktore to nema. Potom si precitas reklamne clanky, kde sa circlejerkuje, ako Škodiaq RS zrychluje na 100 az o 1 sekundu rychlejsie nez Lexus RX450hL. Inymi slovami najsamsportovejsia verzia Škodiaqa zrychluje rovnako rychlo ako najbeznejsi RX, ktory je navyse o 500kg tazsi kvoli baterke. Hned vies, ze tam nemas co urobit, len pokrcit ramenami a ist robit nieco ine.
Aaaaanyway... Moparshop... stala se chyba, spravne diely uz putuju k vam, zle diely kurier odnesie k nam. Uz som mal tie filtre nahadzane v kosiku v US aj s inymi vecami. Aj s drahou dopravou kurierom by to vyslo lacnejsie nez odtialto. Slovensky dealer odtrhnuty od reality... mozem tie veci objednat z US, nechat si to doviezt DHL s pomaly overnight delivery (piatok objednavka, pondelok dovoz), zaplatit clo a DPH slovenskym darmozracom, ist sa najest do restiky a bol by som plus minus na tej istej sume.
Aaaaanyway... Moparshop... stala se chyba, spravne diely uz putuju k vam, zle diely kurier odnesie k nam. Uz som mal tie filtre nahadzane v kosiku v US aj s inymi vecami. Aj s drahou dopravou kurierom by to vyslo lacnejsie nez odtialto. Slovensky dealer odtrhnuty od reality... mozem tie veci objednat z US, nechat si to doviezt DHL s pomaly overnight delivery (piatok objednavka, pondelok dovoz), zaplatit clo a DPH slovenskym darmozracom, ist sa najest do restiky a bol by som plus minus na tej istej sume.
Štefan žartoval neboj to nemohol myslieť vážne
Takze 180kw auto zrychluje o sekundu rychlejsie ako 225kw lexus co stoji o 20 litrov viac a to je vlastne nic?
Inac to auto funguje celkom ako hovno, zerie ako tank a displej je sice pekny ale nie rychlejsi ako v oktavke (model 2024). Proste divne japonsko. A je to celkom neprijemne do toho sadat z touaregu. Ale kto je zvyknuty z corolly sa mu to mozno zapaci.
K cvt radsej nic.
Inac to auto funguje celkom ako hovno, zerie ako tank a displej je sice pekny ale nie rychlejsi ako v oktavke (model 2024). Proste divne japonsko. A je to celkom neprijemne do toho sadat z touaregu. Ale kto je zvyknuty z corolly sa mu to mozno zapaci.
K cvt radsej nic.
.