Kupa mestskeho presuvadla.
-
- Sponzor fóra gold
- Dátum registrácie: Po 28. Feb, 2011, 11:49
Re: Kupa mestskeho presuvadla.
hm,no to moze byt ale naco tym potom drazdia v tej tabulke...
https://cf-cdn-v6.volkswagen.at/media/K ... 3-2024.pdf
https://cf-cdn-v6.volkswagen.at/media/K ... 3-2024.pdf
Naposledy upravil/-a LordKJ v Št 14. Mar, 2024, 17:59, upravené celkom 3 krát.
-
- Sponzor fóra silver
- Dátum registrácie: Pi 09. Jún, 2006, 02:00
Hovor mi nieco ja som im pisal uz mesiac dozadu
A hlavne od jula bude dostupne 2.0tsi ale vykonejsia 195kW verzia
A hlavne od jula bude dostupne 2.0tsi ale vykonejsia 195kW verzia
-
- Sponzor fóra gold
https://konfigurator.vw.sk/cc-sk/sk_SK_ ... B@RBB@WL1/@
To co mam ja nakonfigurovane ~46, s 150kW 2.0 o rok tych 50 ale teda bez bonusu 52 Ak by to bolo elegance, kde by som ziskal trochu iny vyzor a ambientne osvetlenie tak +4k
To co mam ja nakonfigurovane ~46, s 150kW 2.0 o rok tych 50 ale teda bez bonusu 52 Ak by to bolo elegance, kde by som ziskal trochu iny vyzor a ambientne osvetlenie tak +4k
Naposledy upravil/-a LordKJ v Pi 15. Mar, 2024, 00:04, upravené celkom 1 krát.
-
- Sponzor fóra silver
Tak ja len tak skromnejsie v podstate mi staci limited vybava k tomu iq lights HD a vyhrievane sedane volant thats it ....ked by som sa zmestil k 42 43tis ideal
-
- Používateľ
- Dátum registrácie: Pi 09. Okt, 2015, 11:56
sa tu bavíte o výkone ako keby na tom výkone v meste záležalo, ak chceš výkon kúp si starú fabiu RS 300 koní daj si mapu kde ti zruší obmedzovač otáčkomera a na dvojke ideš 130 takým sposobom že si prilepený o sedadlo a pri 100ke to chece stále hrabať. to isté Clio atd. atd...
a to nehovorím koľko pí***** majú nové autá že budeš rád ked na tom dáš 200k km bez toho aby si musel meniť motor.
a to nehovorím koľko pí***** majú nové autá že budeš rád ked na tom dáš 200k km bez toho aby si musel meniť motor.
CPU: i5 13600KF, Noctua NH-D14, GPU:ASUS ROG STRIX GeForce RTX 4070 Ti O12G, MB: MSI PRO Z690-A WIFI DDR4, RAM: Kingston FURY 32 GB KIT DDR4 4266 MHz CL19 Renegade Black 1Gx8, Case: Fractal Design Meshify C Dark TG, M.2:Samsung 970 PRO 512 GB, HDD:Seagate Barracuda 7200.14 1TB, PSU:MSI MPG A850G PCIE5
-
- Sponzor fóra silver
Debata uz davno odbocila od temy mestskeho presuvadla ....
Deju sa aj horsie veci vo svete. Napr. Dnes sa mi odlomil kusok bananu a spadol na koberec.
-
- Sponzor fóra gold
a prave kvoli tym pi.... chcem nove auto a nie staru fabiukilLeRko0o napísal: ↑Št 14. Mar, 2024, 19:48 a to nehovorím koľko pí***** majú nové autá že budeš rád ked na tom dáš 200k km bez toho aby si musel meniť motor.
to auto podla mna uz pri 100k km bude mat ineho majitela
ja vyberam do mesta
42-43 s 1.5kou? ja som chcel hlavne iq lights, dcc no a tie lepsie sedacky...zvysok uz tam prisiel nejak tak sam
uvidime, kedy prihlasia 1.5ku elegance ako predvadzacku a podla toho sa rozhodnem asi
-
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Po 01. Sep, 2008, 18:59
ten banan ma rozosmial. ale tak do mesta to chce kabriolet a kde oredahvaju fabiu 300? sem tam msi spomenime na nasu htp a slzicka vyjde
hry- ps5
doma-HP probook
doma-HP probook
-
- Sponzor fóra silver
Za 43 by mohla vyst aj limited vybava s 2.0 ked vynecham dcc sedacky na 1.5 som uz mal spracovanu ponuku na 41 a to bol este v ponuke packet vyhrievanie plus ( vsetky sedacky volant ak celne sklo ) ktory vypadol
Tazne a harman kardon hudba
-
- Sponzor fóra gold
to mali aj taky packet? lebo ten co je tam teraz iba s kurenim je dobry joke
ten konfigurator je cely rozdrbany, vies si tam naklikat aj 2x to iste a obrazku nejdu nikdy
pozeram, ze som tam zly link dal, toto je za ~46
ten konfigurator je cely rozdrbany, vies si tam naklikat aj 2x to iste a obrazku nejdu nikdy
pozeram, ze som tam zly link dal, toto je za ~46
mna by napriklad zaujimalo načo vám je do mesta iq lights, matrixy, lasery a podobné srandy... nočné trasy okreskami ok, tam sa hodia a je to neporovnateľne lepšie od halogénu. Do mesta by som naopak za svetla nepriplácal. Tým nechcem spochybňovať prínos takto pokročilých svetiel, len druhej strane, cena halogénu s klasickou parabolou je neporovnateľne nižšia. Taktiež konštrukcia je doslova primitívna, takže keď sa poškodia alebo pokazia, tak výmena stojí pár eur. Áno, pokým je auto v záruke tak nemusím riešiť, lenže majiteľ č. 2,3,4 už pri akejkoľvek poruche zacvaká úúúúplne iné sumy pri akejkoľvek poruche. Mňa osobne by kúpa takéhoto jazdeného auta odrádzala a vnímal by som to ako časovanú bombu a do mesta to beriem ako zbytočný rozmar.
To buď chápeš, ale potom sa nepýtaš, alebo nevieš a potom nemá význam odpovedať.
Spoiler: ukázať
-
- Sponzor fóra gold
no chodim primarne mesto ale ked idem na dlhsie trasy tak chodim hlavne v noci a zas az taky priplatok to nie je.
viacero veci tam nebude lacnych na opravu po zaruke (napr. adaptivne dvojventilove tlmice)
viacero veci tam nebude lacnych na opravu po zaruke (napr. adaptivne dvojventilove tlmice)
-
- Sponzor fóra silver
Ano bol tam taky packet ...resp stale tam je ale od 8.2.2024 len pre plug in verziu
A suhlasim s tym nezavislim kurenim to vobec medava zmysel netusimmco si tym chcel slovensky importer dokazat ze to takto nastavil
-
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Po 01. Sep, 2008, 18:59
tak na mesto sa tu rav4 kupila . na dialnice asi lambo jazdene by pasovalo
hry- ps5
doma-HP probook
doma-HP probook