Všeobecná diskusia II
Re: Všeobecná diskusia II
Na dialnici som dostal kamienkom do celneho skla, prvy moment nic, avsak do vecera vznika pekna pavucina... kde chodite v BA menit celne sklo? ake mate skusenosti?
- scream
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Ut 04. Okt, 2005, 20:00
Autorizak?
Ryzen5 7600, 32GB DDR5 6000 Corsair, MSI PRO B650-P WIFI, Fortis 5, XFX RX 6700 10g, 2x2TB samsung 980 pro, 2TB SATA, EVGA SuperNOVA 550 GT @ 31,5" iiyama G-Master GB3271QSU-B1
XBOX series X
XBOX series X
Viezol som plny kufor kolacov a tak som siel po X mesiacoch beznymi rychlostami. Ak mam pravdu povedat, tak mi to pride ovela komplexnejsie, narocnejsie a unavnejsie ako jazdit rychlo
Ak si najrychlejsi tak len ocami prebiehas spoty kde moze stat policajt a davas pozor ci premavka pred tebou registruje ze okolo nej prelietas. Nic ine ta nezaujima Ak nahodou raz za 2-3mesiace vo spataku uvidis auto ktore sa ti nevzdialuje tak davas plnu brzdu lebo na 99% to je policajt.
Ked spomalis tak ti pribudne 100 povinnosti naviac Musis sledovat premavku za sebou, musis uhybat z laveho pruhu, musis nechavat miesto na zaradenie aut pred tebou... A celkovo to je divny pocit ked ta niekto obehuje a este aj cesta trva minimalne o tretinu dlhsie.
Ak si najrychlejsi tak len ocami prebiehas spoty kde moze stat policajt a davas pozor ci premavka pred tebou registruje ze okolo nej prelietas. Nic ine ta nezaujima Ak nahodou raz za 2-3mesiace vo spataku uvidis auto ktore sa ti nevzdialuje tak davas plnu brzdu lebo na 99% to je policajt.
Ked spomalis tak ti pribudne 100 povinnosti naviac Musis sledovat premavku za sebou, musis uhybat z laveho pruhu, musis nechavat miesto na zaradenie aut pred tebou... A celkovo to je divny pocit ked ta niekto obehuje a este aj cesta trva minimalne o tretinu dlhsie.
-
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Po 01. Sep, 2008, 18:59
Ked som siel do hamburgu 150 tak som dosiel takych 500km. Ked sm druhu nadrz siel 120-130 max tak som dosiel 600km na nadrz. Merane viac nadrzi kedze som siel kvazi z presova len s1 zastavkou. Inac na fyzike som.nedaval.pozor ale je neaka kalkulacka kde si vyratam aky cas usetrim pri alej rychlosti ak pojdem ? Treba mi 1500km do savony v taliansku a dumem ako ist. Ci letiet z ba do bergama alebo autom ist. Niekto na vyletnu lod so stevuldom koncom juna ? sli by sme s maniakom cez cele rakusko alebo na budapest.
hry- ps5
doma-HP probook
doma-HP probook
- hulo92
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Pi 06. Feb, 2009, 19:50
na 110 prejdes urcite najviac, ked som bol na jednotkovom superbe v taliansku, tak som presiel 950km na nadrz tam bola tusim 55 litrova nadrz
To usetris tak hodinu-hodinu a pol. Cim väčšia premavka a kolony tym menej casu usetris...stefan222 napísal: ↑Po 01. Apr, 2024, 09:49 Ked som siel do hamburgu 150 tak som dosiel takych 500km. Ked sm druhu nadrz siel 120-130 max tak som dosiel 600km na nadrz. Merane viac nadrzi kedze som siel kvazi z presova len s1 zastavkou. Inac na fyzike som.nedaval.pozor ale je neaka kalkulacka kde si vyratam aky cas usetrim pri alej rychlosti ak pojdem ? Treba mi 1500km do savony v taliansku a dumem ako ist. Ci letiet z ba do bergama alebo autom ist. Niekto na vyletnu lod so stevuldom koncom juna ? sli by sme s maniakom cez cele rakusko alebo na budapest.
-
- Pokročilý používateľ
Ved to ze pojdem asi stvrtok s 1 prestavkou alebo pia rano pojdem dlhsie len ci sa oplati to hnat 150 a tankovat pri 500km alebo 130 a tankovat po 600km. Na 1500km smer tam mi to usetri daco ale ziskam len hodku ? To kaslem asi
hry- ps5
doma-HP probook
doma-HP probook
Myslel som ze planujes letnu dovolenku kde som ratal s kolonami a hustou premavkou...
Pri prazdnych cestach to bude ta hodina a pol az dve...
Pri prazdnych cestach to bude ta hodina a pol az dve...
-
- Pokročilý používateľ
Jj konec juna
To budu zapchy isto. Dobre.premyslas. rodicia musia byt hrdy na teba. Az na ten saab si turbo nadany
To budu zapchy isto. Dobre.premyslas. rodicia musia byt hrdy na teba. Az na ten saab si turbo nadany
hry- ps5
doma-HP probook
doma-HP probook
Náhodou, okolnosti nakupu sice boli prudko neintelignetne... Ale za tie peniaze pre tinedzera to imho nebola taka strasna kupa Za tu cenu sa predavali zhnite jednickove octy 1.9TDI v dezolatnom stave, potom Fabie, jednickove focusy pred smrtou... Proste totalne sroty. Ved stara pracovna dacia omlatena z kazdej strany od nas isla za 2500€
Ten saab stal 1800€ a
-bolo to ovela pohodlnejsie ako jednickova octa, megapohodlne komplet kozene sedadla(čerstvo precalunene), tichucke na dialnici...
-malo to 154koni a dalo sa to uplne jednoducho nachipovat na 230... Po vymene za vacsie turbo(mal som aj presny model vytypovany, predavali sa asi za 350€) to slo na 270koni.
-malo to splynovac
-bolo to po veeelkom servise(excel na 2x A4, komplet podvozok, vyfuk aj s katom, okolo motora nejake preventívne veci, precaluneny interier, kolesa...)
Anyway, aj keby to auto ihned natotalku zhorelo... Cele stalo tolko co vymena spojky na VW T6
Ten saab stal 1800€ a
-bolo to ovela pohodlnejsie ako jednickova octa, megapohodlne komplet kozene sedadla(čerstvo precalunene), tichucke na dialnici...
-malo to 154koni a dalo sa to uplne jednoducho nachipovat na 230... Po vymene za vacsie turbo(mal som aj presny model vytypovany, predavali sa asi za 350€) to slo na 270koni.
-malo to splynovac
-bolo to po veeelkom servise(excel na 2x A4, komplet podvozok, vyfuk aj s katom, okolo motora nejake preventívne veci, precaluneny interier, kolesa...)
Anyway, aj keby to auto ihned natotalku zhorelo... Cele stalo tolko co vymena spojky na VW T6
- zoom
- Používateľ
- Dátum registrácie: Št 16. Jún, 2005, 20:00
Coze? Ty si si kupil menej tradicne auto nez ceskoslovensky klenot ci rozhrkany Golf-olejnicku a vozil si sa za lacnejsie na lepsom, pohodlnejsom a vykonnejsom aute? Ako je to mozne? Ved to nedava zmysel!
Spoiler: ukázať
Na prezeranie priložených súborov nemáte dostatočné oprávnenia.
-
- Používateľ
- Dátum registrácie: So 31. Jan, 2009, 00:41
stefan: pri 150 pozor na radary v AT. Od +3kmh cez limit chodia pokuty, za 10kmh nad limit to bude tak okolo 40-100 eur, pri opakovanych priestupkoch sa to samozrejme dviha. Radarov je tak nejak kvantum, riadne ich zhustili.
FVE 12.45 kWp V/Z
-
- Pokročilý používateľ
no to rakusko by som siel ano pomalise a setril by som palivo ale dumem ci neist na madarov alebo pojdem letecky do bergama a tam pozicovne, naviem sa rozhodnut
hry- ps5
doma-HP probook
doma-HP probook
- molnart
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Ut 19. Jún, 2012, 23:03
len mne sa zdaju byt tie ceny jemne prestrelene?
su spred roka, rozmyslam ci tam ist este
su spred roka, rozmyslam ci tam ist este
Na prezeranie priložených súborov nemáte dostatočné oprávnenia.
Spoiler: ukázať