Podvodnici z Bazosu polovica sumy vopred
-
- Nový používateľ
- Dátum registrácie: Po 17. Jan, 2011, 19:37
Re: Podvodnici z Bazosu polovica sumy vopred
Je to aj "psychologický" odrb teraz mi je to jasné ale keď predávaš ,je záujem príde ti z "pakety" prijať platbu. A z človekom si už vymenil nejaké emaily všetko ti vysvetľuje správa sa slušne žiadne preklepy atd....A to už som predal kúpil viac vecí doteraz bez problémov. Písal som cez email na domácom pc. No ako vravím dajte bacha a nikdy nehovor nikdy
Spoiler: ukázať
-
- Sponzor fóra silver
- Dátum registrácie: Pi 09. Jún, 2006, 02:00
Tak v podstate som takmer podobne naletel aj ja akurat som sa zastavil na tej stranke kde si mas vybrat ze ktora je tvoja banka..akurat komunikacia bola cez messenger..inak ako pisal koomar komunikacia super pozeral som aj FB profil kupujuceho kde vsetko popisane vidiet ze ucet aktívny a v zamestnani mal packeta senior manager ci nieco take ......
Ked chce niekto poslat kuriera tak cas odpisat fvck off.
.
- michalesku
- Používateľ
- Dátum registrácie: So 02. Jún, 2012, 11:56
A este takeho skveleho, ze to aj sam zabali.. Asi s piatimi som si pisal minuly tyzden, ked som zverejnil inzeraty.. Ale Google pokazil zabavu, ten finalny mail a link zablokoval s upozornenim
"Táto správa vyzerá nebezpečne
Obsahuje podozrivý odkaz, ktorý bol použitý na odcudzenie osobných informácií iných používateľov. Neklikajte na odkazy v správe ani v odpovedi neuvádzajte osobné informácie."
"Táto správa vyzerá nebezpečne
Obsahuje podozrivý odkaz, ktorý bol použitý na odcudzenie osobných informácií iných používateľov. Neklikajte na odkazy v správe ani v odpovedi neuvádzajte osobné informácie."
Spoiler: ukázať