PC Desktop mouse
PC Desktop mouse
Ahoj,
Moze my tu niekto poradit ako na vyrobu desktop mysi ale iba Co sa tyka obalu/shell. Elektronika je irrelevantna, zaujem mam o design iba. Nejaky link alebo links. Pasticke casting su odliatky alebo je mozne 3D print?
Moze my tu niekto poradit ako na vyrobu desktop mysi ale iba Co sa tyka obalu/shell. Elektronika je irrelevantna, zaujem mam o design iba. Nejaky link alebo links. Pasticke casting su odliatky alebo je mozne 3D print?
Na prezeranie priložených súborov nemáte dostatočné oprávnenia.
Re: PC Desktop mouse
Skús pozrieť nejaké databázy pre 3D tlač, napr. Thingverse. Len pri 3D tlači pozor, dôležitý bude výber materiálu.
Spoiler: ukázať
vsetky mysi su umele, nic extra charcteristicke...a vsetky su biele a cierne a trochu sede. Praveze mam nejake photos kde pouzivam hlinik, med a aj mosadz ako dekoraciu, taktiez farebne podsvietenie bude vyzadovat mozno opticky kabel..... A to plati aj pre mousepad. Nechcem ziadny z obycajneho textilu....ale nieco co vyzera luxusnejsie.....sklo vybrusena med vyzera cool.....hladam vyrobcu ktoremu presne zadam co chcem a on to vyrobi..najradsej v Europe, jeden/dva kusy
mysaci trh je tak obycajne sedivy ze je to az neskutocne......chcel by som nejaky Rolls Royce or Lambo v MYSACOM departmentne
mysaci trh je tak obycajne sedivy ze je to az neskutocne......chcel by som nejaky Rolls Royce or Lambo v MYSACOM departmentne
Mam pocit ze chces chces chces.. a dosiel si az po dizajn. Obavam sa ze na konci to bude len nalestena bieda, zrejme nekvalitna.
.
nerozumiem
- michalesku
- Používateľ
- Dátum registrácie: So 02. Jún, 2012, 11:56
Asi narazal na toto
V prvom rade by si mal vybrat kvalitnu mys, potom "ocesat" plasty a nalepit okolo nieco ine..
Spoiler: ukázať
Ahaaa, elektronika nezmienoval som sa lebo to uz existuje.... elektronika bola irrelevantna lebo tu chcem mat na leveli ako logitech mx master + vyssie..alebo any Razer s cenou nad £100. Ja hladam firmu ktora mi vyrobi
"shell" na mys a bude pasovat na podvozok ktori si ja zvolim aj s prislusnymi tlacitkami najlepsie uz existujuci..... Ako som spomenul vsetky mysi su viac menej nudne...... Textilny mousepad tiez nic moc......
"shell" na mys a bude pasovat na podvozok ktori si ja zvolim aj s prislusnymi tlacitkami najlepsie uz existujuci..... Ako som spomenul vsetky mysi su viac menej nudne...... Textilny mousepad tiez nic moc......
Na prezeranie priložených súborov nemáte dostatočné oprávnenia.
- shiro
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Št 21. Dec, 2006, 02:00
kolotocarina ala olasski cigani ...mys pouzivas, alebo sa na nu divas?
inac prajem vela stastia so zhananim blueprintov od vyrobcov mysi, aby tvoj akokolvek uz vyrobeny vrsok sadol na podvozok mysi....
3D tlac bude asi najlepsie riesenie.
inac prajem vela stastia so zhananim blueprintov od vyrobcov mysi, aby tvoj akokolvek uz vyrobeny vrsok sadol na podvozok mysi....
3D tlac bude asi najlepsie riesenie.
Ryzen 7 3700X | SilentiumPC Fera 3 | Asrock X570M Pro4 | Patriot Viper 4 Blackout 16GB DDR4-3600 CL17 | Gainward RTX4060 Ti Pegasus 8GB | Samsung 970evo Plus 250GB NVMe | Corsair MP510 1TB NVMe | Samsung 980 Pro 2TB NVMe | Corsair RM550x | 32" Samsung ViewFinity S60UA | 3x Noctua NF-S12B redux 1200 PWM
Xiaomi Mi 9 Lite 64GB
Xiaomi Mi 9 Lite 64GB
Vsetci su tu pessimisti.....naco blueprint...... Sak kupim origos...... A vymenim....... To iste mozem povedat o aute...... Naco Porsche alebo Ferrari ked aj fabia da po meste 50km/h
- adam102
- Nový používateľ
- Dátum registrácie: Št 10. Jan, 2008, 14:00
Neviem si to celkom predstavit. Akoze kupis si mys s dobrou elektronikou, rozoberies ju, sublerou pomerias rozmery PCB + diery pre skrutky a zacnes tie ohromne zlozite tvary kreslit v 3D? Potom ti to firma vytlaci na 3D tlaciarni a budes to brusit dohladka?
Take diely sa robia vstrekovanim plastov, cize najprv treba mat formu. Ako vsetko je mozne, za penize v Praze dum. Ale vyrobit takto jeden - 2 kusy bude financne aj casovo aj researchovo extremne narocne. Budes si musiet prejst desiatkami prototypov. Material/tvar/fit/vzhlad/farba.
Uz by som pisal, ze ved staci si kupit tu Razerku, ale pozeram, ze tie obrazky su AI (ta klavesnica ). Ked este chces miesto plastu materialy ako hlinik/med (snad nie ich kombinaciu), pridaj dalsi level kralicej nory. Kazdopadne si najprv premysli co chces a zacni to kreslit v 3D. Ak to stroskota uz tam, tak sme doma.
Nebude lahsie skusit vygravirovat nejake ornamenty do existujucej mysi? Tam je volba tusim len laser a CNC. 10 mysi na pokusy a mas vychytane nastavenia strojov. A neviem ci bezne gravirky nevedia len 2D povrchy.
Zowie robilo modre a ruzove mysi, ale pozeram teraz, ze uz discontinued. Sakra. Jeden model cervenej este maju.
Take diely sa robia vstrekovanim plastov, cize najprv treba mat formu. Ako vsetko je mozne, za penize v Praze dum. Ale vyrobit takto jeden - 2 kusy bude financne aj casovo aj researchovo extremne narocne. Budes si musiet prejst desiatkami prototypov. Material/tvar/fit/vzhlad/farba.
Uz by som pisal, ze ved staci si kupit tu Razerku, ale pozeram, ze tie obrazky su AI (ta klavesnica ). Ked este chces miesto plastu materialy ako hlinik/med (snad nie ich kombinaciu), pridaj dalsi level kralicej nory. Kazdopadne si najprv premysli co chces a zacni to kreslit v 3D. Ak to stroskota uz tam, tak sme doma.
Nebude lahsie skusit vygravirovat nejake ornamenty do existujucej mysi? Tam je volba tusim len laser a CNC. 10 mysi na pokusy a mas vychytane nastavenia strojov. A neviem ci bezne gravirky nevedia len 2D povrchy.
Zowie robilo modre a ruzove mysi, ale pozeram teraz, ze uz discontinued. Sakra. Jeden model cervenej este maju.
MB: Gigabyte B550 Vision D CPU: AMD Ryzen 9 3900X/Noctua NH-D12L RAM: Gigabyte Designare 128 GB 3200 MHz CL16 GPU: AMD Radeon Pro Ⅶ SSD: 2 × Samsung 990 PRO 2 TB HDD: 2 × WD40EZRZ PSU: Seasonic PRIME Fanless TX-700 ODD: Pioneer BDR-XS07B-UHD CASE: Lian Li PC-O11 WXC FAN: 6 × Noiseblocker Multiframe M12-1 LCD: NEC PA301W | NEC LCD2090UXi KB: Filco Majestouch 2 MX Brown | Ducky One 2 Mini MX Blue MOUSE: Zowie FK2/Zowie P-SR HP: Beyerdynamic DT 990 PRO TV: Pioneer PDP-LX5090H
Takze, je v CR or SR firma ktora by vedel a postavit prototype alebo2X mysi presne ako naspecifikujem?