Dakujem za rady, kupil som matador. Vraj mam pozerat na parkovisku na sidlisku co maju ludia.
Pneumatiky :)
Re: Pneumatiky :)
.
Ludia na parkovisku sa vzdy vyznaju
- scream
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Ut 04. Okt, 2005, 20:00
Jasne len v kontexte toho, ze ked tam je na sade aspon par desiatok eur rozdiel, tak nema moc zmysel priplacat.
Ryzen5 7600, 32GB DDR5 6000 Corsair, MSI PRO B650-P WIFI, Fortis 5, XFX RX 6700 10g, 2x2TB samsung 980 pro, 2TB SATA, EVGA SuperNOVA 550 GT @ 31,5" iiyama G-Master GB3271QSU-B1
XBOX series X
XBOX series X
Vidím to teda na non-funflaty a lepiacu sadu, takže nejaký návrh na tú?
Dnes pozriem testy detailne a vyberiem
Na prezutie som objednaný až na 14.5.
Na prezeranie priložených súborov nemáte dostatočné oprávnenia.
- geroswen
- Používateľ
- Dátum registrácie: So 03. Jan, 2015, 23:54
Ja mam letne 275/35 R19 a v kombinacii s adaptivnymi tlmicmi a vzduchovymi mechmi na zadnej naprave je to celkom komfortne vozenie aj po BA. Samozrejme, ze obcas preletim cez jamu, kde mi ide vybit zuby (napr. dlho taka bola na Vajnorskej), ale pri beznych nerovnostiach je to podobne ako nova octavia v zaklade na R17. Horsie je to az ked das M podvozok a/alebo runflaty
R19 mam hlavne kvoli vzhladu. Styling 351 sa robil iba na R19.
Dnes mi prisli PS5, tak som zvedavy ake budu.
R19 mam hlavne kvoli vzhladu. Styling 351 sa robil iba na R19.
Dnes mi prisli PS5, tak som zvedavy ake budu.
Dell M4500 - i7-920xm @3.87Ghz, quadro 1800m
- geroswen
- Používateľ
- Dátum registrácie: So 03. Jan, 2015, 23:54
Ja by som ti odporucil zobrat najlacnejsiu sadu, ktoru najdes, aby ti policajti nemohli nic povedat a nikdy ju nepouzit, lebo ak mas senzor tlaku v pneu, tak ten mozes nasledne vyhodit a celkovo to lepidlo uz nikdy nevycistis. Bud si zavolaj asistencnu sluzbu alebo si nechaj od niekoho priviezt nahradne koleso. Resp. ak by si chcel lepit, tak pouzi tie par eurove sady s knotmi, ktore pouzivaju aj v pneuservisoch.
Dell M4500 - i7-920xm @3.87Ghz, quadro 1800m
pan recenzent povedal, ze bocny dizajn Michelinov pridava 10 koni, tak to musim mat
Peknu bocnicu maju aj 4S ale stare modely nie. Pri PS5 je to istota.
Tie 5tky su fajn. Mozno mierne makksia bocnica ale zase ked s tym jazdis aj po meste tak aspon si nezlomis chrbticu. Inac bez vytiek.
Mne sa ale paci dizajn aj SC7, ked uz sme pri tom. A co sa tyka pneumatik, tak by som bral nejake zo spomenutych.
PS5/Premium7
SC7/4S
Tie 5tky su fajn. Mozno mierne makksia bocnica ale zase ked s tym jazdis aj po meste tak aspon si nezlomis chrbticu. Inac bez vytiek.
Mne sa ale paci dizajn aj SC7, ked uz sme pri tom. A co sa tyka pneumatik, tak by som bral nejake zo spomenutych.
PS5/Premium7
SC7/4S
Na prezeranie priložených súborov nemáte dostatočné oprávnenia.
.
- scream
- Pokročilý používateľ
No ved samozrejme si do 5er musis zadovazit setup na rezervu... https://g30.bimmerpost.com/forums/showt ... ?t=1349473
Imho runflaty az tak vela neriesia... aj tak stojis, cakas a stoji to peniaze akurat na bezpecnejsom mieste. Dojazdovku vymenis za 10 minut a vies ist slusne dalej.
Imho runflaty az tak vela neriesia... aj tak stojis, cakas a stoji to peniaze akurat na bezpecnejsom mieste. Dojazdovku vymenis za 10 minut a vies ist slusne dalej.
Ryzen5 7600, 32GB DDR5 6000 Corsair, MSI PRO B650-P WIFI, Fortis 5, XFX RX 6700 10g, 2x2TB samsung 980 pro, 2TB SATA, EVGA SuperNOVA 550 GT @ 31,5" iiyama G-Master GB3271QSU-B1
XBOX series X
XBOX series X
gumy aj disky mam, prezuvam az buduci piatok
ta 275 je teda hodne siroka...
ta 275 je teda hodne siroka...
Ake?
Tie "sportove" maju taky siroky look, minimalne kym nie su na disku plati v kazdom rozmere a este oproti zimakom..
Tie "sportove" maju taky siroky look, minimalne kym nie su na disku plati v kazdom rozmere a este oproti zimakom..
.
Gumy tie Micheliny, ved pridávajú 10 koní
Disky sú M757 pôvodne určené pre 8er/M8
Disky sú M757 pôvodne určené pre 8er/M8
- scream
- Pokročilý používateľ
Dnes som dosiel na 2 rocnych pilot sportoch... akoze dost to huci.
XBOX series X
XBOX series X
Myslim ze su rovnake aj 2 tyzdnove.
A tiez zalezi na sirke a ci to mas na octavii alebo a4 f sedane. Ale tak celkovo patria skor k tym hlucnejsim.
A tiez zalezi na sirke a ci to mas na octavii alebo a4 f sedane. Ale tak celkovo patria skor k tym hlucnejsim.
.
- scream
- Pokročilý používateľ
Neskoro som si vsimol, ze vzadu su uz jemne vykusane 2019. Je to v aute, kde pocut vsetko, sirka 215. Cize nakoniec sa dostavame k tomu, ze neni podstatne ako huci guma ale ako daleko ju mas od hlavy a v ako dobre odhlucnenom aute. Na impreze mi takto pilot sporty nehucali.
BTW khombi je stale na zimakoch, nepocitujem nejake negativne vlastnosti, ci je sucho, ci mokro, kym sa jazdi tempom pohodlnym pre spolucestujucich.
BTW2: najkrajsiu bocnicu maju paradaxne balonove 6 rocne primacy Ked tak dam aj foto.
BTW khombi je stale na zimakoch, nepocitujem nejake negativne vlastnosti, ci je sucho, ci mokro, kym sa jazdi tempom pohodlnym pre spolucestujucich.
BTW2: najkrajsiu bocnicu maju paradaxne balonove 6 rocne primacy Ked tak dam aj foto.
XBOX series X
XBOX series X