kompresor
Re: kompresor
Nemám ho overený ale možno by stačil:
https://www.naturzon.sk/kompresor-do-au ... d_source=1
https://www.naturzon.sk/kompresor-do-au ... d_source=1
Mám tento a môžem len odporúčať. Narozdiel od lacnejších modelov nečakáš 15 minút na jedno koleso.
https://kompresory.heureka.sk/osram-tyr ... /#prehlad/
https://kompresory.heureka.sk/osram-tyr ... /#prehlad/
ITX >>> ATX
- geroswen
- Používateľ
- Dátum registrácie: So 03. Jan, 2015, 23:54
Tieto baterkove xiaomi su super. https://www.alza.sk/auto/xiaomi-portabl ... 96.htm?o=1
Predchadzajucu verziu mam uz par rokov. Nemusis tahat kable. Je ovela mensi nez kablove kompresory a v porovnani s tymi lacnejsimi aj ovela tichsi. Fuka dost rychlo, cize na bezne dofukovanie pockas pri kolese. Keby si fukal viac, tak je super, ze si vopred nastavis pozadovany tlak a ked sa na neho dostane, tak sa sam vyplne, cize si mozes ist sadnut do auta alebo robit zatial nieco ine. Ako male plus hodnotim aj zabudovane svetlo. Ked dofukujes po tme, tak si nemusis svietit mobilom.
Predchadzajucu verziu mam uz par rokov. Nemusis tahat kable. Je ovela mensi nez kablove kompresory a v porovnani s tymi lacnejsimi aj ovela tichsi. Fuka dost rychlo, cize na bezne dofukovanie pockas pri kolese. Keby si fukal viac, tak je super, ze si vopred nastavis pozadovany tlak a ked sa na neho dostane, tak sa sam vyplne, cize si mozes ist sadnut do auta alebo robit zatial nieco ine. Ako male plus hodnotim aj zabudovane svetlo. Ked dofukujes po tme, tak si nemusis svietit mobilom.
Dell M4500 - i7-920xm @3.87Ghz, quadro 1800m
-
- Používateľ
- Dátum registrácie: Št 21. Jan, 2010, 16:25
dofukne ti aj pneumatiku na aute tento maly xiaomi? pochybujem kedze aj so skakacou loptou mu to trvalo neskutocne dlho
CPU: Intel Core i9-14900K COOLER: ARCTIC Liquid Freezer II 420 A-RGB MB: ASUS ROG STRIX Z790-E GAMING WIFI RAM: G.SKILL 64GB KIT DDR5 6800MHz CL34 Trident Z5 RGB Black VGA: MSI GeForce RTX 4090 GAMING X TRIO 24G SSD SYSTEM: WD BLACK SN850X NVMe 1 TB SSD GAMES: WD BLACK SN850X NVMe 2 TB + Samsung 980 PRO 2TB PSU: ASUS ROG Thor 1200W KEYBOARD: Corsair K95 MOUSE: Razer Deathadder V2 X HyperSpeed SCREEN 1: LG OLED42C21 SCREEN 2: 27" MSI Optix MAG274QRF-QD CASE: PHANTEKS Enthoo Evolv X Matt White + 6x ARCTIC P14 PWM PST A-RGB OS: Windows 11 SPEAKERS: Mackie MR624 + Topping E50 HEADPHONES: Bezdrôtové slúchadlá Philips Fidelio L3
NAS: Synology DS920+
- HellAngel
- Sponzor fóra gold
- Dátum registrácie: Po 29. Dec, 2008, 00:15
tiez sa mi nezda, ze by toto male cudo mi vedelo dofuknut pneu na aute. mozno zhodenu z auta hej, ale nahodenu sa mi to nechce verit. To xiami je vhodne tak na bike, alebo dofulovat lopty detom
NB: Asus ROG Zephyrus G14 (2022)
- Pepeb007xx
- Sponzor fóra silver
- Dátum registrácie: St 16. Mar, 2011, 18:22
inak aj ja by som chcel realnu skusenost s tym xiaomi
MB Asus B550-F CPU AMD Ryzen 7 5800X3D @4,4GHz CPU AIO Fracal Desing Lumen S36 GPU Sapphire NITRO+ AMD Radeon RX 7900 XTX Vapor-X 24G RAM Patriot 64GB DDR4 SSD Samsung 990 PRO 2 TB PSU Corsair RM850x Case Fractal Design North Chalk White TG Clear Monitor Samsung 32''U32H850 OS Win 11PRO64SK Repro Edifier S880DB
NAS Synology DS218play Noctua 20TB WD Red Surveillance Reolink RLN16-410 8TB UPS EATON Ellipse ECO800
Router Mikrotik hAP ac³ MESH 2×Asus RT-AX55 TV Philips 65OLED806 SoundBar Samsung HW-Q950A 11.1.4
Retro handheld Anbernic RG556 + Samsung PRO Ultimate 512GB GamePad Xbox wireless controller
#grammarnazi #parfumslover Steam Pepeb007xx #DotA2 pretaktovanie klan: PC.SK Battle.net pepeb007xx#2925 #diablo4
NAS Synology DS218play Noctua 20TB WD Red Surveillance Reolink RLN16-410 8TB UPS EATON Ellipse ECO800
Router Mikrotik hAP ac³ MESH 2×Asus RT-AX55 TV Philips 65OLED806 SoundBar Samsung HW-Q950A 11.1.4
Retro handheld Anbernic RG556 + Samsung PRO Ultimate 512GB GamePad Xbox wireless controller
#grammarnazi #parfumslover Steam Pepeb007xx #DotA2 pretaktovanie klan: PC.SK Battle.net pepeb007xx#2925 #diablo4
-
- Používateľ
- Dátum registrácie: Št 21. Jan, 2010, 16:25
a aku chces? ci dofuka pneu na aute? ci?
CPU: Intel Core i9-14900K COOLER: ARCTIC Liquid Freezer II 420 A-RGB MB: ASUS ROG STRIX Z790-E GAMING WIFI RAM: G.SKILL 64GB KIT DDR5 6800MHz CL34 Trident Z5 RGB Black VGA: MSI GeForce RTX 4090 GAMING X TRIO 24G SSD SYSTEM: WD BLACK SN850X NVMe 1 TB SSD GAMES: WD BLACK SN850X NVMe 2 TB + Samsung 980 PRO 2TB PSU: ASUS ROG Thor 1200W KEYBOARD: Corsair K95 MOUSE: Razer Deathadder V2 X HyperSpeed SCREEN 1: LG OLED42C21 SCREEN 2: 27" MSI Optix MAG274QRF-QD CASE: PHANTEKS Enthoo Evolv X Matt White + 6x ARCTIC P14 PWM PST A-RGB OS: Windows 11 SPEAKERS: Mackie MR624 + Topping E50 HEADPHONES: Bezdrôtové slúchadlá Philips Fidelio L3
- michalesku
- Používateľ
- Dátum registrácie: So 02. Jún, 2012, 11:56
Hlavne si treba polozit otazku, ako casto potrebujes dofukat pneu a pri akej prilezitosti..
Je fajn mat rychlejsi kompresor, ked ho potrebujes castejsie.. Raz za cas? Preco chces fukat? Ak je vacsia diera a nemas sadu na lepenie, je zbytocny.. Pouzijes sadu na lepenie? Pneu mozes vyhodit..
Ja som "zdedil" kompresor pri kupe auta niekedy v 2007, potreboval som ho raz okolo 2011.. To je jeho cele vyuzitie za necelych 17 rokov.. Radsej si davam pozor, aby mi pri akomkolvek prezuvani vymenili aj ventily.. Vo vacsich servisoch by to mala byt samozrejmost, ale viem o pripadoch, kde im bolo jedno, ze ventil sa ide polamat pohladom a az na upozornenie ho vymenili..
Je fajn mat rychlejsi kompresor, ked ho potrebujes castejsie.. Raz za cas? Preco chces fukat? Ak je vacsia diera a nemas sadu na lepenie, je zbytocny.. Pouzijes sadu na lepenie? Pneu mozes vyhodit..
Ja som "zdedil" kompresor pri kupe auta niekedy v 2007, potreboval som ho raz okolo 2011.. To je jeho cele vyuzitie za necelych 17 rokov.. Radsej si davam pozor, aby mi pri akomkolvek prezuvani vymenili aj ventily.. Vo vacsich servisoch by to mala byt samozrejmost, ale viem o pripadoch, kde im bolo jedno, ze ventil sa ide polamat pohladom a az na upozornenie ho vymenili..
Spoiler: ukázať
Neviem ci by som sa na ten kompresor aj nevykaslal, ako casto fukas pneu? raz za 3-4mesiace? Fuknes na benzinke...
Ja mám niečo lacné z Kauflandu a účel to plní bez problémov. Jediné čo mi vadí je nespoľahlivosť integrovaného tlakomeru, ale však na ten účel mám tak či tak poriadny klasický.
ja mam prvu generaciu Xiaomi Air pump a dofuka to na jedno nabitie 4 gumy na aute (nie od nuly, tam uz bateria nevydrzi, ale povedzme od 1.6 do 2.2) na nahodene gumy. Samozrejme dofukat koleso na aute tvrda troska dlhsie, ale su to minuty, a novsia verzia je este efektivnejsia...loptu to nafuka za par sekund, bike tiez velmi rychlo...paradna vecicka
A najlepsie je ze si presne nastavis hodnotu PSI/BAR aku chces, ci uz na auto, bike alebo loptu.
- lezgy
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Ne 20. Feb, 2005, 20:00
- Bydlisko: Trebišov... mesto kde nik nepracuje a všetci sa maju dobre
xc som dal ako priklad kedze je to meritko
aktualne mi treba dofukovat postrekovac kedze vydrzi tak 3 4 dni a potom vyfuci
ma to ale 50 rokov....
vahovo je to cca rovnake a kedze som zdechly tahat kable tak ....
ale zas nechem znicit disky aj ked gro jazdi len po trave
dik vsetkym
aktualne mi treba dofukovat postrekovac kedze vydrzi tak 3 4 dni a potom vyfuci
ma to ale 50 rokov....
vahovo je to cca rovnake a kedze som zdechly tahat kable tak ....
ale zas nechem znicit disky aj ked gro jazdi len po trave
dik vsetkym
1, Intel® NUC Kit 6i3SYH
2, HP 4330s
2, HP 4330s
- MaxPayne
- Používateľ
- Dátum registrácie: Št 09. Júl, 2009, 23:14
Mam Xiaomi prvú verziu a fukam s tým iba kolesá na aute. Nie od nuly ale dofukujem iba. Dajme tomu od 1.7bar do 2.3bar,všetky kola.. Baterka drží aj viac ako na jedno dofukanie všetkých kolies. Navyše má to usb c nabíjanie takže pohodicka. Je to topka a hlavne to zaberá malo miesta.