Poraďte kuriérsku dopravu...
-
- Používateľ
- Dátum registrácie: Ut 30. Mar, 2021, 20:49
Re: Poraďte kuriérsku dopravu...
Snáď to teda doručia
Dodnes mi to neprišlo...
V pondelok to malo prísť keďže v piatok to prišlo na depo. Ale nič. Volám tam poobede a povedali mi, niečo v zmysle, že len v pondelok to dali na doručovanie na obed, čiže to príde v utorok. Zároveň pani na infolinke mi povedala, že to bude urgovať a napíše na depo.
Utorok čiže včera, znova nič. Volám im už tretíkrát. Prezmenu mi povedali, že zásielku ešte len preštítkovali na to presmerované výdajné miesto, a malo by to prísť vo štvrtok keďže to ešte komplikuje dnešný sviatok. Taktiež som spomenul, že to predtým čo som volal urgovali, a prezmenu mi táto ďalšia pani povedala, že to v podstate nič neznamená... aj to nie je isté ten štvrtok keďže nemajú žiadnu garanciu doručenia.
Najhoršie na tom celom je, že v podstate viac ako zavolať ina infolinku sa zjavne nedá, keď ani na infolinke nevedia mi nijako pomôcť. Najvtipnejšie na tom celom je, že v podstate ako keby bol problém doručiť balík do výdajného miesta v rámci toho istého mesta ako je depo, v podstate vzdialenosť od depa na výdajné miesto je len 4,2 km. Veľká škoda tiež, že si pre to nemôžem prísť na depo, čo by hádam aj im tú "dlhú" trasu uľahčilo, ale že nedá sa.
Dodnes mi to neprišlo...
V pondelok to malo prísť keďže v piatok to prišlo na depo. Ale nič. Volám tam poobede a povedali mi, niečo v zmysle, že len v pondelok to dali na doručovanie na obed, čiže to príde v utorok. Zároveň pani na infolinke mi povedala, že to bude urgovať a napíše na depo.
Utorok čiže včera, znova nič. Volám im už tretíkrát. Prezmenu mi povedali, že zásielku ešte len preštítkovali na to presmerované výdajné miesto, a malo by to prísť vo štvrtok keďže to ešte komplikuje dnešný sviatok. Taktiež som spomenul, že to predtým čo som volal urgovali, a prezmenu mi táto ďalšia pani povedala, že to v podstate nič neznamená... aj to nie je isté ten štvrtok keďže nemajú žiadnu garanciu doručenia.
Najhoršie na tom celom je, že v podstate viac ako zavolať ina infolinku sa zjavne nedá, keď ani na infolinke nevedia mi nijako pomôcť. Najvtipnejšie na tom celom je, že v podstate ako keby bol problém doručiť balík do výdajného miesta v rámci toho istého mesta ako je depo, v podstate vzdialenosť od depa na výdajné miesto je len 4,2 km. Veľká škoda tiež, že si pre to nemôžem prísť na depo, čo by hádam aj im tú "dlhú" trasu uľahčilo, ale že nedá sa.
-
- Používateľ
Mal by som otázku, ohľadom kuriérskej dopravy do Česka. Presnejšie potrebujem vrátiť tovar čo som si objednal v jednom e-shope.
Hľadám čo najlacnejšiu dopravu, keďže náklady na dopravu si musím sám hradiť, nič nepreplatia. Zároveň mi predajca poradil poslať cez GLS ako mi to oni poslali, ale keď som pozrel, že by stála tá doprava 11€, to pri takej cene by sa mi ani neoplatilo im posielať späť ak mi majú vrátiť 21€.
Balík má rozmery len 34x25x2cm, a hmotnosť 0,3kg. Zároveň to je zabalené len v plastovom obale.
Pozeral som že asi najlacnejšie by to bolo cez Packetu kde je za doručenie na adresu cena 6,9€. Existuje niečo možno, ešte lacnejšie, alebo už asi nižšie s cenou pri doručení z SK do CZ nie je šanca?
Hľadám čo najlacnejšiu dopravu, keďže náklady na dopravu si musím sám hradiť, nič nepreplatia. Zároveň mi predajca poradil poslať cez GLS ako mi to oni poslali, ale keď som pozrel, že by stála tá doprava 11€, to pri takej cene by sa mi ani neoplatilo im posielať späť ak mi majú vrátiť 21€.
Balík má rozmery len 34x25x2cm, a hmotnosť 0,3kg. Zároveň to je zabalené len v plastovom obale.
Pozeral som že asi najlacnejšie by to bolo cez Packetu kde je za doručenie na adresu cena 6,9€. Existuje niečo možno, ešte lacnejšie, alebo už asi nižšie s cenou pri doručení z SK do CZ nie je šanca?
- michalesku
- Používateľ
- Dátum registrácie: So 02. Jún, 2012, 11:56
Je to o nieco vacsia plocha ako A4, ak by to zobrala posta ako doporucenu listovu zasielku, tak by to stalo 6,10 € pri podani cez EPH..
Neriesil by som a hodil to Parketou..
Neriesil by som a hodil to Parketou..
Spoiler: ukázať
-
- Používateľ
Tiež ma to napadlo, ale ako píšeš neriešim, pošlem to Packetou. Bude to poslať aj jednoduchšie keďže oproti Pošte má Packeta aj viac podávacích miest.
Ale som inak netušil, že poslanie do Česka cez Packetu na výdajné miesto je len 3,90€. Aj by som im to tak poslal, ale chcú LEN na adresu tak nemám na výber
Ale som inak netušil, že poslanie do Česka cez Packetu na výdajné miesto je len 3,90€. Aj by som im to tak poslal, ale chcú LEN na adresu tak nemám na výber
- d3Xter
- Používateľ
- Dátum registrácie: Po 07. Apr, 2008, 14:00
dpd mi ulozilo vcera zasielku do alzaboxu po mojom presmerovani, mail o presmerovani a ulozeni mi prisiel ale nemam kod na vyzdvihnutie, ako to odtial vybrat? pin je kratky a cislo zasielky dlhe, sms neprisla ziadna
-
- Sponzor fóra gold
- Dátum registrácie: Po 28. Feb, 2011, 11:49
6 miestny PIN v maile o ulozeni zasielky nemas?
main: 9950X + Noctua NH-D15 G2, ASUS STRIX B650E-F, Kingston 64gb DDR5 6000 CL30, 7900 GRE Nitro+, 990 Pro 4TB, ASUS STRIX Aura RGB 1000W, Fractal North XL + 4x Noctua A14x25 G2
- d3Xter
- Používateľ
nie, v maile o ulozeni je ten isty 4 miestny pin ako z povodneho dorucovacieho mailu, myslim ze kurier to posral a uz zaplateny balik mi zajtra vramci doby ulozenia vyberu a poslu boh vie kam, snad sa to aspon na depe bude dat vybrat este
-
- Sponzor fóra gold
aaaaaa, je to naozaj v alzaboxe?
Lebo ja som sa posledne tak nachytal, ze som si presmeroval do alzaboxu. Prisiel email o ulozeni na odbernom mieste tak som tam isiel a ked som k nemu prisiel tiez som nemal co natukat. Potom som sa poriadne pozrel do emailu a balik skoncil v blizkom DPD Pickup mieste (predajna).
Lebo ja som sa posledne tak nachytal, ze som si presmeroval do alzaboxu. Prisiel email o ulozeni na odbernom mieste tak som tam isiel a ked som k nemu prisiel tiez som nemal co natukat. Potom som sa poriadne pozrel do emailu a balik skoncil v blizkom DPD Pickup mieste (predajna).
main: 9950X + Noctua NH-D15 G2, ASUS STRIX B650E-F, Kingston 64gb DDR5 6000 CL30, 7900 GRE Nitro+, 990 Pro 4TB, ASUS STRIX Aura RGB 1000W, Fractal North XL + 4x Noctua A14x25 G2
- d3Xter
- Používateľ
podla dpd apky a mailu je to tam kam som to presmeroval, Adresa odberného miesta Pickup Station:AlzaBox (Kaufland), nic ine v okoli na danej ulici nevidim co by bolo otvorene 00:01 - 23:45, ak to dal inde tak netusim kam
-
- Sponzor fóra gold
ak by bolo inde tak by to tam pisalo
tak neviem, dalsi napad uz nemam
tak neviem, dalsi napad uz nemam
- adam102
- Nový používateľ
- Dátum registrácie: Št 10. Jan, 2008, 14:00
Niekde sa stala zrada, alebo niekto nieco neodklikol spravne. Pred mesiacom som DPD dal presmerovat do AlzaBoxu. V prvotnom maili bol este klasicky 4-miestny PIN pre kuriera, po presmerovani prisiel mail aj SMS, kde uz v oboch bol 6-miestny PIN.
Podla vsetkeho sa im neda zavolat a na maily reaguju len PO - PI pocas beznej pracovnej doby. Jedna teta na Facebookovskej stranke Vinted napisala: "…už sa mi to stalo dpd písala som mail a poslali mi do hodiny kod", co asi neriesi problem v sobotu/nedelu. A podla nejakych zien na Modrom konikovi (s rovnakym problemom) to asi budu mat po uplynuti lehoty v sklade.
Podla vsetkeho sa im neda zavolat a na maily reaguju len PO - PI pocas beznej pracovnej doby. Jedna teta na Facebookovskej stranke Vinted napisala: "…už sa mi to stalo dpd písala som mail a poslali mi do hodiny kod", co asi neriesi problem v sobotu/nedelu. A podla nejakych zien na Modrom konikovi (s rovnakym problemom) to asi budu mat po uplynuti lehoty v sklade.
MB: Gigabyte B550 Vision D CPU: AMD Ryzen 9 3900X/Noctua NH-D12L RAM: Gigabyte Designare 128 GB 3200 MHz CL16 GPU: AMD Radeon Pro Ⅶ SSD: 2 × Samsung 990 PRO 2 TB HDD: 2 × WD40EZRZ PSU: Seasonic PRIME Fanless TX-700 ODD: Pioneer BDR-XS07B-UHD CASE: Lian Li PC-O11 WXC FAN: 6 × Noiseblocker Multiframe M12-1 LCD: NEC PA301W | NEC LCD2090UXi KB: Filco Majestouch 2 MX Brown | Ducky One 2 Mini MX Blue MOUSE: Zowie FK2/Zowie P-SR HP: Beyerdynamic DT 990 PRO TV: Pioneer PDP-LX5090H
- scream
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Ut 04. Okt, 2005, 20:00
Moja zasielka z UK z packety je vratena odosielatelovi.
Dovod: zle telefonne cislo (asi sa realne stala chyba).
Ale do prdele, adresa spravna, zvoncek funkcny, dement sa ani neunuval to ist skusit. Uz ani nevravim, ze sa to maju pokusit dorucit 3x a po prvom pokuse to otocili naspat do UK. Som myslel, ze sa mi sniva.
Najhorsie je, ze jednu objednavku mi rozdelili na 4 a kazda prichadza so zlym cislom.
Dovod: zle telefonne cislo (asi sa realne stala chyba).
Ale do prdele, adresa spravna, zvoncek funkcny, dement sa ani neunuval to ist skusit. Uz ani nevravim, ze sa to maju pokusit dorucit 3x a po prvom pokuse to otocili naspat do UK. Som myslel, ze sa mi sniva.
Najhorsie je, ze jednu objednavku mi rozdelili na 4 a kazda prichadza so zlym cislom.
Ryzen5 7600, 32GB DDR5 6000 Corsair, MSI PRO B650-P WIFI, Fortis 5, XFX RX 6700 10g, 2x2TB samsung 980 pro, 2TB SATA, EVGA SuperNOVA 550 GT @ 31,5" iiyama G-Master GB3271QSU-B1
XBOX series X
XBOX series X
-
- Používateľ
- Dátum registrácie: Pi 18. Sep, 2015, 00:29
Prvý krát som posielal balík cez DPD odkedy je aplikácia...
Donesiem balík na odberné miesto a v aplikácii nič nevidím, hovorím si stále je to len na odbernom mieste, teda možno zajtra ked to prevzme kurier a zanesie do depa na další rozvod.
Na druhý den vidím v aplikácii stále ten istý prd...
Jediné čo od toho mám, bola faktúra o platbe za dopravu, kde je teda aj číslo balíka, ale nejaký link, aby sa dala sledovať zásielka NEEXISTUJE.
Je to dosť podstatné pre mna vidieť kde to je, pretože je to "vratka" tovaru a vo vzduchu lieta 120€...
Ja som úplne normálne predpokladal, že tracking dostanú vždy obe strany, aj odosielatel, aj prijímatel.
Už sa teším nabudúce ked mi príde mail, aby som vyjadril "spokojnosť" so službami, tú aplikáciu musel vymýšlať riadny inteligent
EDIT: teraz som sa prihlásil cez PC...
Zaujímavé, že cez PC vidím aj odoslané, cez mobil nie...
No nič, ja vždy dookola opakujem že cez mobil niečo riešiť je doslova za trest, to čo vidím cez PC, z toho polovica na mobilnej aplikácii nie je a tvorcom sa to zdá "úplne normálne"
Donesiem balík na odberné miesto a v aplikácii nič nevidím, hovorím si stále je to len na odbernom mieste, teda možno zajtra ked to prevzme kurier a zanesie do depa na další rozvod.
Na druhý den vidím v aplikácii stále ten istý prd...
Jediné čo od toho mám, bola faktúra o platbe za dopravu, kde je teda aj číslo balíka, ale nejaký link, aby sa dala sledovať zásielka NEEXISTUJE.
Je to dosť podstatné pre mna vidieť kde to je, pretože je to "vratka" tovaru a vo vzduchu lieta 120€...
Ja som úplne normálne predpokladal, že tracking dostanú vždy obe strany, aj odosielatel, aj prijímatel.
Už sa teším nabudúce ked mi príde mail, aby som vyjadril "spokojnosť" so službami, tú aplikáciu musel vymýšlať riadny inteligent
EDIT: teraz som sa prihlásil cez PC...
Zaujímavé, že cez PC vidím aj odoslané, cez mobil nie...
No nič, ja vždy dookola opakujem že cez mobil niečo riešiť je doslova za trest, to čo vidím cez PC, z toho polovica na mobilnej aplikácii nie je a tvorcom sa to zdá "úplne normálne"
-
- Sponzor fóra silver
- Dátum registrácie: Pi 09. Jún, 2006, 02:00
Tak nejaky podobny problem sme mali s @Mumaq ked som mu posielal cez packetu
- loleqboleq
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: So 20. Okt, 2012, 22:20
Počujte, aké máte skúsenosti s Packetou posledný rok-dva? Nejako sa množia reporty podvodov na dobierku (a Packeta precvičujúca hru na mŕtveho chrobáka) a popletené zásielky. Stretávate sa s niečím takýmto tiež?
CASE: Sliger Cerberus X PSU: Corsair SF750 MB: Ašuš Creator CPU: Rezeň 3900X GPU: RTX 3090 FE RAM: TridentZ 3600MHz@CL14 SSD: 970 EVO<--DEAD + Corsair MP600XT a MP600, Ťamťung 980 Pro Moňas: ♡ LG 48" C11 OLED ♡ Myš: G Pro Superlight Wire Klávka: Rôzne Audiofekália: Topping DX3 Pro, Hifiman Edition XS, Mr.Speakers Alpha Dog, JBL LSR305